Muhtarlar İle Güçbirliği Yaptı

Muhtarlar İle Güçbirliği Yaptı

Keçiören Belediye Başkanı Mustafa Ak, Keçiören’i çok daha güzel hale getirecek projelerde işbirliği yapmak üzere muhtarlar ile biraraya geldi.

Çeşni Konağı’ndaki yemekli toplantıya Başkan Ak’ın yanısıra, Keçiören Kaymakamı Nusret Dirim, Keçiören Müftüsü Dr.İhsan İlhan ve ilçedeki bütün muhtarlar katıldı. 30 Mart yerel seçimlerinden sonra muhtarlar ile ilk defa biraraya geldiklerini belirten Mustafa Ak, “Aramızda aynı göreve yeniden seçilen muhtar arkadaşlarım olduğu gibi, yeni muhtar seçilen arkadaşlarımız da bulunuyor. Mahallelerimizde yapacağımız çalışmalar için istişare edeceğiz. Aynı zamanda birbirimizle tanışmış da olacağız” dedi.

Keçiören’i Beraber Yöneteceğiz

Mahallelerinin ihtiyaçlarını en iyi muhtarların bildiğini kaydeden Başkan Ak, “Muhtarlık ile ilgili yeni bir mevzuat çıktı. Biz de bu yeni mevzuatı daha iyi bilesiniz diye kitap haline getirdik ve sizlere dağıtacağız. Bütün muhtarlarımıza kendi mahalleleri ile ilgili haritalar da vereceğiz. Keçiören’i beraber yöneteceğiz ve sizlerle işbirliği yapacağız” diye konuştu. Başkan Ak, vatandaşların işlerini yaparken onları memnun etmeye öncelik verdiklerini vurgulayarak şunları söyledi: “Vatandaşlarımıza güleryüzümüzle hizmet yapmalıyız. Mübarek Ramazan ayında dağıtacağımız yardım kolilerinde dikkatli olalım. Yardım kolilerini gerçekten ihtiyaç sahibi olanlara verelim, bu konuda hassas davranalım. Herkesin evinde çorbası kaynasın istiyoruz. Kimsesizlerin kimsesi olalım.”

İnsanların Gönlünü Yapmak Da Önemli

İlçedeki asfalt ve kaldırım çalışmalarının yoğun bir şekilde sürdüğünü ifade eden Başkan Ak, inşaat için yapılan kazılar bitmeden altyapı çalışmalarına geçilmediğini, ancak inşaat biter bitmez asfalt çalışmalarının başlatıldığını bildirdi. Bugüne kadar Keçiören’e birçok tesis kazandırdıklarını hatırlatan Başkan Ak, “Yeni tesisler, mahalle konakları, parklar ve park yenilemeleri yapacağız. İnşallah yüz akı ile bu dönemi bitiririz. Yaptığımız hizmet kadar insanların gönlünü yapmak da önemlidir. Sizlerle işbirliği ve elbirliği içerisinde Keçiören’i çok daha güzel hale getireceğiz” mesajını verdi.

Kaymakam Dirim de, programı organize eden Başkan Ak’a teşekkür ederek “Keçiörenli muhtarları takdir ediyorum, birlik ve beraberlik içerisinde çok güzel çalışıyorlar. Muhtarlar belediyenin desteği ile kendilerini güçlü hissederler. Muhtarlarımız ile çok güzel ilgilenen bir başkanımız var. Hepinize yeni görevlerinizde başarılar diliyorum” diye konuştu.

Yapılan toplantının kendilerine çok faydası olduğunu dile getiren Keçiörenli muhtarlar verdiği destekten dolayı Başkan Ak’a teşekkür ettiler.



Ankara

25.04.2024

  • İMSAK 04:16
  • GÜNEŞ 05:49
  • ÖĞLE 12:52
  • İKİNDİ 16:39
  • AKŞAM 19:44
  • YATSI 21:11
  • Perşembe 26.4 ° / 14.5 ° Güneşli
  • Cuma 23.5 ° / 10.9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 25.1 ° / 9.3 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı