Neslihanoğlu'ndan Murat Köse'ye yanıt!

Neslihanoğlu

Yaşar Neslihanoğlu, dünkü grup toplantısında Mansur Yavaş'ı hedef alan Murat Köse'ye yanıt verdi

Köse'yi ayrımcılıkla suçlayan Neslihanoğlu, "Yani burada çıkıp kürsüde olmayan şeyleri gerçek gibi konuşmayın lütfen. Buradan çıkınca dünkü konuşmanı dinle emin ol kendinde konuşmandan utanacaksın Bu üslubunuzu düzeltin" ifadelerini kullandı.

Neslihanoğlu, Meclis toplantısında ABB Başkanı Mansur Yavaş'ı "ABB Başkanının terör örgütü güzellemesi gibi sözleri vardı. HDP’ye de mecliste olup derdini anlatmak istiyordur, meşrudur. Belki HDP meclise girip PKK’ya silah bırakın diyecek.  Normal bir vatan evladı olarak gurur duymanız gerekirken yerli ve milli olarak savunma sanayimizin son teknolojileriyle donatılmış olarak ürettiği Anadolu Gemisi'nden, İHA'dan, SİHA'dan neden rahatsız oldunuz? Hani Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı ülkücüydü" sözleriyle hedef alan Mamak Belediye Başkanı ve ABB AK Parti Grup Başkanvekili Murat Köse'ye yanıt verdi.

"Oy Vermeyen Yüzde 48'i Teröristlikle Suçluyorsun"

Neslihanoğlu, "Buraya çıkıyorsun bir seçim oldu diyorsun. Bu seçimden sonra 85 milyon insanı kucaklayacağız diyorsun. Oy veren, vermeyen herkesin cumhurbaşkanını seçtik diyorsun. Sonra oy vermeyen yüzde 48'i teröristlikle suçluyorsun. 

"Olmayan Şeyleri Gerçek Gibi Konuşmayın, Üslubunuzu Düzeltin"

"Burada savunma sanayisinin karşısında durduğunu, karşısında olduğunu gösteren bir tek cümle çıkartın burada dinletin bize. Yani burada çıkıp kürsüde olmayan şeyleri gerçek gibi konuşmayın lütfen. Bunlar yakışmıyor size. Bu konuşmanız, dünkü konuşmanız konuşma değil. İnsanları ayrıştıran, insanları kutuplaştıran... Karpuz gibi insanları ortadan kesiyorsunuz. Yüzde 50 burada kalsın, diğer yüzde 50 ne yaparsa yapsın. Böyle bir tarz olur mu? Buradan çıkınca dünkü konuşmanı dinle emin ol kendinde konuşmandan utanacaksın. Biz bu ülkede yaşayan insanlarız. Biz bu ülkeyi hep beraber kurduk. Bu Meclis'in çatısı altında hep beraberiz. Dünkü konuşma konuşmamı Allah aşkına. Bu üslubunuzu düzeltin" 

AK Parti Grup Başkanvekili Murat Köse’nin ilk oturumdaki eleştirilerine de yanıt veren CHP Grup Başkanvekili Yaşar Neslihanoğlu özetle Ankara’mızın mevcut altyapı durumu ve afet düzeyinde yaşanan yağışlar hakkında sizlerle bazı bilgiler paylaşacağız dedi.



Anahtar Kelimeler: Neslihanoğlu' Murat ' yanıt!

Ankara

29.04.2024

  • İMSAK 04:09
  • GÜNEŞ 05:44
  • ÖĞLE 12:51
  • İKİNDİ 16:40
  • AKŞAM 19:48
  • YATSI 21:17
  • Pazartesi 23.7 ° / 11.6 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Salı 24.2 ° / 11.5 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Çarşamba 21.9 ° / 11.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı