NİKÂHLARI İNTERNETTEN CANLI YAYINLIYOR

NİKÂHLARI İNTERNETTEN CANLI YAYINLIYOR

Sincan Belediyesi canlı yayında “Evet” uygulamasına devam ediyor. Nikâhları internet üzerinden canlı yayında kıyan Sincan Belediyesi, çiftlerin bu özel gününe katılamayan, özellikle yurt dışındaki akrabalarının büyük takdirini kazanıyor. Çiftlerin rızası

Sincan Belediyesi gerçekleştirdiği hizmetlerle vatandaşın takdirini toplamaya devam ediyor. Sincan Belediyesi Nikâh Salonu’nda kıyılan nikâhların, internetten canlı yayında izlenebilme imkânını sağlayan belediye, bu uygulamasıyla örnek belediye olmayı sürdürüyor. Çiftlerin bu özel gününe katılamayan eş, dost, akrabalarının internetten izleyebildiği uygulamayla mesafeler ortadan kalkıyor. Özellikle yurt dışında akrabası olanların ilgisini çeken canlı nikâh sayesinde, çiftlerin akrabaları bu mutlu günden mahrum kalmıyor. Ücretsiz sunulan canlı nikâh hizmeti, www.sincan.bel.tr adresinden dünyanın her yerinden rahatlıkla izlenebiliyor.

 Evliliğin kutsal ve önemli olduğuna vurgu yapan Sincan Belediye Başkanı Doç. Dr. Mustafa Tuna; “İnsanlar en güzel günlerini sevdikleriyle paylaşmak ister. Belediye olarak; yakınlarının nikahına gelemeyen vatandaşlarımız için uygulamaya koyduğumuz projeyle, nikahlar internetten canlı izlenebiliyor. Uygulamaya soktuğumuz proje vatandaşımızdan da büyük ilgi görüyor, bu da bizi memnun ediyor.” dedi.

 CANLI YAYINDA “EVET” 

Sincan Belediyesi’nin Belediye Nikâh Salonu’nda hizmete sunduğu projeye olan ilgi her geçen gün daha da artıyor. Nikah salonunda iki adet kamera çekim yapıyor. Bu kameralardan bir tanesi gelin-damat masasını gösterirken diğer ise davetlileri gösteriyor. Nikâhlarının internetten izlenmesini isteyen çiftler, nikah günü almaya gittiklerinde görevli personelden bilgi alıyor. Bu uygulamadan isteyen herkes faydalanabiliyor. 

İlginin çok yoğun olduğunu belirten nikâh memuru Lütfü Karahan; “Projeye olan ilgi her geçen gün artıyor. Çiftlerimiz uygulamadan oldukça memnun… Kameradan sevdiklerine el sallayan da var, nikah defterini gösteren de… Uzakların yakın olduğu bu mutlu günü çiftler yakınlarıyla birlikte en güzel şekilde geçiriyor.” dedi.

 



Ankara

29.04.2024

  • İMSAK 04:09
  • GÜNEŞ 05:44
  • ÖĞLE 12:51
  • İKİNDİ 16:40
  • AKŞAM 19:48
  • YATSI 21:17
  • Pazartesi 23.7 ° / 11.6 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Salı 24.2 ° / 11.5 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Çarşamba 21.9 ° / 11.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı