Oğullarının sünnet düğününde evlendiler

Oğullarının sünnet düğününde evlendiler

Etimesgut Belediyesi?nin toplu nikah ve sünnet şöleni renkli görüntülere sahne oldu. Sünnet olan 754 çocuk ile nikahları kıyılan 13 çift için düzenlenen şölen, Türk Beyleri Kent Meydanı?nda yapıldı. Gecenin en ilginç anına, toplu nikah töreniyle nikahları

 13 çift evlendi

Etimesgut Belediyesi, her yıl olduğu gibi bu yıl da toplu nikah töreni düzenleyerek bu yıl 13 çifti evlendirdi. Başkan Demirel, çiftlerin nikahlarını kıyarken, şahitlikleri, Demirel’in eşi İlknur Demirel ve MHP Etimesgut İlçe Başkanı Ali Metin ile MHP teşkilat yöneticileri ve meclis üyeleri yaptılar. İlknur Demirel, gelinlere altın takarak mutluluklar diledi. Nikah işleminin ardından çiftler ilk danslarını ettiler. Demirel çifti de onlara eşlik etti.

 

Çifte konser

Şölende iki sanatçı sahne aldı. Önce sahneye çıkan Bülent Serttaş, şarkılarının yanı sıra sempatik tavırlarıyla da büyük alkış aldı. Serttaş, önce ayakkabılarını çıkardı sonra da sahnedeki 12 metrelik direğe tırmandı. Serttaş, direğin tepesinde uzun hava çekti. Serttaş’ın ardından Latif Doğan konser verdi. Doğan’ın türküleriyle çiftler ve katılımcılar hep birlikte oynadılar, halaylar çektiler. Konserlerin ardından Başkan Demirel her iki sanatçıya plaket ve çiçek verdi.

 

Hizmete devam

Başkan Demirel, vatandaşlara hitaben yaptığı konuşmada sünnet olan çocuklarla evlenen çiftleri tebrik ederek, mutlu ve huzur içinde yaşayacakları Etimesgut’u çağdaş ve modern bir kente dönüştürmek için yapılan hizmetleri anlattı. Demirel, “Atakent Sosyal Tesislerimizi, Tuğra Parkımızı, Türk Beyleri Kent Meydanımızı, Kent Konseyi Binamızı, Ziya Gökalp Tesislerimizi, Korkut Ata Kongre ve Kültür Merkezimizi hizmete açtık. 30 Ağustos tarihinde de Eryaman Aile Yaşam ve Eğitim Merkezimizin açılışını gerçekleştireceğiz. Bu yatırımlarımız ve bir çok sosyal, kültürel hizmetimizle ilçemiz hem şehircilik hizmetleri yönünden hem de sosyal projeler bakımından hızla ileri çıkmakta, Başkent Ankara’nın cezibe merkezi olmuş durumdadır” diyerek, Türkiye’nin en hızlı gelişen ve büyüyen ilçesi olan Etimesgut’u her bakımdan örnek gösterecek modern ve çağdaş hizmetleri ilçeye kazandırmaya devam edecekleri söyledi. 



Anahtar Kelimeler: 0

Ankara

02.05.2024

  • İMSAK 04:04
  • GÜNEŞ 05:40
  • ÖĞLE 12:51
  • İKİNDİ 16:40
  • AKŞAM 19:51
  • YATSI 21:21
  • Perşembe 16.4 ° / 9.2 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cuma 18.2 ° / 8.5 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 14.5 ° / 8.5 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı