Omaç Güven Tazeledi

Omaç Güven Tazeledi

AK Parti Sincan İlçe 6. Olağan Kongresini yaparak 320 delegenin oyuyla Başkan Fatih Omaç´la devam dedi.

Tek Adayla gerçekleştirilen Kongreye AK Parti genel sekreteri Fatih Şahin, AK Parti Ankara Milletvekili Murat Alparslan, Emrullah İşler, Ahmet Gündoğdu,AK Parti Ankara İl Başkanı M. Nedim Yamalı, Sincan Belediye Başkanı Doç Dr Mustafa Tuna, MHP Sincan İlçe Başkanı Altuğ Barış Doğan ve iş adamlarından Orhan Ünsal.Rıza Gezer.,Fatih Çelik, AK Parti Sincan İlçe Başkanı Fatih Omaç, bir çok STK Başkanı ve Yönetimleri, Bir çok AK Parti İlçe Başkanı ve yönetiminin yanı sıra çok kalabalık partili topluluğu katıldı.

İlçe Başkanı Açılış konuşmasında ‘´şu an sincan´ımızın geleceğini şekillendireceğine inandığım önemli anlardan birini yaşıyoruz. Bugün 6. olağan ilçe. kongremizin ülkemize, ankara´mıza, özellikle de sincan´ımıza´´ hayırlı olmasını diliyorum dedi.

Omaç göreve geldiğimiz 16 temmuz 2014´ten bugüne yanımda olan yönetim kuruluma, kadın ve gençlik kollarımıza, belediye meclis üyelerimize, mahalle temsilcilerimize, sandık yönetim kurulu üyelerimize, sandık başına gelen ve bu tarihi günde aramızda olan her bir kardeşime teşekkür ediyorum.Omaç “göreve geldiğimiz ilk günden bugüne kadar pek çok şeyi birlikte başardık. teşkilatçılık oyun değildir, birkaç kişiyle yapılacak iş ise hiç değildir. birlik , muhabbet, inanmak, güven istediğini söyledi

 Omaç göreve geldiğimiz günden bugüne pek çok olay yaşadık, üye sayımız 46 bindi. sizlerin sayesinde üye sayımız bugün 76 binin üzerine çıktı. 3 yıl gibi kısa bir zaman içinde 30 binden fazla insanımızı üye yapmanın başarısını gösterdik. bu başarı hepimizin. hedefimiz 2019 yılında 100 bin üyeyi geçmek olacak il başkanımız sayın nedim yamalı´ya, sincan belediye başkanımız sayın mustafa tuna´ya, büyükşehir belediye başkanımız sayın melih gökçek´e ve tüm ankara milletvekillerimize de teşekkürü bir borç bildiklerini söyleyen omaç 2019 seçimlerinde ak partinin adayını seçtirmek istemeyen mihraklar hem sincanımızda hem ülke genelinde her türlü yolu denemeye başlayacaklar  buna fırsat vermemek için bir arada kalmak zorundayız dedi.

 

AK Parti Genel Sekreteri ve Ankara Milletvekili Fatih Şahin, "Bugün Türkiye, bölgesinde lider ülke, bugün Türkiye küresel çapta adından bahsettiren bir ülke, küresel bir aktör, birçok konuda kilit bir ülke" dedi.

Sincan Kapalı Spor Salonu´nda düzenlenen AK Parti Sincan Kongresi´ne AK Parti Genel Sekreteri Fatih Şahin, TBMM İdare Amiri Ahmet Gündoğdu, Sincan Belediye Başkanı Mustafa Tuna, bazı milletvekilleri, belediye başkanları ve ilçe başkanları katıldı.

Kongrede konuşan AK Parti Genel Sekreteri Fatih Şahin, AK Parti´nin herkesin partisi olduğunu söyleyerek, bütün mazlumların ve mağdurların umudu olarak kurulduğunu belirtti. Şahin, 1950-60 yılları arasında Türkiye´nin gelişme sağladığını kaydederek, Adnan Menderes, Hasan Polatkan ve Fatin Rüştü Zorlu´yu idama götürenlerin değil, 80 milyon insanın Menderes ve dava arkadaşlarına dua ettiğini söyledi. Şahin, "Son seçimlere baktığımızda, Sincan´ın her zaman seçimlerde AK Partimizin yanında yer aldığını görüyoruz. Son olarak 16 Nisan´da gerçekleştirilen referandumda yüzde 65´in üzerinde bir destekle yeni sistemin hayata geçirilmesine destek verdiniz. 1 Kasım 2015 seçimlerinde yine yüzde 65 destek verdiniz" ifadelerini kullandı.

Milletin değerlerinin temsilcisi olmaya devam edeceklerini ifade eden Şahin, "Hizmetlerimizi teşkilatlarımız sayesinde halkımıza sunduk ve sizler aracılığıyla milletimizle paylaştık. Bugün Türkiye bölgesinde lider ülke, bugün Türkiye küresel çapta adından bahsettiren bir ülke, küresel bir aktör, birçok konuda kilit bir ülke" dedi.



Anahtar Kelimeler: Omaç Güven Tazledi

Ankara

19.04.2024

  • İMSAK 04:27
  • GÜNEŞ 05:58
  • ÖĞLE 12:53
  • İKİNDİ 16:37
  • AKŞAM 19:38
  • YATSI 21:03
  • Cuma 21.3 ° / 8.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 21.1 ° / 8.2 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Pazar 18.1 ° / 3.8 ° Güneşli