ÖNCELİK HİZMET

ÖNCELİK HİZMET

Sincan Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı seçilen İsa Yalçın sorunları dile getirdi.

Önceki çalışmalarda eksiklikler olduğunu ve bu eksiklikleri gidermek için çalışmaya başladıklarını ifade eden Yalçın;”Öncelikli hedefimiz iyi bir hizmet verebilmek bununla birlikte çalışana sahip çıkmak “gerektiğini söyledi.

 Başkan Yalçın, konuyla ilgili kendi kurumunu örnek gösterdi.”Bu kurumda 15 tane çalışan var şuana kadar bir yemek programımız yoktu çalışanlarımıza yemek dışarıdan geliyordu. Biz mutfağımızı hayata geçirdik şuan da çalışanlarımıza öğlen sıcak yemek veriyoruz. Diğer bir sıkıntımız ise esnafımız arabasının işlemi yapılırken dinlenmek için bir yeri yok bunun için 2 yada 3 ay içerisinde vatandaşlarımızın dinlenebileceği bir alan inşa etmeyi düşünüyoruz. Bu sayede birlik ve beraberliği sağlayacağımızı düşünüyorum.”dedi.

Vatandaşların en çok şikâyet ettiği konular arasında araçların yavaş ilerlemesi olduğunu belirten Yalçın,”Bunun önlemini araç takip sistemi takarak, kalkış ve varış noktaların dakikalarını geri çektik ve belli noktalara görevli koyarak takip edilmesini kolaylaştırdık sürücülerin bununla hızlanmayı sağlayacağını düşünüyorum.”

MÜŞTERİ MEMNUNİYETİ BİZİM ÖNCELİĞİMİZ

Maddi olarak biraz sıkıntılarının olduğunu söyleyen Yalçın, “Bunların giderilmesi dâhilinde şoförlerimize 2 takım olmak üzere takım elbise vereceğini ve vatandaşlarımıza daha iyi hizmet sunmak adına eğitim alacaklarını ve saç sakal konusunda daha tertipli davranmalarını sağlayacağız. Huzuru bozan kavga eden şoförlerin burada yeri olmayacak gerekli uyarımlar ve uzaklaştırılmalar yapılacak eğer buna daha da uymuyorsa burada iş vermeyeceğiz. Müşteri memnuniyeti bizim önceliğimiz.” olduğunu vurguladı.

Trafik sorunlarına değinen yalçın şöyle konuştu; “Dakika için verilen fişlerin arasının uzun tutulması şoförlerin ilk başta yavaş gelerek müşteri toplamaya çalışması daha sonra ise dakikaya yetişmek için gaza basması trafik sıkışmasına, kırmızı ışıkta geçilmesine ve kazalara yol açabiliyordu biz bunun önüne geçmek için mesafeyi kısa tutarak ona göre işlem yapılmasını sağladık.”

ŞUAN KAZANDIĞIMIZ 10 YIL ÖNCESİNE AİT

 Yakıt gideri, şoför gideri ve sanayi giderinin arttığını belirten Yalçın konuşmasına şöyle devam etti:“Çok zor durumdayız biz önceki kazancımızı şuan kazanamıyoruz. Diğer bir sıkıntımız ise dolmuş ve taksici esnafı olarak beyaz otobüslerin bizim bölgemize verilmesinden dolayı Ankara´da 27 adet dolmuş durağı olmasına rağmen Sincan bölgesindeki dolmuş durağına verildi ondan çok büyük muzdaripiz yani bunların Ankara içinde dağılması gerektiğini düşünüyoruz dağılırsa biz hakkımıza düşene razıyız biz bu durumdan dolayı zor durumdayız inşallah bu sorunun yakın bir zamanda çözüleceğine inanıyorum. Öğrencilerimizden 2 TL ücrette karar kıldık öğrencilerimize ve halkımıza hizmet etmek için geldim onların yanında olduğumuzu herkesin bilmesini isterim.”dedi.

 

HABER: İBRAHİM ŞAHİN



Anahtar Kelimeler: ÖNCELİK HİZMET

Ankara

27.04.2024

  • İMSAK 04:12
  • GÜNEŞ 05:47
  • ÖĞLE 12:51
  • İKİNDİ 16:39
  • AKŞAM 19:46
  • YATSI 21:14
  • Cumartesi 25.1 ° / 9.3 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 25.1 ° / 9.3 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazar 26 ° / 12.3 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı