Önder Sav`dan Sürpriz Mamak Ziyareti

Önder Sav`dan Sürpriz Mamak Ziyareti

CHP Eski Genel Sekreteri Önder Sav Mamak`ta sürpriz bir ziyaret gerçekleştirdi.

 CHP Mamak Adayı Coşkun Torun`a hayırlı olsun ziyaretinde bulunan Önder Sav kendi döneminde Mamak`ta büyük destek bulduğu partilileri de Mamak adayı Coşkun Torun çatısında bir araya getirdi. Bu yerel seçimde halkla iç içe çalışılırsa Mamak`ta kaybetmenin imkansız olduğunu ifade eden Önder Sav, özellikle sağ seçmene Sosyal demokrat belediyeciliğin hizmetlerinin ve yönetiminin anlatılması gerekliliğini savundu.

CHP Mamak Adayı Tuzluçayır bürosunda geçiş katılımlı parti ziyaretinde bulunan Önder Sav Hakkı Süha Okay ile birlikte yaptığı ziyarete CHP Mamak Adayı Coşkun Torun ve ilçe Başkanı Adnan Demirci ev sahipliği yaparken, geçmiş dönem CHP Mamak İlçe başkanı Bektaş Bektaş, CHP 2009 döneminde Mamak adayı olan Veli Gündüz Şahin, geçmiş dönem ilçe yöneticilerinden Halil Zobu ve çok sayıda partili katıldı. Mamak`ta sadece CHP`nin değil sağ seçmeninde CHP ile tanışması gerekliliğini savunan Önder Sav alan çalışmalarında kapı kapı gezilmesinin ve CHP adayı Coşkun Torun`un çalışmalarının doğru anlatılması sosyal demokrat belediyeciliğin farkının ortaya çıkarılması gerekliliğine dikkat çekti.

Sav ; "Sağ seçmene gerçekler anlatılmalı"

Sav, herkesi siyasette tatmin etmek mümkün olmadığını belirterek ; "  Ortak doğruda birleşip desteğimizi adayımıza vermeliyiz "dedi. Aday adayının çok olduğu ilçelerde eğilim yoklamasının doğru karar olduğunu ifade eden Sav ; "Böyle bir dönemde Mamak`ta kazanmama sansımız olmaması imkansız. Akp`nin yolsuzlukları meydana çıkmışken, sokaktaki çocuklar bile konuşurken, Akp düşüşe geçmişken bizim kendimizi doğru ifade ederek seçimi kazanmamız gerekir. Geçmiş dönemde Veli Gündüz Şahin ile az bir oyla kaybettiğimiz Mamak`ta, alın terinin kıymetli olduğu bir bölgede kazanmalıyız" dedi. Bu seçimlerin farlı ve diğer seçimlerle kıyaslanmaması gerekliliğine değinen Sav " Adalet ve Kalkınma Partisinin yükselme dönemi idi, ama şuan çöküş döneminde.Bir ölçü de Veli Gündüz Şahin arkadaşımız makası daralttı ama Haziranda yapılan seçimde bu fark yine açıldı.Bunu bilerek ve çalışarak, el ele vererek 30 Mart akşamı Coşkun Torun`u Mamak Belediyesine oturtmuş oluz.CHP`nin başarısını düşünerek çalışmalarımızı kırgınlık küskünlükleri kendi içimizde, iyi kötü ne varsa geride bırakarak Mamak için kenetlenmemiz gerekmekte" dedi.

Küskünlükleri Bırakalım

CHP `nin 2009 yerel seçimlerinde Mamak adayı olan Veli Gündüz Şahin ziyarette yaptığı konuşmada ; " Coşkun Torun`un etrafında kenetlenerek Mamak için çalışacaklarını ifade etti. Şahin CHP`lillerin hiç bir şekilde içe dönük çekişme,küskünlüğe fırsat verilmemesi gerekliliğine değinerek; " AKP`nın bu kadar pisliği varken kendimiz içinde  çekişmek küskünlük hata olur. Şimdi CHP`nin iktidar zamanı belediye seçimlerine kadar nefes almadan kapı kapı gezilmesi gerekliliğini ifade etti.



Anahtar Kelimeler: 0

Ankara

03.05.2024

  • İMSAK 04:02
  • GÜNEŞ 05:39
  • ÖĞLE 12:50
  • İKİNDİ 16:41
  • AKŞAM 19:52
  • YATSI 21:22
  • Cuma 18.2 ° / 8.5 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 14.5 ° / 8.5 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazar 14.7 ° / 5.8 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı