OSİAD`dan Yaşar`a destek

OSİAD`dan Yaşar`a destek

Cumhuriyet Halk Partisi Yenimahalle Belediye Başkan Adayı ve mevcut Başkan Fethi Yaşar, OSTİM Mahallesi?ndeki Man Otomotiv?de esnaflarla toplantı gerçekleştirdi.

 Toplantıya OSTİM Sanayici ve İşadamları Derneği Başkanı Adnan Keskin, Man Bölge Bayii Genel Müdürü Fethi Genç`in yanı sıra şirket sahipleri ve esnaflar katıldı.

‘Bizim partiden diye oy vermeyin`

Toplantı öncesinde işçilerle görüşen Yaşar, herkese bol kazanç diledi. OSTİM esnafının taleplerini dinleyen Yaşar, Adnan Keskin ve Fethi Genç`e kendisini esnafla buluşturduğu için teşekkür etti. 
Hizmetlerinden söz eden Yaşar, “30 Mart seçimlerinin tüm Türkiye için hayırlı olmasını temenni ediyorum. Kaynaklarını doğru kullanan bir belediye olduk. 52 yıldır Yenimahalle`de yaşıyorum. Ofiste oturmayı seven biri değilim. Ne zaman fırsat bulsam vatandaşlarla görüşmek için sokağa çıkıyorum. Makamda oturarak insanların derdine deva olabilmek, onları anlayabilmek mümkün değil. Siz siz olun Fethi Yaşar`a, ‘Bizim partiden` diyerek oy vermeyin. Hizmetlerimden memnunsanız, dürüstlüğümden eminseniz oy verin” açıklamasında bulundu.

Yaşar`a destek mesajı 

Yaşar ile 5 yıldır birbirlerine destek olduklarını ifade eden Keskin, Yaşar`a destek mesajı verdi. 
OSTİM ile ilgili Yaşar`ın kapısını çok sık çaldıklarını kaydeden Keskin, “Göreve geldiği günden beri Sayın Yaşar`ın makam odası herkese açık. Ne zaman bir sıkıntımız olsa bizleri reddetmedi. Esnafın içinden çıktığı için her sorununun farkında ve ona göre vatandaşa hizmet ediyor. Kendisine çok teşekkür ediyorum. Hepinizden gönül rahatlığıyla Fethi Başkan`a destek olmanızı istiyorum” diye konuştu.

‘Sözlerinin arkasında durdu`

2009 yerel seçimlerinden önce Yaşar`ın kendilerini ziyaret ettiğini ve seçimi kazandıktan sonra da ihmal etmediğini vurgulayan Genç ise, “Sayın Yaşar göreve gelmeden önce verdiği tüm sözlerin arkasında durdu. Başkan olduktan sonra da OSTİM`e gelerek sorunlarımızı dinlemeye ve çözüm üretmeye devam etti” ifadelerini kullandı. 



Anahtar Kelimeler: 0

Ankara

03.05.2024

  • İMSAK 04:02
  • GÜNEŞ 05:39
  • ÖĞLE 12:50
  • İKİNDİ 16:41
  • AKŞAM 19:52
  • YATSI 21:22
  • Cuma 18.2 ° / 8.5 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 14.5 ° / 8.5 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazar 14.7 ° / 5.8 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı