ÖZASLAN: "SALDIRIYI ŞİDDETLE KINIYORUZ!"

ÖZASLAN:

Ankara Kulübü Derneği Genel Başkanı Metin Özaslan yaptığı basın açıklamasında; "Ankaralılar olarak Çubuk İlçemizde Chp Genel Başkanı Sayın Kemal Kılıçdaroğlu´na Şehit Cenazesinde yapılan vahim saldırıyı şiddetle kınıyoruz!" dedi.

BASIN AÇIKLAMASI

Şehit cenazeleri ülkemizin ve halkımızın birlik ve beraberliğine yönelen her türlü saldırıya karşı bir arada durarak ülkemizin düşmanlarına karşı gücümüzü göstermemiz gereken törenlerdir.

Çubuk ilçesinde şehit cenazesinde CHP Genel Başkanı Sayın Kemal KILIÇDAROĞLU´na yapılan saldırıyı planlayanlar, eyleme dönüştürenler, destek verenler ise ülkemizin düşmanlarına hizmet eden vatan hainleridir.

Saldırı CHP Genel Başkanı Sayın Kemal KILIÇDAROĞLU´na değil, ATATÜRK ve silah arkadaşlarına,kurtuluş ve kuruluş sürecinde maddi ve manevi katkılarıyla ülkemizin düşman işgalinden kurtulmasına, cumhuriyetimizin ve demokrasimizin güçlü bir şekilde kurulmasına büyük destek veren bütün Ankaralılara yapılmış bir saldırıdır.

Bu hain saldırıyı gerçekleştirenler Ankaralı olamazlar, Türk olamazlar, Müslüman olmazlar. Çünkü yaptıkları hain saldırı ile sadece milli birlik ve beraberliğimize değil aynı zamanda bu kutsal değerlere de saldırmışlardır. Bu saldırı ile ülkemizin düşmanlarının yüzünü güldürmüşlerdir.

İnanıyoruz ki hiçbir Ankaralı böyle bir saldırının arkasında olamaz. Vatan ve millet düşmanı bütün hainler bilmelidir ki Başkentimiz, ayrışmanın ve kavganın değil, her zaman ülkemizin ve halkımızın birlik ve beraberliğinin sembolü olacaktır.

Ankaralılar olarak, her ne amaçla olursa olsun, halkımızı kutuplaştıran, birbirine düşman eden söylemlerin kimseye fayda ve hayır getirmeyeceğinin bilinmesini; bütün siyasetçilerin küçük menfaatleri için ülkemizin düşmanlarına fırsat vererek büyük ve güzel ülkemizin geleceğini dinamitlemelerine izin vermemelerini istiyor ve bekliyoruz.

Ankaralılar olarak saldırıyı şiddetle kınıyor, ülkemizin dirliğine, birliğine ve beraberliğine yönelik bu tür saldırıların tekrarlanmamasını temenni ederek CHP Genel Başkanı Sayın Kemal KILIÇDAROĞLU´na geçmiş olsun diyoruz.

                                                                                                                                                                                        Dr. Metin ÖZASLAN

                                                                                                                                                                                      Ankara Kulübü Derneği

                                                                                                                                                                                            Genel Başkanı

 



Ankara

26.04.2024

  • İMSAK 04:14
  • GÜNEŞ 05:48
  • ÖĞLE 12:51
  • İKİNDİ 16:39
  • AKŞAM 19:45
  • YATSI 21:12
  • Cuma 23.5 ° / 10.9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 25.1 ° / 9.3 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 25.1 ° / 9.3 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı