Tarih: 25.02.2019 01:45

ÖZHASEKİ: "TERÖR SİLAHLA ÇÖZÜLMEZ, PKK´LILAR GERİLLADIR"

Facebook Twitter Linked-in

Yerel seçimlere sayılı günler kala rakibine yönelik söylemlerini sertleştiren AKP ve MHP ittifakının Ankara Büyükşehir Belediyesi Başkan Adayı Mehmet Özhaseki´nin terörle mücadeleyi eleştirip, teröristler için "gerilla" ifadelerini kullandığı görüntüleri ortaya çıktı. Kendisini ´milliyetçi´ olarak tanımlayan ve ´Ülkücü´ kökenden geldiğini söyleyen Özhaseki´nin, Habur rezaletini savunduğu açıklamaları tekrar gündeme geldi. Terörle mücadelenin silahla yapılamayacağını söyleyen Özhaseki´nin PKK´lı teröristler için ise ´Gerilla´ tabiri kullanması dikkat çekiyor.

Ülkücü camianın karşı çıktığı "çözüm süreci"nin sıkı savunucusu olan Özhaseki, süreci savunurken PKK´lı teröristleri "gerilla" diye tanımladı. "Gerilla" tabiri, PKK´lı teröristleri terörden uzak ve "şirin" göstermek için HDP´liler tarafından sıklıkla kullanılıyor.

Çözüm süreci dönemine ait olduğu düşünülen bu görüntülere, Millet İttifakı´nı terör ve teröristlerle iş birliği yapmakla suçlayan MHP lideri Devlet Bahçeli ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan´ın vereceği tepki ise merak konusu...




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —