ÖZTÜRK; “BELEDİYELERLE GELDİLER, BELEDİYELERLE DE GİDECEKLER…”

ÖZTÜRK; “BELEDİYELERLE GELDİLER, BELEDİYELERLE DE GİDECEKLER…”

İYİ Parti Ankara İl Başkanlığı, seçim sonrası istişare toplantıları için 25 ilçede parti teşkilatlarını ziyaret ediyor. İYİ Parti Etimesgut İlçe Başkanlığı´nda yapılan toplantıya katılan parti yetkilileri, 31 Mart Yerel Seçimleri ve sonrasına dair önemli

Ankara İlçe teşkilatları ile istişare kapsamında İl Başkanlığı tarafından İYİ Parti Etimesgut İlçe Başkanlığı´na yapılan ziyarete; Genel Başkan Yardımcısı ve Ankara Milletvekili Durmuş Yılmaz, İl Başkanı Yetkin Öztürk ve İYİ Parti Ankara Milletvekili Ayhan Altıntaş katıldılar.

"Başkanımızın değerli tavsiyeleri bizlerin azmini destekleyecektir"

Etimesgut İlçe Başkanı Erman Serin yaptığı konuşmada; göreve geldikten sonra İlçe Teşkilatı ile birlikte sıkı bir çalışmayla yerel seçimlere hazırlandıklarını ve her ne kadar ilçelerde belediyeler alınamasa da Mansur Yavaş´ın Belediye Başkanı seçilmesindeki katkılarının unutulmaması gerektiğini belirtti. Serin, seçimin ertesi günü, bir sonraki seçimlere hazırlık ve Etimesgut´taki potansiyele yakışır bir sonuç alınması için daha çok çalışılması gerektiğinin bilinciyle hareket ederek, İYİ Parti bayrağını daha iyi yerlere taşımanın gayretinde olduklarını söyledi.

Parti yetkililerinin bugün yaptıkları ziyaretle, güçlerine güç kattıklarını belirten Serin, “Milletvekillerimiz ve Başkanımızın değerli tavsiyeleri bizlerin azmini destekleyecektir” diyerek teşekkürlerini iletti.

"Belediyelerle Geldiler, Belediyelerle de Gidecekler!"

Ardından söz alan İl Başkanı Yetkin Öztürk; hep birlikte yoğun bir seçim döneminden çıkıldığını, gece-gündüz demeden 102 Büyükşehir Belediye Başkan adayıyla, ilçe adayları ve meclis üyesi adaylarıyla gece gündüz çalıştıklarını söyledi. Daha büyük başarılara imza atmak istediklerini ancak ikinci yılını doldurmamış bir parti olarak pek çok sıkıntıyla mücadele etmek durumunda kaldıklarını belirten Öztürk “Şeytan taşlamaktan ibadet etmeye bir türlü fırsat bulamadık” yorumunu yaptı.

Öztürk, bugünkü ziyaretlerinin seçim sonrası bir “durum muhakemesi” amacına yönelik olduğunu, doğru yapılanlar kadar eksikler ve kusurların da tespit edilerek paylaşılması, sorunların çözümüne odaklı olduğunu belirtti.

Ankara´daki 5 ilçeyi, taşıma oylar yüzünden çok az farkla kaybettikleri değerlendirmesini yapan Öztürk; “Genel Başkanın yurt gezilerinde gösterdiği olağanüstü performans ile Bursa hariç birçok Büyükşehir´de ve vilayetteki kazanımlar, Millet İttifakı olarak yapıldıysa bunda İYİ Parti´nin çok büyük katma değeri olmuştur. Bundan övünç duymalıyız.” vurgusunu yaptı.

“İstanbul ve Ankara el değiştirdiğinde Türk siyasi tarihi yeniden şekillenecek diyorduk. Bunun ucundan tuttuk ve bırakmaya da niyetimiz yok.” diyen Öztürk, Ana Muhalefet Lideri Kemal Kılıçdaroğlu´na Çubuk´ta yapılan saldırının sebebinin de Ankara ve İstanbul gibi büyükşehirleri kaybeden iktidarın, elinden oyuncağı alınmış bir çocuğun feryatları olduğunu görmek gerektiğini, çöküşün başladığının emareleri olduğunun altını önemle çizdi.

“Belediyelerle geldiler, belediyelerle de gidecekler.” mesajını veren Öztürk, bu başarının Ankara´daki 25 ilçe, ülkedeki 960 ilçe, 81 ilin tüm teşkilatlarının ve buradaki hazirûnun emeği gerçekleştirildiğini, bu bağlamda teşekkürü bir borç bildiğini belirtti.

Özel Haber: Angara Gazetesi



Ankara

29.03.2024

  • İMSAK 05:05
  • GÜNEŞ 06:30
  • ÖĞLE 12:58
  • İKİNDİ 16:30
  • AKŞAM 19:16
  • YATSI 20:36
  • Cuma 17.9 ° / 8 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 20.2 ° / 8.3 ° Güneşli
  • Pazar 23 ° / 10.3 ° Güneşli