Perçin, Balaban`la ilgili İlk Kez Konuştu

Perçin, Balaban`la ilgili  İlk Kez Konuştu

CHP Çankaya İlçe Başkanı Mehmet Perçin Çankaya`da Şenol Balaban`ın gizli kapaklı üye yapıldığı iddialarına ve Genel başkan Kılıçdaroğlu`nun evinin önünde beklediğine dair çıkan haberlerle ilgili olarak sadece Angara gazetesinin sorularını yanıtladı.

Söz konusu haberlerin hiç bir şekilde gerçeği yansıtmadığını ifade eden Perçin üye olmayı bekleyen 254 partilinin isminin olduğunu ve bunların askı süreci olduğuna dikkat çekti.

"Balaban, Üyeliğini askıya çıkardık"

İlçede hiç bir üye çalışmasının gizli kapaklı yapılmadığını ifade eden Perçin," Bizim partimize üye olmak isteyen herkese kapımız açık. Üye olmasında sakınca olmayan herkes partimizde üye olabilir" dedi.

Balabanla ilgili iddiaları da yanıtlayan Perçin ; "  Şenol Balaban partimize üye olmak için genel merkezimize müracaat etmiştir. Genel merkezimiz onun müracaatını almış, 3 nüsha olan üyelik formunun birini kendini vermiş , 2 nüshanın da gereğini yapmak üzere bize göndermiştir. Bize yollanmasındaki sebep Çankaya bölgesinde ikamet ediyor oluşudur."şeklinde konuştu.

Askı sürecine de değinen Perçin Şunları kaydetti; " Bizde genel merkezden gelen evrak defterimize gelen formu kaydettik, üyeliğini aldık diğer 254 üye ile birlikte askıya çıkardık. Askı süresi bittikten sonra  gerekli işlemler yapılacaktır. Üyelik listeleri tutanakla askıya çıkar tutanakla askıdan iner. Askı süresi bittikten sonra 3 nüsha düzenlenir biri İl`e gider biri bizde kalır, biri de genel merkezimize yollanır. Bunun için özel bir yönetim kurulu toplanmaz. Bizim  o günkü yönetim kurulu toplantımız da rutindir"

"Genel  kapısında beklemedim Genel Başkanımızın aracında görüştük"

CHP Çankaya İlçe Başkanı Perçin  çıkan haberlerde Genel Başkanın evinin kapısında beklediği iddialarına da Kılıçdaroğlu ile görüştüğünü belirterek;" Genel Başkanımızın programının yoğun olması nedeni ile evine gittim. Programın yoğunluğu nedeni ile aracında genel merkeze kadar eşlik ettim ve görüşmemi yaptım. Ben genel Başkanımız ile her zaman görüşebilmiş,ilçemizle ilgili kapısını çalabilmiş biriyim. Genel başkan adına hiç bir zaman açıklamada bulunmadım" dedi.

Genel Başkanımızla  görüşmüş gibi yapıp farklı söylemlerde bulunmadığını da ifade eden Perçin ,;" Ne görüştüysem onu dile getirmem gerektiyse partililerim ile paylaştım. Önümüz de yerel ve bizler için önemli bir seçime giriyoruz. Bu tarz asılsız haberler partimize zarar verir. Oysa ki bizim parti içimizdeki kavgalardan çok AKP`nin yapmadığı yada yanlış yaptığı hizmetleri kamuoyu ile paylaşmamız gerekmekte. " Haydi Çankaya Hedef Ankara" sloganımızla Ankara`yı Melih Gökçek`ten kurtarmanın çalışması içinde olmalıyız.  Çankaya için henüz aday belirleme yöntemi belirtilmemiş ilçemizde aday adayı olan herkesin çalışmaları sürmekte. 29 aday adayı olan ilçemizde ilçe olarak kimseden yana olmadan alanda partimiz ve ilçemiz için çalışan herkese desteğimizi vererek Çankaya`yı ve Ankara`yı kazanmak için alan çalışmalarımızı sürdürmekteyiz" şeklinde ifade etti.  

Haber: Orhan Aydan / Özel haber 



Anahtar Kelimeler: 0

Ankara

10.05.2024

  • İMSAK 03:50
  • GÜNEŞ 05:31
  • ÖĞLE 12:50
  • İKİNDİ 16:42
  • AKŞAM 19:59
  • YATSI 21:33
  • Cuma 22.9 ° / 10.2 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 19.4 ° / 10.5 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazar 9.8 ° / 7.5 ° Orta kuvvetli yağmurlu