Polat, güven tazeledi

Polat, güven tazeledi

Ankara Anahtarcılar, Kilitçiler ve Çilingirler Esnaf ve Sanatkarlar Odası Olağan Genel Kurul Toplantısı yapıldı. ANKESOB Toplantı Salonu?nda yapılan genel kurulda Hasan Polat, güven tazeleyerek yeniden başkan seçildi.

 Divan Başkanlığını ANKESOB Başkan Vekili Hasan H. Çavuşculu’nun yaptığı genel kurulda üyelerin büyük çoğunluğunun katılımıyla 4 yıllığına yönetim ve denetim kurulu üyelerinin seçimi yapıldı.

 

 

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı`nın okunmasıyla başlayan genel kurulda, yönetim kurulu faaliyet raporları ve denetim kurulu raporları, bilanço ve gelir-gider hesapları ayrı ayrı okunarak oy birliğiyle kabul edildi. Yeni dönem çalışma programı ve tahmini bütçe de okunarak oy birliğiyle onaylandı.

 

Genel kurulun müzakere bölümünde İsmail Akbulut isimli üye bir konuşma yaparak; mesleklerinin sorunlarını anlattı, esnaf olarak birebir yaşadıkları problemleri dile getirdi. 

 

Dilek ve temenniler bölümünde söz alan Ankara Anahtarcılar, Kilitçiler ve Çilingirler Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Hasan Polat ise olağan genel kurulun ve seçimlerin hayırlı olmasını dileyerek, genel kurula katılan tüm üyelere teşekkür etti. Polat, “Üyelerimizin haklarını korumak adına çalışmalarımız tüm hızıyla devam edecek” dedi.

 

Konuşmaların tamamlanmasından sonra oy kullanma süreci başladı. Genel kurulda tek listenin oylamaya sunulmasıyla geçerli oyların tamamını alan mevcut Başkan Hasan Polat ve ekibi güven tazeleyerek bir kez daha göreve geldi. 

 

Ankara Anahtarcılar, Kilitçiler ve Çilingirler Esnaf ve Sanatkarlar Odası Olağan Genel Kurul Toplantısı’nda gerçekleştirilen seçimlerin ardından birlik ve beraberliği vurgulayan bir konuşma yapan Başkan Hasan Polat, yeniden seçilmekten dolayı memnuniyetini dile getirerek, kendisine duyulan güven için teşekkür etti.

 

Hasan Polat başkanlığındaki Ankara Anahtarcılar, Kilitçiler ve Çilingirler Esnaf ve Sanatkarlar Odası’nın yeni yönetim kurulunun diğer üyeleri şu isimlerden oluştu: H. Bülent Demirdöven, Şenol Özmen, Ekrem Damar, Cengiz Sayın, Mahmut Bakşi ve Ahmet Hazinedar.




Anahtar Kelimeler: 0

Ankara

28.04.2024

  • İMSAK 04:10
  • GÜNEŞ 05:45
  • ÖĞLE 12:51
  • İKİNDİ 16:39
  • AKŞAM 19:47
  • YATSI 21:15
  • Pazar 26 ° / 12.3 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 23.7 ° / 11.6 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Salı 24.2 ° / 11.5 ° Orta kuvvetli yağmurlu