POLATLI BELEDİYESİ KALİTE YÖNETİMİ EĞİTİMLERİ…

POLATLI BELEDİYESİ KALİTE YÖNETİMİ EĞİTİMLERİ…

Polatlı Belediyesi Kalite Yönetim Merkezinin Yöneticilere yönelik düzenlediği etkili iletişim ve beden dili semineri gerçekleştirildi.

Polatlı belediyesi Meclis Salonunda gerçekleştirilen eğitim seminerine Belediye Başkan Yardımcısı Muhsin Akdeniz, Büyükşehir Meclisi üyesi Mahir Özel, daire müdür, amir ve şefleri katıldı.

 Konuyla ilgili açıklama yapan Belediye Başkan Yardımcısı Muhsin Akdeniz, nitelikli personelin, vatandaşa daha iyi hizmet edeceğini,  her hizmetin en iyisine layık hemşerilerimiz için  çalışan eğitimine ağırlık verdiklerini  söyledi.

 Akdeniz, ‘´ konusunun uzmanı Tarkan Zengin, daire amiri ve müdürlerine etkili iletişim ve beden dili konusunda eğitim verdi. Alınan eğitimler sonunda hemşerilerimize daha iyi hizmet vereceğimize inanıyorum.   Belediyecilik artık çöp toplamak, kaldırım yapmak, parklar oluşturmaktan çok daha ötesini ihtiva etmektedir.  Belediyecilik başlı başına hemşerilerimize hizmet etmektir, İnsanımızın gönlüne girmektir.´´ dedi.

Başkan Yardımcısı Akdeniz, ‘´ Belediyenin girişindeki çalışandan, temizlik hizmetlerinde gece boyu caddemizi temizleyen personelimize kadar tüm çalışanlarımız Belediyemizi temsil etmektedir, Belediye Başkanlığını temsil etmektedir. Gayemiz tüm Belediye Personelinin bu bilinçle, varlık sebebimiz Polatlı halkına veli nimet olarak bakması, hizmet üretmesidir.  İstiyoruz ki tüm personelimiz Belediyemizin gülen yüzü olsun´´   ifadelerini kullandı.

-ZENGİN:  EĞİTİMLİ PERSONEL VATANDAŞA DAHA İYİ HİZMET VERMEKTEDİR-

Eğitim Uzmanı Akademisyen Tarkan Zengin, davranış biçimleri, etkili iletişim kurma, beden dili ve davranış biçimlerini uygulamalı olarak aktardı.   Zengin,  ‘´ vatandaşın beklentisini bilen, verdiği hizmetin tüm inceliklerini kavrayan Belediye personeli daha iyi hizmet vermekte, vatandaş memnuniyetini en üst seviyeye çıkartmaktadır ‘´ diye konuştu.

 Polatlı Belediyesi Kalite Yönetim Merkezi Sorumlusu Büyükşehir Meclisi Üyesi Mahir Özel ise,   Kalite yönetimini Belediyeye yerleştirerek, hizmet kalitesini eğitimlerle artırmak istediklerini  belirtti. 



Ankara

24.04.2024

  • İMSAK 04:18
  • GÜNEŞ 05:51
  • ÖĞLE 12:52
  • İKİNDİ 16:38
  • AKŞAM 19:43
  • YATSI 21:10
  • Çarşamba 26.6 ° / 13.5 ° false
  • Perşembe 26.4 ° / 14.5 ° Güneşli
  • Cuma 23.5 ° / 10.9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı