POLATLI BÜYÜKŞEHİR EL ELE…

POLATLI  BÜYÜKŞEHİR EL ELE…

Polatlı’ya daha iyi hizmet getirmek gayesiyle Polatlı Belediyesi ve Büyükşehir belediyesi Koordineli çalışıyor. Belediye Evi’nde Ankara Büyükşehir yetkilileriyle Polatlı Belediyesi yetkilileri bir araya geldi.

Toplantı sonunda açıklamada bulunan Polatlı Belediye Başkan Yardımcısı Veli Keskin,  Şehre ve insanına daha iyi hizmet edebilmek gayesiyle Büyükşehir ve ilçe Belediyesi olarak birlikte hareket edeceklerini ve sekretaryanın kendilerinde olacağını söyledi.

 Başkan Yardımcısı Veli Keskin, ‘’ Polatlı Belediyesi ve Ankara Büyükşehir Belediyesi olarak ekim ayında bir toplantı gerçekleştirdik. Buradaki temel gayemiz Polatlı’ya insanımıza daha iyi hizmet edebilmekti.   Bu aydan itibaren Büyükşehir Belediyemizin ilgili birimleriyle Belediyemizde düzenli olarak toplanacak, sorunların tespit ve çözümü yoluna gideceğiz. Biz şehrimizin güzelleşmesi ve Şehrimizin daha iyi hizmet alması anlamında Büyükşehir İlçe Belediyesi ayrımı yapmadan hizmetlerin halkımıza en hızlı şekilde ulaştırılması için gereken gayreti gösteriyoruz. Bu anlamda büyükşehir Belediyesi yetkililerimize Fen İşleri Sorumlusu Kazım Bey’e ve ASKİ sorumlusu Hakan Bey’e Şehrimize hizmetteki duyarlılıklarından dolayı çok teşekkür ediyorum. Hepimizin ortak amacı Polatlı insanına, halkımıza hizmet etmektir.’’ dedi.

-POLATLI’YA HİZMET İÇİN BİRARAYA GELİYORUZ-

  Polatlı Belediye Başkan Yardımcısı Veli Keskin Şunları Söyledi: ‘’Büyükşehir ve Belediye birimleri koordinasyon toplantısı 2’incisini gerçekleştirdik.  Bu toplantımızda şehrimizin alt ve üst yapı hizmetlerine dair sorunlarını Büyükşehir Belediyemizin Fen İşleri Dairesi Yol Asfalt Şube Şefi Kazım Gök, ASKİ Genel Müdürlüğü Polatlı Bölge Müdürü Hakan Erencan ve diğer daire amirleriyle koordine içerisinde nasıl çözeceğimizi görüştük.  Her ayın 15’inde koordinasyon toplantılarını düzenli olarak yapmayı planlıyoruz.’’ 

-KOORDİNEYLE ŞEHRİMİZE DAHA İYİ HİZMET EDECEĞİZ-

‘’Önümüzdeki süreçte hem köylerimizde hem de merkez mahallelerimizde bu hizmetler daha hızlı biçimde yürüyecek. Şehrimizin şuanda vatandaşlarımızın en çok şikâyet ettiği konulardan Yollarımızın durumu BEDAŞ’ın çalışmaları nedeniyle gecikmektedir. BEDAŞ’ın altyapı çalışmasını tamamladıktan sonra asfaltlama çalışmaları önümüzdeki sezon tüm hızıyla devam edecek, Polatlı’da asfalt atılmayan yer kalmayacak.  İlçe ve Büyükşehir’e ait olan yolları koordine ederek birlikte yenileyeceğiz. Cadde ve sokaklarımızda asfalt çalışmaları tamamlanacak.  Büyükşehir Belediyesinin Polatlı’da 13-14 noktada yürüttüğü kaldırım çalışması hızla tamamlanıyor.  Vatandaşlarımız bu çalışmalar tamamlandıktan sonra şehrimize getirilen hizmeti daha iyi görecek.  Uyum içerisinde bu şehri yönetmeye devam edeceğiz.’’

Ankara Büyükşehir Belediyesiyle gerçekleştirilen koordinasyon toplantısına Polatlı Belediye Başkan Yardımcısı Veli Keskin, Park ve Bahçeler Müdürü Ergan Doğan, Fen İşleri Müdürü Mustafa Yargıç, İmar Müdürü H. Erdal Çağlar,  Makine İkmal Müdürü Yılmaz Kaplan,  Ankara Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Başkanlığı Yol Asfalt Şefi Kazım Gök, ASKİ Genel Müdürlüğü Polatlı Bölge İşletme Müdürü Hakan Erencan ve diğer yetkililer katıldı.

 

 

 



Ankara

26.04.2024

  • İMSAK 04:14
  • GÜNEŞ 05:48
  • ÖĞLE 12:51
  • İKİNDİ 16:39
  • AKŞAM 19:45
  • YATSI 21:12
  • Cuma 23.5 ° / 10.9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 25.1 ° / 9.3 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 25.1 ° / 9.3 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı