PORTAŞ DİKMEN VADİ KONUTLARI’NI SATIŞA ÇIKARIYOR

PORTAŞ DİKMEN VADİ KONUTLARI’NI SATIŞA ÇIKARIYOR

Ankara Büyükşehir Belediyesi, emlak piyasasının vatandaşların lehine dengelenmesi ve Başkentlilerin uygun fiyatlarla konut sahibi olmaları için çalışmalarını sürdürüyor.

PORTAŞ, Çankaya ilçesinde temeli atılan “Dikmen Vadi Konutları”nı satışa çıkarıyor. Elde edilen gelirle düşük ya da orta gelirli vatandaşlar için yeni konutların inşa edileceği satıştan faydalanmak ve ‘1+0’dan ‘4+1’e kadar daire tiplerine sahip konutları satın almak isteyen vatandaşlar “0312 440 94 20” numaralı telefondan veya “www.portas.com.tr” adresi üzerinden ayrıntılı bilgiye ulaşabilecekler.

 

Ankara Büyükşehir Belediyesi; emlak piyasasını vatandaşın lehine dengelemek ve elde edilen gelirle düşük ve orta gelirli vatandaşlar için yeni konutlar inşa edilmesini sağlamak amacıyla çalışmalarına devam ediyor.

PORTAŞ (Proje İnşaat Taahhüt Asfalt Sanayi ve Ticaret AŞ), Çankaya ilçesinde temeli atılan “Dikmen Vadi Konutları”nı satışa çıkarıyor.

 Güvende ve sürdürülebilir bir yaşama olanak tanıyan doğal yaşam alanları, spor kompleksleri, açık ve kapalı otopark ile ticari alanların da yer aldığı kompleks içeresinde yer alan konutlara sahip olmak isteyen vatandaşlar ayrıntılı bilgiye “0312 440 94 20” numaralı telefondan veya www.portas.com.tradresi üzerinden ulaşabilecekler. 

 

1 MİLYON 930 BİN TL’DEN BAŞLAYAN FİYATLAR

    Şehrin ihtiyaçlarına uygun modern ve konforlu yaşam alanları sunmayı amaçlayan PORTAŞ’ın Ankara Dikmen Vadi Konutları’nda yer alan yapımını devam ettirdiği konutların en düşük satış fiyatı 1 milyon 930 bin TL olarak belirlenirken, konutların fiyatları bulundukları blok ve kat gibi seçeneklere ve büyüklüğüne göre değişiyor. ‘4+1’ konutların fiyatları ise 8.300.000 TL’ye kadar yükselebiliyor.

    PORTAŞ Dikmen Vadi Konutları’nda yer alan taşınmazlardan satın almak isteyenler https://www.portas.com.tr/dikmen-vadi-konutlari-satis-talep-formu  sayfası üzerinden de satın alma talebinde bulunabiliyorlar. Vatandaşlar bu talep sırasında daire tipini, blok ve kat seçeneklerini belirleyerek evlerin net fiyatlarını da görebiliyorlar.

 

 



Ankara

28.04.2024

  • İMSAK 04:10
  • GÜNEŞ 05:45
  • ÖĞLE 12:51
  • İKİNDİ 16:39
  • AKŞAM 19:47
  • YATSI 21:15
  • Pazar 26 ° / 12.3 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 23.7 ° / 11.6 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Salı 24.2 ° / 11.5 ° Orta kuvvetli yağmurlu