Rufay Karahan, Ankara 1.Bölgeden Milletvekili Aday Adayı Oldu

Rufay Karahan, Ankara 1.Bölgeden Milletvekili Aday Adayı Oldu

Rufay Karahan: “24 Haziran 2018 yılı genel seçimlerinin hemen akabinde Cumhuriyet Halk Partisi'nin iktidarı için daha çok ve disiplinli çalışmak gerektiğinin kararını aldım."

Karahan, adaylığını Ankara İl Başkanı Ali Hikmet Akıllı, İl Yönetim Kurulu, CHP İlçe Başkanları, CHP Belediye Meclis Üyeleri, Sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri ve parti üyelerinin yoğun ve coşkulu bir katılımıyla açıkladı.

Açıklamasında 2018 yılında yapılan genel seçimlerden itibaren, partisinin iktidarı için gönüllü olarak sahada olduğunu belirten Rufay Karahan: 

“24 Haziran 2018 yılı genel seçimlerinin hemen akabinde Cumhuriyet Halk  Partisi'nin iktidarı için daha çok ve disiplinli çalışmak gerektiğinin kararını aldım. 

Bu düşünce ile CHP’den milletvekili aday adayı olan ve kendi iş yaşamlarında başarılı olmuş, toplum tarafından kabul görmüş birçok partilimizle birlikte, partimizi iktidara taşımak için gönüllülük esasına dayalı olarak çalışmak üzere “CHP İKTİDAR HAREKETİ” iktidar çalışmasını başlattım.

Ankara ve İstanbul Belediye Başkanlıklarının kazanılmasına yönelik çalışmalara önemli katkılar sundum.

Ülkemizin dört bir yanında örgütlerimizle birlikte toplantılar yaptım. Halkımıza Cumhuriyet Halk Partisini ve Genel Başkanımızın çalışmalarıyla ilgili kapsamlı sunumlar yaptım.

Bir çok farklı Tv programlarında partimizin program ve çalışmalarını halkımıza anlatmaya çalıştım. Bu çalışmalarımla ilgili gerek Sn. Genel Başkanımızın ve gerekse Sn. İl Başkanımızın takdirlerini aldım.

2021 yılında Sayın Genel Başkanımıza “ Sokağın Nabzı” başlığını taşıyan bir rapor sundum. Bu rapor medyada çok konuşuldu. Sn. Genel Başkanımız raporumuzu çok değerli buldu ve çalışmalarımıza devam etmemiz gerektiği konusunda iyi dileklerini belirtti.

Genel Başkanımızın birçok çalışmasına katıldım. 

Ocak 2023 tarihinde Genel Başkanımıza sunulmak üzere "Cumhurbaşkanı adayımız kim olmalı” başlıklı bir çalışmayı Ankara İl Başkanımıza teslim ettim.

Partimizi iktidara taşımak ve partimizin politikalarını halka anlatmak maksadıyla “BİR HABER TV” Youtube Tv kanalı merkezi ve stüdyosunu kurdum. İl, İlçe ve örgüt yöneticilerimizi ve Milletvekillerimizi program konuğu yaptım ve halkımıza çalışmalarını anlatma olanağı sağlamaya çalıştım. Bu konuda başarılı çalışmalar sergiledim.

Maliye Bakanlığı Gelir İdaresi Başkanlığında çalışmış, devletin hiyerarşik yapısını bilen biri olarak VERGİ ve YAPILANDIRMA konusunda devletin yanlış politikaları ve uygulamaları yüzünden, “vatandaşından mükerrer vergi tahsilatı yaptığı” konusunda çalışmalar yaptım, tv. programlarında bu konuyu önemle anlatmaya çalıştım.” dedi.

Konuşmasını; “Ülkemizde demokrasi, insan hak ve özgürlüklerinin, ekonomik ve sosyal yaşamın doğru bir yönetimle yeniden tesis edilmesi yolunda, Genel Başkanım Sayın Kemal Kılıçdaroğlu’nun Cumhurbaşkanlığında, Partimin değerli Genel Merkez, İl ve İlçe yöneticileriyle omuz omuza mücadele geliştirmek adına yasama organında 28. Dönem Milletvekili olarak partime ve ülkeme hizmet edebilmenin sorumluluğuyla Ankara 1.Bölge seçim çevresinden aday adayı olduğumu öncelikle Cumhuriyet Halk Partisi yönetimine ve değerli kamuoyunun takdirine sunarım.” diye sonlandıran Karahan, katılımcılara teşekkürlerini iletti.

 



Ankara

28.04.2024

  • İMSAK 04:10
  • GÜNEŞ 05:45
  • ÖĞLE 12:51
  • İKİNDİ 16:39
  • AKŞAM 19:47
  • YATSI 21:15
  • Pazar 26 ° / 12.3 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 23.7 ° / 11.6 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Salı 24.2 ° / 11.5 ° Orta kuvvetli yağmurlu