ANKARA´NIN CEPSİZ ADAYLARI TANITILDI

ANKARA´NIN CEPSİZ ADAYLARI TANITILDI

Saadet Partisi Ankara İl Başkanlığı tarafından organize edilen Ankara Aday Tanıtım Toplantısı muhteşem bir atmosferde gerçekleştirildi. Heyecan ve coşkunun üst seviyede olduğu toplantıda, Saadet Partisi Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı başta olmak

Saadet Partisi, 31 Mart´ta gerçekleştirilecek yerel seçimlerde, Ankara adayları için tanıtım toplantısı düzenledi. Yenimahalle ilçesindeki Nazım Hikmet Kültür Merkezi´nde 19 Şubatta düzenlenen programa, Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu´nun yanı sıra çok sayıda partili katıldı. 

Beyazıt: Ankara´yı Dürüst Belediyecilik İle Tanıştıracağız

Ankara İl Başkanı Fatih Beyazıt yaptığı konuşmada Saadet Partisi´nin iktidar partisi dâhil hiçbir partinin yapamadığını yaptıklarını belirterek; "Kendi adaylarımız ve kendi listelerimizle Ankara´nın tüm ilçelerinde seçimlere giriyoruz. Bütün Ankara´yı dürüst belediyecilik ile tanıştıracağız. Bütün bölgelere ayrımsız bir şeklide hizmet götüreceğiz, rant değil hizmeti esas alacağız. Liyakati ve ehliyeti esas alacağız. Hiç kimsenin Ankara´yı parsel parsel satmasına izin vermeyeceğiz. Ortak akılla herkesin sözünün olduğu bir yönetim ile yöneteceğiz” diye konuştu.

Doğan: İlkeye Sahip Çıkacağız

Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı gösterilen Mesut Doğan, Ankara´nın sorunlarını çok iyi bildiklerinin altını çizdi. Yerel seçimlerin yaklaşmasıyla 94 ruhunun iktidar partisi tarafından tekrar gündeme getirilmesine çok sevindiğini belirten Doğan şöyle devam etti: “Yerel seçimlerin yaklaşması ile 94 ruhu gündeme geldi. 94 ruhu istikamettir. 94 ruhu hassasiyettir. Ancak 94 ruhu sadece Saadet Partisi´nin bünyesinde taşıdığı bir ruhtur. 94 ruhunu arayan herkesi Saadet Partisi´ne davet ediyoruz. 94 ruhu neden unutulamadı. O dönem aday olanlar elbet projelerinden bahsetti ama onlar Milli Görüş´ün ilkelerine muhakkak sahip çıktılar. Birincisi, ibadet aşkı. İki, asla partizanlık yapmayacağız. Üç, işi ehline vereceğiz. Dört, kapımız herkese açık olacak. Beş, hizmeti eşit dağıtacağız. Altıncısı, zorlaştırmayacağız tam tersine kolaylaştıracağız. Yedi, asla yemeyeceğiz ve yedirmeyeceğiz. 94´te bu prensiplerle hareket edenler efsane hizmetler gerçekleştirdi.”

Ankaralıların planlı olarak iki tercihten birine zorlandığını vurgulayan Doğan, “Tabiri caizse Ankaralılara ‘tura mı, yazı mı´ deniliyor. Ankaralılar bu oyunu bozacak. Bu seçimde Ankaralılar dimdik ayakta duracak. Bu ülkenin ve şehirlerimizin dik durmaya ihtiyacı var. İnşallah, 40 gün sonra kazandığımız büyükşehirlerde bir tekabülün olmadığı bir yönetim anlayışı kuracağız. Torpilin olmadığı bir yönetim anlayışı kuracağız. İsrafın olmadığı bir yönetim anlayışı kuracağız. Yolsuzluk ve rüşvet olmayacak. Rüşvetin ve yolsuzluğun Türkiye´de normalleşmesine izin vermeyeceğiz. 40 gün uyumadan çalışmalarımızı en hızlı şekilde yapmamız lazım. En büyük zafer Saadet Partisi´nin olacaktır” şeklinde konuştu.

Karamollaoğlu: Her Yerde Seçimi Kazanacağız

Tanıtım toplantısında konuşan Genel Başkan Temel Karamollaoğlu, Etkin Pişmanlık Yasası´nı devreye koyduklarını belirterek, “Her yerde seçime, kazanma azmiyle gireceğiz. Bundan dolayı da belediye başkan adayları bizim prensiplerimizi kabul edip aramıza katılabilir. Saadet´ten başka gidilecek yer yok. Biz farklıyız. Biz prensiplerle hareket ederiz.  Bizi işbirliği yapmakla itham ediyorlar. Devlet yönetmek saraylara oturmakla, uçaklara binmekle olmaz. Millet sürünüyor dediğimizde ise ´itibardan israf yapılmaz´ diyorlar. Sizin yüreğiniz 1389 bölgede seçime girmeye yetti mi? Kimsede itibarınız kalmadı. Yaptıklarının yalan olduğunu burada kendilerine deklare ediyoruz. Bir laf söyleniyorsa altı doldurulması gerekiyor. Eğer siz bir iftira atıyorsanız ‘Allah´tan korkmuyorsunuz´ demektir. Biz bu seçime oyumuzu artırmak için değil, kazanmak için gidiyoruz. Başkanlarımızı makamlarında kucaklayacağız. Saadet Partimiz en büyük patlamayı yapacak.” diye konuştu.

Karamollaoğlu: Asıl Yorgunluk Sizin Genel Merkezinizdedir

AKP ve MHP´nin gündeme getirdiği ‘beka sorununa´ değinen Karamollaoğlu, beka sorunu var ise bunda iktidarın kabahati olduğunu söyledi. Karamollaoğlu, şöyle devam etti: “Bu arkadaşlar hakikatleri göremiyor. Bu arkadaşlar kendi kendileriyle boğuşuyor. Ülkeyi dostluk ve barış ülkesi haline getirmek yerine iktidarda kalmak için kutuplaştırmayı artırıyor. Bu nasıl bir beka problemi ki vatandaştan destek istiyorlar. Beka sorununu ortaya çıkaran partiye destek istiyorlar. Bu bir gaflettir. AK Parti´nin bir beka sorunu var. Fikir üreteceğim derken problemi büyütüyor. Daha önce ‘metal yorgunluğu´ var dediler. Asıl yorgunluk sizin genel merkezinizdedir. Artık bir fikir üretemiyorsunuz.”

Karamollaoğlu: Rant Ruhuna Döndü

“Cepsiz ceket bir idealdir” diyen Karamollaoğlu, cepsiz ceketlilerin hiçbir beklenti öncelemeden hizmet etmeyi öncelediğini ifade etti. İktidar partisinin hakaretten vazgeçmesi gerektiğini belirten Karamollaoğlu, şunları kaydetti: “Biz onların oyunlarına gelmeyiz. Biz o pislik çukuruna girmeyiz. Biz onların seviyesine inip cevap veremeyiz. Biz kimseyi kötü sözlerle itham etmeyiz. Bizim sadece Cenabı Hakk´a vereceğimiz bir hesap var. Biz gerçekleri bunun için söyleriz. Onların belediye başkanları ´94 Ruhundan´ bahsediyor. O ruh unutuldu sonra rant ruhuna döndü. Biz bunu tekrar tersine çevireceğiz. Türkiye´de en çok belediyeyi biz kazanacağız. Bizim belediye başkanlarımız herkesle kucaklaşacak.”



Ankara

27.04.2024

  • İMSAK 04:12
  • GÜNEŞ 05:47
  • ÖĞLE 12:51
  • İKİNDİ 16:39
  • AKŞAM 19:46
  • YATSI 21:14
  • Cumartesi 25.1 ° / 9.3 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 25.1 ° / 9.3 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazar 26 ° / 12.3 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı