Saadet Partisi Ankara il başkanı hükümete yüklendi

Saadet Partisi Ankara il başkanı hükümete yüklendi

Saadet Partisi Ankara İl Başkanlığı genişletilmiş danışma toplantısını il genel meclisi toplantı salonunda yaptı. Toplantıya İl başkanı Hüseyin Hacıabdullahoğlu, genel başkan yardımcısı Ziyaettin Tokar ve ilçe başkanlarının yanı sıra çok sayıda partili ka

Başkent Ankara’nın içinde bulunduğu sosyal yapının giderek daha da bozulduğuna değinen Hacıabdullahoğlu, hükümetin konsolosluklarımızda bayrağımızın indirilmesine, iller arası ulaşımın teröristler tarafından kesilmesine engel olamadığını, sorunların çözülmesinin giderek zorlaştığını belirtti.

AMAÇ BÖLMEK

Kıbrıs ve Güneydoğu sorununda da hükümetin yetersizliğine değinen Hacıabdullahoğlu sözlerine  ‘Bağımsız Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti değil de bir Kıbrıs Federasyonu oluşturulmasını öneriyorlar, birleştirmek istiyorlar. Bu sayede Türkiye’nin garantörlüğü devre dışı bırakılarak Avrupa Birliği’ne kontrol ettirmeye çalışıyorlar. Ama Güneydoğu sorununun çözümü için tam tersini, bölünmeyi öneriyorlar.’ şeklinde devam etti.

SORUNLARIN TEMELİNDEKİ ÜÇ ANA NEDEN

Ekonomik, sosyal, siyasal, dış politikayla alakalı sorunların temelinde yatan üç ana sebebin olduğuna değinen Hacıabdullahoğlu, bunlardan ilkinin batılılaşma hareketi ile başlayan kimlik sorunu olduğunu belirtti.  İkinci neden olarak küreselcilik idealiyle dinleri kontrol altına almak isteyen emperyalist güçlerin planlarını gösteren Hacıabdullahoğlu, yerlimalı haftası törenlerini kutlayan nesillerin yerini milli değerlerini bilmeyen nesiller aldığını sözlerine ekledi. Hacıabdullahoğlu üçüncü nedenin ise 28 Şubat sonrasında hiçbir idealle sahip olmayan bir halkın oluşturulmuş olduğunu, Milli Görüş Hareketinin dışında hiçbir hareketin ideallerle alakalı hiçbir iddiası kalmadığını belirtti.

SEÇİMİ HALK YAPMALI

Yönetim mekanizmasının en üst makamlarından birtanesinin cumhurbaşkanılığı olduğunu belirten Hacıabdullahoğlu bu seçimlerinin halka verilmiş önemli bir fırsat olduğunu fakat aday seçimlerinde halkın hiçbir etkisinin olmadığını belirtti.



Ankara

06.05.2024

  • İMSAK 03:57
  • GÜNEŞ 05:36
  • ÖĞLE 12:50
  • İKİNDİ 16:41
  • AKŞAM 19:55
  • YATSI 21:27
  • Pazartesi 16.5 ° / 2.2 ° Güneşli
  • Salı 18 ° / 4.1 ° Güneşli
  • Çarşamba 21.6 ° / 6.9 ° Güneşli