Saadet Partisi Sincan Belediye Başkan Adayı?nı Açıkladı

Saadet Partisi Sincan Belediye Başkan Adayı?nı Açıkladı

Zaman azaldıkça yerel seçimlerde adaylar belirlenmeye başladı. Partiler iç tüzüklerine göre farklı şekillerde adaylarını belirliyor.

 Saadet Partisi de Sincan Belediye Başkan Adayını belirledi. Geçtiğimiz Salı akşamı Sincan Saadet Partisi İlçe Başkanlığında yapılan toplantı ile Saadet Partisi Ankara İl Başkanı Hüseyin Hacıabdullahoğlu Sincan Belediye Başkan Adayını Açıkladı. Toplantıya Saadet Partisi Ankara İl Başkanı Hüseyin Hacıabdullahoğlu, Başkan Yardımcıları, Sincan İlçe Başkanı Nevzat Açıkgöz, Seçim İşleri Başkanı, Sincan Belediye Başkan A. Adayları Hüseyin Akekmek, Burhan Kırman, Abidin Temoçin  ve parti üyeleri katıldı.

 Marmaray Asrın Projesi Olamaz

Ankara İl Başkanı Hüseyin Hacıabdullahoğlu toplantıda yaptığı konuşmada Türkiyenin siyasal iklimi hakkında bazı eleştirilerde bulundu ve şöyle dedi: ‘’ Türkiye’de iki tür siyaset vardır, biri çıkar hesabı üzerine kurulan siyaset diğeri ise değerler siyasetidir. Birinin öncülüğünü nemrutlar, firavunlar yapar, diğerinin öncülüğünü ise peygamberler yapmıştır. Değerler siyaseti zor da olsa bedel ödenmesi gereksede bu siyasi anlayışın müntesipleriyiz. 44 yıllık dik duruşumuzla bu markayı tescilledik. 150 sene önce düşünülmüş, bundan önceki hükümetinde proğrama aldığı, ve bu hükümetinde 5 yılda bitirmeyi planlayıp 9 yılda tamamladığı, Japon teknolojisi ve sermayesi ile yapılan Marmaray Projesi bu asrın projesi olamaz. Hükümetinde büyük bir başarısı olamaz. Asrın projesini biz Aselsan ile yaşadık. Asrın porjesinin bacalarını biz 38 sene evvel tüttürdük. Ama bıraktığımız noktada duruyor. Biz milli bir üretimin önünü açıktık, 1996’da cep telefonu üretimini başlattık fakat biz gider gitmez bu işler yabancılara mal edildi. ‘’

Sincan Adayımız Abidin Temoçin

Saddet partisinin belediyecilik anlayışını, geçmişteki başarılarını, hizmet konusunda yapılması gerekenleri de anlatan Hacıabdullahoğlu şöyle devam etti: ‘’3 aşamalı görevmiz var, birincisi değerler siyasetine müntesip makama, koltuğa değil bütün hedefini Allah rızasına kilitlemiş bir adayı sunabilmek, ikincisi tanıtım projelerini hakkıyla yerine getirmek, üçüncüsü ise göreve geldikten sonra hizmeti en yüksek seviyede icra edebilmektir. Bu sorumlulukla birinci aşamayı yerine getirmek için buradayız. Aslında biz bir strateji gereği Büyükşehir Belediye Başkan adayımızı belirledikten sonra tüm ilçeleri açıklamayı planlıyorduk. Fakat Sincan kabına sığmıyor. Sincan bizi rahat bırakmadı, Sincan’ı açıklayacağız. Genç, dinamik bir arkadaşımız olan Abidin Temoçin Sincan’da Adayımızdır. Diğer aday adaylarımız da çok değerlidir. Onlar adaylıklarından vazgeçip Abidin Temoçin kardeşimizin yanında çalışmaya başladılar. Şimdi 1994’te yerel başarılarımızın devamı için çalışmalara, tanıtımlara başlamanın zamanıdır. 20 yıl önce çaktığımız çıta henüz geçilemedi, Türkiye bizim belediyecilik anlayışımızı özledi.’’ Konuşmasının ardından Hacıabdullahoğlu Sincan Belediye Başkan Adayı Temoçin’e bir hediye verdi. Başkan olduğunda makamında duvara asılmak için üzerinde ‘’ Rüşvet Alan da Veren de Mel’undur’’ yazılı tablo Temoçin’e armağan edildi.



Anahtar Kelimeler: 0

Ankara

28.04.2024

  • İMSAK 04:10
  • GÜNEŞ 05:45
  • ÖĞLE 12:51
  • İKİNDİ 16:39
  • AKŞAM 19:47
  • YATSI 21:15
  • Pazar 26 ° / 12.3 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 23.7 ° / 11.6 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Salı 24.2 ° / 11.5 ° Orta kuvvetli yağmurlu