ŞAHİN DE ANKARADAN A.ADAYLIĞINI AÇIKLADI

ŞAHİN DE ANKARADAN A.ADAYLIĞINI AÇIKLADI

7 Haziran 2015 tarihinde gerçekleştirilecek olan milletvekili seçimleri için partilerde aday adaylığı başvuruları dün akşam itibarı ile sona erdi.

Şahin Medya Grup un sahibi aynı zamanda Ankara nın başarılı spor kulübü Gaye Spor Kulübü Başkanı Savaş Şahin Ankara Ak Parti Genel Merkezine gelerek Ankara 2. Bölgeden aday adaylığı başvurusunu gerçekleştirdi.

Yeni Türkiye için yapacak çok işimiz var.

 

Geçen yıl Mart ayındaki Yerel seçimlerde de Yenimahalle’den Belediye Başkan aday adayı olan Savaş Şahin yaptığı açıklamada ‘’yıllarca Ankara’ya medya sektöründe hizmet ettiğini, gerek radyo yayınlarımızla gerek gazetelerimiz ve haber sitelerimizle Ankara nın sorunlarını dile getirmeye ve bunlara çözümler üretmeye çalıştıklarını dile getirdi. Spor Kulübümüzle yüzlerce genci kötü alışkanlıklardan uzaklaştırarak spora teşvik ederek, bu sporcular ile başarılara imza attık. Artık çıtayı yükseltip daha büyük hizmet vermek ve ülkeme faydalı olabilmek adına  bir yola koyuldum. Hizmetin en büyüğünü yapmak adına Ankara 2. Bölgeden aday adayı olarak başvurumu gerçekleştiriyorum. Ayrıca Çıktığımız bu yolda Ak Partiden diğer Milletvekili a. adayı tüm arkadaşlarımıza başarılar diler, dostluk içerisinde güzel bir yarış dilerim.
Umarım kazanan Ülkemiz olur. Yolumuz açık olsun’’ dedi.

 

Savaş Şahin Kimdir ?

1974 yılında Ankara Yenimahalle de doğdu. Memleketi  Sivas  Koyulhisar.  İlk Orta ve Lise öğrenimini Yenimahalle de tamamladı. Üniversite öğrenimine Yerel Yönetimler bölümünde devam etmekte.

İş hayatına ilk olarak 1992 yılındaAnkara’nın ilk Radyo İstasyonlarından birisi olan Yankı Radyo TV Yayıncılık A.Ş kurarark başladı. Zaman içerisinde yazılı medyaya da ağırlık veren Savaş Şahin Ankara’da 3 adet gazete ve 4 haber sitesi ile habercilik ve medya sektöründe bölgesine ve Ankara ya hizmetlerine devam etti.

Siyasete 2010 yılında Halkın Sesi Partisinde Yenimahalle Kurucu İlçe Başkanı olarak başladı. 2014 Mart Belediye seçimlerinde Ak Parti Yenimahalle den Belediye Başkan Aday Adayı olarak başvurusunu gerçekleştirdi. 

2012 Yılında Sosyal Proje olarak başlattığı ve kuruculuğunu yaptığı Gaye Spor Kulübü Hentbol takımı ile başarıdan başarıya koşan takımını Süper Lige kadar çıkarmayı başardı. Gaye Spor Kulübü bünyesinde yüzlerce sporcu yetiştirilerek Gençlerimizi spora teşvik etmede Gaye Spor Kulübü önemli bir vizyon üstlendi. Gaye Spor Kulübü başka branşlarda da çalışmalarına devam etmekte.

 



Ankara

20.04.2024

  • İMSAK 04:25
  • GÜNEŞ 05:56
  • ÖĞLE 12:53
  • İKİNDİ 16:37
  • AKŞAM 19:39
  • YATSI 21:04
  • Cumartesi 21.1 ° / 8.2 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Pazar 18.1 ° / 3.8 ° Güneşli
  • Pazartesi 20.2 ° / 7.6 ° Güneşli