SAYIN BAHÇELİNİN ÖNDERLİĞİNDE ŞANLI BİR GEÇMİŞTEN MUHTEŞEM BİR GELECEĞE YÜRÜYORUZ?

SAYIN BAHÇELİNİN ÖNDERLİĞİNDE ŞANLI BİR GEÇMİŞTEN MUHTEŞEM BİR GELECEĞE YÜRÜYORUZ?

4 Kasım Pazar günü MHP 10. Olağan Büyük Kongresini büyük bir olgunluk ve vakar içinde gerçekleştirmiş, Sayın Devlet Bahçeli, yeniden Genel Başkanlığa seçilmiştir.

 Milletimizin iki asli değeri, kimliğinin biçimlendiricisi olan Türklüğün ve İslamiyet’in hayatın her alanında temsilini üstlenmiş bulunan partimizin bu kongresi, bir kez daha dostlarında güven ve huzur, ülkemize, milletimize hasmane duyguların, politikaların sahibi olan çevrelerde ise telaş ve korku doğurmuştur. Kongre öncesinde kavga yaşanacağı, çekişmelerin siyasi sonuçlar doğuracağı, demokrasiye aykırı uygulamaların ortaya çıkacağı beklentisi ve hevesi içinde bulunanlar yanılmışlar, MHP’ye olumsuz değerler atfetme alışkanlığına sahip olanlar, ümit ederiz ki utanmışlardır. Büyük Kongre öncesi hazırlık döneminde Anadolu’daki teşkilat seçimlerinde teşekkül eden ülkücü irade, çok adaylı ve bir hizmet yarışı şeklinde yaşanan Ankara’daki kongrede kesin tutumunu Sayın Devlet Bahçeli’den yana koymuştur. Yine bu iradenin milletimize verdiği mesaj, çok adaylı seçimin ülkücülerin birlik ve bütünlüğüne, memleket millet sevdası yolundaki hizmetlerinin ortak bir kararlılıkla sürdürülmesine hiçbir şekilde gölge getirmediği hususudur.
1997 yılında, başbuğumuz Alparslan Türkeş’in vefatından sonra ülkücülerin bayrağını daha yükseğe ulaştırma yolunda devraldığı emaneti şanla şerefle taşıyan genel başkanımız Sayın Bahçeli, arkasında milletimizin toplandığı milyonlarla birlikte yolculuğunu sürdürecektir. Bölgemizde her geçen gün karışıklıkların arttığı, terörün azgınlaştığı, bölücü fikir ve eylemlerin sürekli gündemde üst sıralara çıktığı, milletimizin geleceğine kastedildiği bu kritik süreçte, MHP’nin varlığı, gücü, inançlı kadroları milletimizin geleceğinin teminatıdır. Bu kadrolar lideriyle birlikte demokrasiden, meşruiyetten, kurallara dayalı siyasi mücadeleden asla en ufak bir sapma göstermeksizin, milletimizin dirliği ve birliği yolundaki siyasi mücadelesini her platformda yürütme azim ve kararlılığı içindedir. Modern, demokratik, değerlerine bağlı, güçlü bir Türkiye ideali etrafında kenetlenmiş, vatandaşlarımızın refahı, zenginliği, güvenliği, ülkemizin gücü kudreti konularında alın teri akıtacak, katkı sağlayacak, çaba gösterecek tüm kesimleri üç hilalli bayrağın altında, Sayın Bahçeli’nin önderliğindeki bu kutlu yürüyüşe çağırıyoruz. El ve gönül birliği içinde sıkılaşan saflarımız, ay yıldızlı bayrağımızı üç hilalli sembolümüzün omuzlarında yükseltecektir. Yılmayacağız, yorulmayacağız, azimle, sebatla, kararlılıkla hiçbir ayrım gözetmeksizin milletimizin, yetmiş beş milyonun refahı, kardeşliği, birliği için çalışacağız

Anahtar Kelimeler: 0

Ankara

03.05.2024

  • İMSAK 04:02
  • GÜNEŞ 05:39
  • ÖĞLE 12:50
  • İKİNDİ 16:41
  • AKŞAM 19:52
  • YATSI 21:22
  • Cuma 18.2 ° / 8.5 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 14.5 ° / 8.5 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazar 14.7 ° / 5.8 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı