Şehit Yakınları ve Gaziler İftar Yemeğinde Bir Araya Geldiler

Şehit Yakınları ve Gaziler İftar Yemeğinde Bir Araya Geldiler

Türkiye Şehit Gazi Platformu Türkiye Kamusen Genel Merkezi binasında; "birlik, beraberlik, kardeşlik ve dayanışma" parolasıyla yapmış olduğu iftar programı ile Ankara’ da ikamet eden Şehit Yakınları Gazilerle bir araya geldi.

Ramazan ayının birleştirici iklimi ve ruhunu yakalamak ve kaynaşmak amacıyla yapmış olduğu programa,  Ankara ve çevre İlçelerinde ikamet eden Şehit Yakınları, Muharip Gazi, Malul Gazi, Vazife Malullerinin yanında Türkiye Kamusen’in Genel Sekreteri ve Türk Sağlık Sen Başkanı Önder KAHVECİ, Kamusen Başkan Yardımcısı ve Türk Diyanet Vakıf-Sen Genel Başkanı Hazım Zeki SERGİ , Genel Dış İlişkiler Sekreteri ve Türk Tarım Orman Sen-Genel Başkanı Ahmet DEMİRCİ , Türk İmar-Sen Genel Başkan Necati ALSANCAK, Türk Sağlık-sen 1 Nolu Ankara Şube Başkanı Orhan YILMAZ,  Türkiye Harp Malulü Gazi Şehit Dul Yetimler Derneği Ankara Şube Başkanı  Üstüner MİDİLİÇ,  Emekli Uzman Erbaşlar (EMUZDER) Derneği Başkanı Esef MERTOGLU, Görme Engelliler Derneği Başkanı Ayhan ÇELİK, Hilal Eğitim Sağlık ve Kültür Derneği Başkanı Nail KABALI teşrif ettiler.

İftardan önce kürsüye gelen Türkiye Kamusen’in Genel Sekreteri ve Türk Sağlık Sen Başkanı Önder KAHVECİ, “Ramazan ayının rahmet ve bereket ayı olduğunu,  Bu Ramazan ve Her Zaman Şehit Yakınları ve Gazilerle iftarda buluşturmak suretiyle, kardeşlik ve sevgi duygularını pekiştirmeyi, onların yanında olduklarını göstermeyi amaçladıklarını söyledi. Türkiye Şehit Gazi Platformu hâlisane bir düşünce ile yola çıktıklarını görüyoruz. Bizde kendilerinin yanındayız ve destekçisiyiz’’ diyerek bizleri onore etti ve gelen misafirlere teşekkür etti.

Daha sonra kürsüye gelen Türkiye Şehit Gazi Platformu Başkanımız Sayın Abdullah GAZİOĞLU ise konuşmasında  ’’Sözde demokratik açılımların yapıldığı, teröristlere ve yandaşlarına taviz üstüne taviz verildiği, kanımızla suladığımız bayrağımız peş peşe hakaretlere uğradığı bir dönemde,

Mevcut dernek ve oluşumların tepki göstermekte yetersiz kaldığı ve tepki verenlerin de üst yöneticilerden baskı gördüğü, Camiamız adına konuşması gerekenler yanlış hesaplar içinde olduğu bir ortamda Türkiye Şehit Gazi Platformunu kurmanın gerekliliğine inandık,

Hiçbir çıkar gütmeden, tamamen gönüllü ve camiamızın yararına çalışan, kişisel hırs ve menfaatlerden uzak, camiamız adına gerektiğinde elini taşın altına sokmaktan kaçınmayan bir platform kurmaya karar verdik. Ve siz camiamızın değerli üyeleri ile bir arada olmak ve kaynaşmak için bu iftar programını düzenlemeye karar verdik.

Amacımız; Bu güzide camiaya hizmet etmek ötekileştirmeden, şehit, gazi, vazife malulü, polis, asker, rütbeli ve rütbesiz ayrımı yapmadan birlik ve beraberliği sağlamaktır

Çabamız denizde su damlası gibi bununda farkındayız. Aslolan İbrahim peygamberin ateşine su taşıyan karınca olmaktır. Davete icabet eden tüm misafirlerin Ramazan-ı şeriflerini tebrik ederim" diyerek konuşmasını tamamladı. Programa katkı ve ikramlarından dolayı "Türkiye Kamusen’e ve Önder KAHVECİ’ ye" teşekkür ederek konuşmasını bitirdi.



Ankara

04.05.2024

  • İMSAK 04:00
  • GÜNEŞ 05:38
  • ÖĞLE 12:50
  • İKİNDİ 16:41
  • AKŞAM 19:53
  • YATSI 21:24
  • Cumartesi 14.5 ° / 8.5 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazar 14.7 ° / 5.8 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 16.5 ° / 2.2 ° Güneşli