Semt Hali Açıldı

Semt Hali Açıldı

Altındağ Belediyesi tarafından yapılan Karapürçek Semt Hali açıldı. Onlarca farklı ürünün satışının yapıldığı 20 dükkanın bulunduğu Karapürçek Semt Hali, bölgenin pazar ihtiyacını karşılayacak. Alışverişi bölge halkının ayağına getiren semt hali, Altında

Altındağ Belediye Başkanı Veysel Tiryaki’nin ev sahipliğinde gerçekleşen açılış törenine AK Parti Altındağ İlçe Başkanı Ahmet Karaca, Altındağ Belediye Başkan Yardımcıları, belediyesi meclis üyeleri ve birim müdürleri ile çok sayıda vatandaş katıldı. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başlayan program, Altındağ Belediyesi Halk Oyunları Topluluğu’nun Seymen gösterisi ile devam etti.

Bu dönem Altındağ’ın zirve dönemi olacak.

Başkan Tiryaki yaptığı konuşmada, mütevazı açılışlar gerçekleştirdiklerine değinerek “Altındağlı vatandaşlar, bu dönem açılışlarımızı takip etmekte zorlanacak.” dedi. Altındağ Belediyesi olarak bütçeden ayrılan paraların açılış törenleri için değil vatandaşların yaşam kalitesini artıracak yatırımlar için harcandığına dikkati çeken Tiryaki, bu açılışları tarihe bir not düşmek için gerçekleştirdiklerini vurguladı. Başkan Tiryaki, seçimden yeni çıkan bir belediye olarak her ay gösterişsiz ve az maliyetli açılışlar yaptıklarını hatırlatarak, bu dönemin Altındağ’ın zirve dönemi olacağını ifade etti.

 Belediye yönetmek, geleceği yönetmektir

Başkan Tiryaki sözlerini şöyle tamamladı: “Belediye yönetmek 100 yıl sonrasını yönetmektir. Yani geleceği yönetmektir. Sorumlu olduğumuzu biliyoruz, sorumluluk duygusu taşıyoruz. Her kuruşumuzu Altındağlılar için nasıl en verimli şekilde harcarız diye düşünüyoruz. Rabbim, bu koltukları bize sevdirmesin. Rabbim bu koltuklarla değil Altındağlı vatandaşlarla muhabbetimizi arttırsın. Semt hali, Altındağ Belediyesi’nin koyduğu her tuğladan mutluluk duyan tüm esnafımıza hayırlı uğurlu olsun.”

Semt Halinde neler var

Yaklaşık 1100 metrekarelik bir alana sahip olan semt halinde, şarküteri, et, tavuk ve balık, sebze-meyve, bakliyat, kuruyemiş, baharat ve unlu mamul ürünlerinin satışı yapılıyor. Semt hali, haftanın her günü saat 08:00-21:30 saatleri arasında açık. 



Ankara

30.04.2024

  • İMSAK 04:07
  • GÜNEŞ 05:43
  • ÖĞLE 12:51
  • İKİNDİ 16:40
  • AKŞAM 19:49
  • YATSI 21:18
  • Salı 24.2 ° / 11.5 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Çarşamba 21.9 ° / 11.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Perşembe 16.4 ° / 9.2 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı