Senin sevdan özde değil sözde

Senin sevdan özde değil sözde

Ayaş Belediye Başkanı Ali Başkaraağaç Belediye- İş Sendikası ile yapmış oldukları sözleşme sonucu %90 işçi maaşlarını artırdığı haberri üzerine Ayaş Ak Parti İlçe Başkanı Mustafa Tüzel gazetemize açıklamalarda bulundu.

 Başkarağaç şov ustasıdır

Tüzel;Ali Başkaraağaç şovu çok güzel yapan şov konusunda usta bir insandır,kendisi gibi düşünmiyenleri kendi partisinden olmayanları,bir kış günü indirip soğukta çay temizliği yaptırdığını, tuvaletlerde görevlendirip hayatlarını zehir etmiştir işçilerin.bunu  benzeri tarihtebedevi çiftliklerine sürüp domuz çiftliklerinde dtemizlik yaptıran zihniyetle eş değerde görüyorum.birisi isim değiştirmediği içinbirisi de partilerini değiştirmediği için işçilere %90 zam verdim diye tv kanallarında boy gösteren Ali Başkaraağaç (Murat Mavi, Hikmet Şener Adnan Mavi, Mehmet Bekçi, Alaattin Keser,Eyüp Küçükparlak, Mine Yalçın,Halil Özkan Süha Uzunoğlu) bunun gibi insanları niye hayatından bezdirip belediyeden ayrılmalarına sebep oldun, neden bir baba şefkati ile bunları sarmadın niye kazanmaya çalışmadın kendisine yakın tuzu kuru ayaşın en zenginlerin çocuklarını çok yakın zamanda kurs verecem bahaneleri ile belediyeye aldı bu çocuklar belediye meclis üyelerinin belediye başkan yardımcılarının çocukları bir tane gariban almadı.bir heykel traşımız yoktu o da oldu kel başa şimşir tarak heykel traş ta ancak bir tane dometes heykeli yapabildi diye konuştu.

Önce borçlarını öde

En büyük talihsizlik CHP li belediye başkanı ile Ayaş’ın yönetilmesi diyen Tüzel; Belediyenin kamu kurum  ve kuruluşlarına 3 tirilyon 560 bin 89 lira borcu sosyal güvenlik kurumlarına 3 trilyona yakın borcu var kafamız kel, başkan şimşir tarak peşinde. Gelelim sosyal demokrat ve emekten yana tarafına laylaylom la işleri yürütmeğe çalışıyor.Belediye işçileri sendikaya kayıt oldular diye işçilerin eline süpürge verip çarşı süpüttürüp hayatlarını onlara zehir ederken bu işçilerin haklarını o zaman niye %90 san olarak vermedi bu tahammülsüz adam, sosyal demokrat olan parti aslında dayatmacıların partisidir.Ak Parti kamu kurum ve kuruluşlarında çalışan işçilere kadroya geçme hakkı verdi de bu çocuklar canlarını kurtardılar.Yapmış olduğu bu zam geçmişte yaptığı kusurlarını asla ve asla örtmez.Başkaraağaç memleket ve ayaş sevdası ile çıktı ayaş sevdası olan bu halkın önce ruh sağlığı ve temizlikleri ile uğraşır memleketin ortasına çöplük yaptı. Çöplük mevkii böğörtlem olarak bildiğimiz  insanlarımızın ve hayvanlarımızın çeşmelerinden su içtiği yerin üzerine döktü yıllarca bu yerin resimlerini çekmek için korumaları zor aşarak iki yıl mücadele ettim ve çöpü kaldırttık ama bu seferde çöpleri sinanlı mahallesine orman alanına döktü çevre bakanlığı bundan dolayı üst üste çezalar yazdı bu cezalar kendinden zimmet olarak faizi ile geri elınacaktır.Bu katı artıklarla ilgili verilen alan Sincan Çadırtepedir.Mazot paranmı yokta Çadırtepeye götürmüyorsun çöpleri. Vatandaştan Emlak,Temizlik vergisi alıyorsun ama belediye başikanı şov yaparak siyahı beyaz beyazı siyah göstermekte mahirdir.Çevremizdeki ilçeler süratla ilerlerken o bizim ilçemizi yerin dibine geçirdiğini söyledi.

Elle tutulur Gözle görülür hiçbir icraatın yok

Başkanın büyükşehirle diyaloğu yok büyük şehirin getirdiği bir bankı bile testereyle keserek yok eden birinin nasıl büyük şehire aday olcağını anlamış değilim büyükşehirden bir sürü hizmet aracı verildi hiç birini kabul etmedi.hiç bir meclise bile gitmeyen bir başkan büyükşehire nasıl aday olacaksın, İki dönemdir Belediye Başkanlığı yapıyorsun. Elle tutulur gözle görülür hiçbir icraatın yok. Yalnız hizmet etmediğin halde iyi şov yapıyorsun. Ayaş’ın alt yapısınI yaptığından bahsediyorsun. Bizim bilmediğimiz köy ve mahalleler varda, oralara hizmet ettin de, biz mi bilmiyoruz.  Bu gün mahalle ve köylerimizin önündeki en büyük engel özellikle kanalizasyonların yapılamaması.  Köylerimizin ve mahallelerimizin 1/1000 lik haritalarını bu güne kadar yapılmaması, imar planlarının olmamasıdır. Büyükşehir ve özel idare yoluyla bu gün köylerimizin ve mahallelerimizin asfalt sorunu yoktur. Ilıca, İlhan, Gencali, Akkaya, Yağmurdede, Gökçebağ, Bayram Köyü, Gökler köy ve mahallelerimizin içme suyu şebekeleri Ak Parti hükümetince ve Ak Partili Büyükşehir Belediyesince yapılmıştır. Çocukluğumdan beri yaşadığım Karakaya’daki su sıkıntısı Büyükşehirimizin yaptığı yatırımlarla çözülmüştür. 2013 yılında Sinanlı ve Çanıllı eski beldelerimizin alt yapıları tamamen değişecektir ifadesinde bulundu.

 

Sayın  Ali Başkarağaç,

Ayaş’ımız köyleriyle beraber ‘’Sincan’da bir mahalle, Eryaman’da büyük bir site’’ bile değildir. Dolayısı ile Ayaş’a  hizmet çok kalaydır. Sıkıntı senden kaynaklanan diyalogsuzluktur. Ak Parti hizmet edecek diye aklın çıkıyor. Akıllı Belediye Başkanları partileri farklı bile olsa İlçelerine bir milletvekili, bakan, büyükşehir belediye başkanı geldiğinde bayram ediyorlar.

Hatta bazı belediye başkanları ilçelerine ve halkına sevdalı oldukları için partilerini unutup hizmeti almaya yöneliyorlar. Aslında sevda böyle olur. SENİN SEVDAN ÖZDE DEĞİL SÖZDEDİR.

 

Söylenecek çok şey var ama hepsini söylemiyecem yeri geldiğinde fotoğraf ve belgeleri ile yine açıklama yapacağım. Bir tek şey daha söyleyeyim yıllar önce mezarlık olan yerde 30-40 yaşında ağaçları kestirerek ben yapmadım demek için de Kılıçdaroğlu ile birlikte Almanya ya gitti.Bu alana sözde üniversite yapmak için kesmiş ağaçları  ey be adam ayaşta binlerce dönüm hazine arazileri var üniversite yaptıracaksan o arazilere yaptır ne istadin bu ağaçlardan yoksa bu alanı birilerine rant yapmak içinmi kestin.sonradan bu alanda kuruyan otları yakarak yangına gitti düzmecesini yaptı.Bir mühendislik oyunu yapmak istedi o da ayağına dolaştı.dedi.



Anahtar Kelimeler: 0

Ankara

25.04.2024

  • İMSAK 04:16
  • GÜNEŞ 05:49
  • ÖĞLE 12:52
  • İKİNDİ 16:39
  • AKŞAM 19:44
  • YATSI 21:11
  • Perşembe 26.4 ° / 14.5 ° Güneşli
  • Cuma 23.5 ° / 10.9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 25.1 ° / 9.3 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı