SİNCAN BELEDİYESİ KURBAN BAYRAMININ SORUNSUZ GEÇMESİ İÇİN ÇALIŞMALARINI SÜRDÜRÜYOR

SİNCAN BELEDİYESİ KURBAN BAYRAMININ SORUNSUZ GEÇMESİ İÇİN ÇALIŞMALARINI SÜRDÜRÜYOR

Sincan Belediyesi vatandaşın mutlu ve huzurlu bir kurban bayramı geçirmesi için her alanda çalışmalarını sürdürüyor.

 Sincan Belediyesi, kurban bayramına sayılı gün kala hazırlıklarını tamamladı. Sincan’a yakışır bir Bayram için çalışmalarını şimdiden tamamlayan Sincan Belediyesi zabıta ve temizlik ekipleri 24 saat boyunca çalışmalarını sürdürüyor.

MODERN KURBAN PAZARI

Göreve geldiği ilk yıl modern bir kurban pazarının oluşturulması için düğmeye basan Sincan Belediye Başkanı Doç. Dr. Mustafa Tuna, ilçeyi görüntü kirliliğinden kurtarmıştı. Ana amacı her zaman Sincanlı’nın mutluluğu olan belediye, bayramda da huzurlu ve mutlu bir ortam oluşturmanın çabası içinde çalışmalarını yürütüyor. Bayram koşuşturması içerisinde çevrede alış verişlerden kaynaklı oluşacak her türlü görüntü kirliliği için temizlik ekipleri gece gündüz çalışmalarını sürdürecek.

Vatandaşın rahat, güvenli ve hijyen bir ortamda kurbanlığını seçmesi ve uygun koşullara göre kesilmesi için her şeyi düşünen ve planlayan Sincan Belediyesi, kurban satış merkezilerinin geceleri aydınlatılmasını da sağlayacak. Güvenlik, zabıta görevlileri tarafından sağlanırken, kurulacak tuvalet de kurbanlık satıcılarına hizmet verecek. Alışveriş çadırının da yer alacağı kurbanlık satış merkezinde kurbanlıkların su ihtiyaçları tankerler vasıtasıyla Belediye tarafından karşılanacak.

Kurban Bayramı için hazırlıkların devam ettiğini belirten Sincan Belediye Başkanı Doç. Dr. Mustafa Tuna da: “Tüm vatandaşlarımızın bayramını en güzel biçimde geçirmesi için çalışıyoruz. Bu amaçla belediye çeşitli tedbirler ve düzenlemelerle bayrama yakışır bir Sincan için gece gündüz mesai başında hizmetlerini sürdürüyor. Bayramın Sincan’da sorunsuz bir şekilde geçmesi için çalışmalarımızı sürdürüyoruz.” dedi.

24 SAAT DENETİM

Vatandaşlara sorunsuz bir Kurban Bayramı yaşatmak için çalışmalarını sürdüren Sincan Belediyesi’nden bayram süresince 3 veteriner hekim, 65 zabıta personeli, 100 temizlik personeli vardiyalı olarak kurban satış ve kesim yerlerinde hizmet verecek. Veteriner İşleri Müdürlüğü ekipleri tüm satış ve kesim yerlerinde hayvanların sağlık durumunu denetleyecek. Zabıta Müdürlüğü ekipleri de bayram boyunca 24 saat denetimlerini sürdürecek.
Ayrıca; Sincan 
Belediyesi`ne bağlı ekipler, ilçede bulunan camilerin iç ve dış temizliğinin yanı sıra mezarlıklarda da temizlik çalışması yaparak bayrama hazır hale getiriyor. Sincan Belediyesi tarafından her bayramda olduğu gibi bu bayramda da mezarlıklara ücretsiz servisler hizmet verecek. Bayram süresince talep ve şikayetlerini iletmek isteyen tüm vatandaşlar 24 saat boyunca kesintisiz hizmet verecek olan 444 4 762 numaralı telefondan zabıta ve temizlik personellerine taleplerini iletebilecek.



Anahtar Kelimeler: 0

Ankara

02.05.2024

  • İMSAK 04:04
  • GÜNEŞ 05:40
  • ÖĞLE 12:51
  • İKİNDİ 16:40
  • AKŞAM 19:51
  • YATSI 21:21
  • Perşembe 16.4 ° / 9.2 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cuma 18.2 ° / 8.5 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 14.5 ° / 8.5 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı