SİNCAN BELEDİYESİ, PAZAR SERVİSLERİNİN SAYISINI ARTIDRI

SİNCAN BELEDİYESİ, PAZAR SERVİSLERİNİN SAYISINI ARTIDRI

Sincan Belediye Başkanı Doç. Dr. Mustafa Tuna?dan bir dev hizmet daha? Sincan ve Sincanlılar için hayata geçirdiği projelerle tüm kesimin takdirini toplayan Başkan Tuna, vatandaşın ilgisi ile hınca hınç dolan pazar servislerini yeniledi. Pazar servislerin

 HANIMLARA POZİTİF AYRICALIK

Sincanlıların rahat ve huzurlu bir ortamda alış veriş yapmasını sağlayan Sincan Belediyesi, pazar servisleri ile de vatandaşı evlerine kadar ücretsiz olarak bırakıyor. Pazarın yükünü hafifleten uygulama özellikle hanımlardan tam not alan Belediye, pazar servislerini de büyüttü. Daha rahat ve daha konforlu hale getirilen servisleri beğeni ile karşılayan Sincanlı hanımlar, çocukları ile birlikte rahat rahat alışveriş yapıp evlerine dönüyor.

Sincan’da pazar alış verişlerinin ihtiyaçtan, keyfe dönüştüğünü söyleyen Fatma Şahin; “Pazar yerlerimiz düzenlenerek daha temiz ve daha düzenli hale getirildi. Ayrıca Belediyemizin bizlere ücretsiz olarak temin ettiği servislerimizde bizim yükümüzü hafifletti.  Serviler bizleri evimizden alıp tekrar evimize bırakıyor. Çocuğumla birlikte rahatça alış veriş yapıp kısa sürede de evime ulaşıyorum. Belediye Başkanımızda servislerimizi yeniledi, gördüğümde çok memnun oldum. Başkanımızdan Allah razı olsun.” dedi.

Toplumumuzda kadının öneminin tartışılmaz olduğunu belirten Sincan Belediye Başkanı Doç. Dr. Mustafa Tuna; “ Pazarın yükünü hanımlar çekiyor. Bizde onların yükünü hafifletmek için pazar servislerimizi hizmete sunduk. Servislerimizi de yeniledik. Artık daha büyük ve daha rahat servislerle evlerine ulaşıyorlar.” dedi.

Başkan Tuna; kadınlara pozitif ayrımcılık yapma konusunda kararlı olduklarını, hanımların daha üretken, daha mutlu ve daha huzurlu bir hayat yaşaması için Belediyenin imkanları ölçüsünde çalışmaya devam ettiklerini ifade etti.

İLÇEDEKİ HER PAZARA RAHAT ULAŞIM

İlçede bir ilke imza atarak pazar yerlerinde servis hizmeti başlatan Sincan Belediyesi, bu uygulamayla pazarın yükünü çeken hanımlara büyük bir kolaylık sağlıyor. İlçe genelindeki tüm pazar yerlerinde gün boyu ücretsiz servisler belirlenen güzergah dâhilinde vatandaşları alarak pazar yerine oradan da evlerine kadar bırakıyor.  Pazar servisinin getirdiği kolaylıktan hanımlar başta olmak üzere tüm vatandaşlar oldukça memnun.



Anahtar Kelimeler: 0

Ankara

15.05.2024

  • İMSAK 03:43
  • GÜNEŞ 05:26
  • ÖĞLE 12:50
  • İKİNDİ 16:44
  • AKŞAM 20:04
  • YATSI 21:40
  • Çarşamba 17.1 ° / 6.6 ° false
  • Perşembe 17.1 ° / 8.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cuma 24.3 ° / 9.2 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı