Sincan CHP´den Birlik-Beraberlik Yemeği

Sincan CHP´den Birlik-Beraberlik Yemeği

CHP Sincan İlçe Örgütü tarafından Yenimahalle Belediyesi 4 Mevsim Toplantı düzenlenen ‘Birlik-Beraberlik Yemeği´ partilileri ve milletvekillerini bir araya getirdi.

KATILIM YÜKSEKTİ

Yenimahalle ve Çankaya Belediyesi´nin destekleriyle düzenlenen ‘Birlik Beraberlik Yemeği”ne başta Ankara Milletvekilleri Levent Gök, Necati Yılmaz, Ali Haydar Hakverdi, Murat Emir ve Manisa Milletvekili Tur Yıldız Biçer, CHP Yüksek Disiplin Kurulu Üyesi Av. Selahattin Emre, Ankara İl Başkanı Adnan Keskin ve İl Yöneticileri, Keçiören, Çankaya, Yenimahalle, Etimesgut, Mamak İlçe Başkanları ve yönetim kurulu üyeleri, CHP´li Belediye Meclis Üyeleri ile Yenimahalle Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Kartal, Şehit ve Gazi Aileleri Vakfı Sincan-Etimesgut Şube Başkanı Alparslan Hüyük ile çok sayıda partili katıldı.

EĞLENCE YOKTU                          

Türk Silahlı Kuvvetleri´nin Afrin´de devam eden operasyonları nedeniyle yemek programı nezih bir ortamda gerçekleştirildi. Eğlencenin olmadığı program milletvekillerinin konuşmalarıyla devam etti. CHP Sincan İlçe Başkanı Ömer Yılmaz, yaptığı konuşmasında ‘Birlik ve Beraberlik Yemeği´nde emeği geçen ve destekleyen herkese tek tek teşekkür ederken rahatsızlığı nedeniyle küçük bir operasyon geçiren CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdardoğlu´na geçmiş olsun mesajı verirken Afrin´de Zeytin Dalı Operasyonu´nda şehit olan askerlerimize Allah´tan rahmet, yaralı askerlerimize ise acil şifalar diledi.

Ömer Yılmaz şunları sözlerine şöyle devam etti:

ŞİMDİ ÇALIŞMA ZAMANI

“2019 seçimlerinde partimizi yerelde ve genelde örgütleyecek, demokrasinin her kongrede egemen olduğu seçimlerimizi tamamladık. Artık çalışma zamanı. Muhalif olmak yerine birlik olma zamanı. Eleştirmek yerine el üstünde tutma zamanı. Her geçen gün karanlığa giden ülkemizde omuz omuza verip faşizmi bu topraklara gömüp halkın iktidarını hep birlikte kuracağız. Katılımınız için herkese teşekkür ediyorum. Bu buluşmada desteklerini bizlerden esirgemeyen İl Başkanım Adnan Keskin ve yönetimine, İlçe Başkanlarıma ve yöneticilerine, Milletvekillerine, Yenimahalle ve Çankaya Belediyemize, örgütün ayakta durmasını sağlayan tüm yoldaşlarıma teşekkür ediyorum. Yaşasın CHP”

CHP il başkanı Adnan Keskin konuşmasında :´´ TSK´nın  Yoğun mücadele verdiği bu dönemde  bizim bir tane hedefimiz var Türkiye Cumhuriyetinin sınırlarını muhafıza etmesi Türkiye Cumhuriyetinin her kademesinde yer alan bütün vatandaşlarımızın birlik, huzur ve mutluluk içerisinde hayatlarını devam ettirmeleridir´´dedi.



Ankara

27.04.2024

  • İMSAK 04:12
  • GÜNEŞ 05:47
  • ÖĞLE 12:51
  • İKİNDİ 16:39
  • AKŞAM 19:46
  • YATSI 21:14
  • Cumartesi 25.1 ° / 9.3 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 25.1 ° / 9.3 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazar 26 ° / 12.3 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı