SİNCAN İYİ OLACAK

SİNCAN İYİ OLACAK

İyi Parti Sincan İlçe Başkanı Ali Ünal, Sincan halkının partiye olan ilgisinin oldukça yüksek olduğunu söyleyerek önümüzde ki yerel seçimlerde İyi Partinin iktidar olacağını belirtti.

Sincan İlçe Başkanlığının kuruluşunda oldukça yoğun bir ilgiyle karşılaştıklarını ifade eden Ünal İyi Partiye vatandaşların bakış açısının oldukça ılımlı olduğunu söyleyerek sözlerine şöyle devam etti:

´´İlçemize yapılan ziyaretler ve bizim yapmış olduğumuz ziyaret ve halkımıza dönük çalışmalardan edindiğim intiba, iyi partimize çok büyük bir teveccüh göstermektedirler. Bu anlamda Sincan halkımıza İyi parti Sincan İlçe başkanı Ali Ünal olarak çok müteşekkirim. Ben inanıyorum ki halkımızın bu ilgisi ilk seçimlerde İyi partimizi Sincan da iktidar edecektir´´dedi.

HEDEF 30 BİN ÜYE

Yeni bir parti olmalarına karşın üye kayıtlarında ilginin oldukça fazla olduğunu belirten İlçe Başkanı Şuana kadar bin üyeye ulaştıklarını, hedeflerinin ise 30 bin üye olduğunu ve bu hedefe ulaşmak için ise durmadan çalışmaya devam ettiklerini bildirdi.

HERKESİ KUÇAKLAYAN BİR PARTİYİZ

Ortak vatan paydasında olan her kesimi İyi Parti çatısı altında görmek istediklerini belirten Ünal seçim çalışmaları ve parti hedef kitlesine yönelik çalışmaların hız kesmeden devam ettiğini belirterek şu hususlara değindi.

    ´´İYİ partimiz Sincan da çok kısa bir sürede 85 kurucu ilçe yönetimini oluşturup hemen akabinde 1.Olağan Kongresini yaparak ilçemizde  kurumsal resmiyetiyle beraber tüzüğümüzün gereği olan bayan kotası genç kotasına da uyarak birinci önceliğini ve hedef kitlesini bayanlara ve geçlere vermektedir. Bu anlamda İlçe teşkilatımıza bağlı gençlik kollarımızı kurduk. Ayrıca Sıncanımızın dört bölge olarak (Fatih mah, Yenikent, Temelli, Sincan Merkez) planladık. Bu bölgelerde ilçe teşkilatımızın teşkilat başkanlığı nezdinde ve bölge başkanlıklarına bağlı 58 mahallemizde başkanlıkları oluşturduk. Teşkilatlanma çalışmalarımıza vatandaşımızın sokağında, sitesinde ve apartmanında teşkilatlanarak devam edeceğiz. İyi partimizin hedef kitlesi öncelikle,  Ayrılıkçı ve bölücü olmayan herkestir. Tüzüğümüz gereği olan Bayan kotamız ve genç kotamıza öncelik vermekle beraber toplumun her kesiminin birbiri ile vatan paydasında kucaklaştığı bir partiyiz. Bu anlamda hedef kitlemiz toplumun her kesimidir. Ayrıca şunu ifade etmek isterim ki, biz İYİ parti olarak; Biz kimse ile ne hasımız nede hısımız, MHP´nin devamı,CHP´nin benzeri, AKP´nin hasmı değiliz, biz sadece vatan için çalışan bir siyasi partiyiz´´ dedi.



Anahtar Kelimeler: SİNCAN OLACAK

Ankara

23.04.2024

  • İMSAK 04:19
  • GÜNEŞ 05:52
  • ÖĞLE 12:52
  • İKİNDİ 16:38
  • AKŞAM 19:42
  • YATSI 21:08
  • Salı 23.1 ° / 9.1 ° false
  • Çarşamba 26.6 ° / 13.5 ° false
  • Perşembe 26.4 ° / 14.5 ° Güneşli