SİNCAN BELEDİYESİNDEN BİNLERCE AİLEYE RAMAZAN DESTEĞİ

SİNCAN BELEDİYESİNDEN BİNLERCE AİLEYE RAMAZAN DESTEĞİ

Sincan Belediyesi, yardımlaşma ve dayanışmanın daha da pekiştiği Ramazan ayında yardımlarına artarak devam ediyor.

Ramazan ayında 8 bin 100 kişiye sosyal destek kartı üzerinden 1000 TL; binlerce aileye de gıda kolisi yardımı yapılıyor. Sincan’da bulunan depremzedelere yönelik gıda ve temizlik desteği de sürüyor.

On bir ayın Sultanı; rahmetbereket ve mağfiret ayı Ramazan için Sincan Belediyesi hazırlıklarını tamamlandı. 6 noktada iftar çadırı kuran Sincan Belediyesi dar gelirli ailelere yönelik desteklerini de Ramazan ayı öncesinden başlattı. 8 bin 100 kişiye sosyal destek kartı üzerinden 1000 TL verilirken binlerce ihtiyaç sahibi aileye de gıda kolisi Ramazan ayı boyunca dağıtılacak. 

Sincan Belediye Başkanı Murat Ercan yaptığı açıklamada,

“8 bin 100 ihtiyaç sahibi ailelerimizin hesabına 1000 TL yatırdık. Bu destekle ramazanı daha rahat ve güzel geçirmelerini diliyorum. Ayrıca binlerce gıda ve hijyen kolisi de vatandaşlarımıza ulaştırıyoruz. 6 farklı bölgede de çadır kuruyoruz. Vatandaşımızla iftar sofralarında buluşacağız. Millet kıraathanesinde gençlerimizi de unutmadık. Onlara da iftar ve sahur ikramımız olacak. Bayramdan önce de çocuklarımızı sürprizlerle sevindireceğiz.

Ramazan’ın Sincanlı kardeşlerimize, memleketimize, milletimize, tüm ümmet-i Muhammed'e hayırlar getirmesini temenni ediyorum. Mübarek Ramazan ayınızı tebrik ediyorum.” dedi.

6 NOKTADA İFTAR ÇADIRI KURULDU

Sincan Belediyesi her Ramazan olduğu gibi bu Ramazan’da da iftar çadırı kurdu. Lale Meydanı, Fatih Çarşamba pazarı, Ortapınar TOKİ, Yenikent ek bina yanı, Evliya Çelebi Konağı yanı ve Temelli TOKİ olmak üzere 6 noktada iftar yemeği verilecek.

MİLLET KIRAATHANELERİNDEKİ ÖĞRENCİLER DE UNUTULMADI

Ramazan’da ihtiyaç sahipleri kadar öğrencileri de unutmayan Sincan Belediyesi 24 saat açık olan Millet Kıraathanelerinde her gün iftar ve sahur ikramlarında bulunacak. 


 



Ankara

27.04.2024

  • İMSAK 04:12
  • GÜNEŞ 05:47
  • ÖĞLE 12:51
  • İKİNDİ 16:39
  • AKŞAM 19:46
  • YATSI 21:14
  • Cumartesi 25.1 ° / 9.3 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 25.1 ° / 9.3 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazar 26 ° / 12.3 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı