SİNCAN BELEDİYESİNİN BORCU YOK, YATIRIMI ÇOK

SİNCAN BELEDİYESİNİN BORCU YOK, YATIRIMI ÇOK

Borçlanmadan kaynaklarını en etkin şekilde kullanan Sincan Belediyesi, yaptığı yatırım ataklarıyla dikkat çekiyor.

Borçlanmadan kaynaklarını en etkin şekilde kullanan Sincan Belediyesi, yaptığı yatırım ataklarıyla dikkat çekiyor. Sincan Belediye Başkanı Murat Ercan’ın çok önemsediği projelerden Ova Çayı Rekreasyon Alanı Projesi Sincan’ı adeta bir cennet bahçesine dönüştürecek. Fuar ve Kongre Merkezi Sincan’ı kültür ve sanatın merkezi yaparken, Meydan AVM Projesi sadece ilçeye değil Ankara’ya değer katacak. 

Sincan Belediyesi borçsuz mali yapısı ve yaptığı yatırımlarla örnek teşkil ediyor. Kaynaklarını etkin kullanarak çok sayıda projeyi hayata geçiren Sincan Belediyesi’nin en gözde yatırımlarından biri Ova Çayı Rekreasyon Alanı Projesi. Proje tamamlanınca Sincan cazibe merkezi olacak. 

“Sincan cennet bahçesine dönüşecek”

Proje 300.000m²’lik toplam alanıyla  ilçeye yepyeni bir nefes alanı kazandırıyor. Rekreasyon alanı içerisinde 185.000 m² yeşil alan olacak. Binlerce ağaç ve çalı dikilerek vatandaş ferah bir ortamda nefes alma imkanı bulacak. 1500 metrelik fayton yolu, 1500 metrelik bisiklet yolu, 1500 metrelik yürüyüş yolu yapılarak vatandaşın kaliteli zaman geçirmesi sağlanacak. Rekreasyon alanında vatandaşın ihtiyaçlarını karşılaması için her ayrıntı düşünüldü. 8000 m²’lik çok amaçlı etkinlik alanı, miniklerin kaliteli zaman geçirebilmesi için 5500 m²’lik çocuk oyun alanı, mescid, büfe gibi ayrıntılar inşa ediliyor. Vatandaşların serbest zamanlarında spor yapabilmeleri için 2 adet halı saha, 1 adet basketbol sahası, 1 adet tenis sahası yapılıyor. 

Ayrıca 990 araç kapasiteli 25.000m² alana sahip otopark da ziyaretçilere hizmet verecek. 

Eşsiz tarihi dokusu ve doğasıyla görenleri kendine hayran bırakan Ova Çayı Rekreasyon Projesi çalışmaları tamamlandığında Sincan yeni çehresine kavuşacak, cazibe merkezi haline dönüşecek. Bölgeye akın edecek yerli ve yabancı turistler tarihi ve doğal güzellikleri keşfetmenin yanı sıra; nezih, yemyeşil bir ortamda vakit geçirmenin keyfini çıkaracak.

Sincan, Murat Ercan başkanlığında dev projelere imza atıyor, hemen her gün yeni bir hizmetin açılışı yapılıyor. Sincan’ı parmakla gösterilir kılan projelerden bir diğeri ise Fuar ve Kongre Merkezi. 

“Kolonsuz yapısıyla dikkat çekiyor”

Sincan Fuar ve Kongre Merkezi içinde 3000 mkolonsuz alan, 17 adet derslik, sergi ve fuaye alanı, 373 kişilik konferans salonu bulunuyor. Fatih’te bulunan merkez 12.975,00 m2’lik arsa üzerinde toplam 21.159,00 m2’lik kapalı alana sahip. 

En önemli avantajlarından biri metroya yakın olması. Fuar alanına gidecek olan vatandaşlar metro ile kolay bir şekilde ulaşım sağlayabiliyor. Yapı ayrıca açık ve kapalı otoparkıyla Sincanlılara hizmet veriyor.

Bilim ve sanat projeleriyle takdir toplayan Sincan Belediyesi, bina içerisinde yakın zamanda Bilim Merkezi inşasına da başlayacak.

MEYDAN AVM PROJESİ

Sincan’ın bir başka vizyon projesi de mimari yapısı ve modern görünümüyle dikkatleri çeken Meydan AVM.

Çalışmalar sona erdiğinde etrafında alışveriş merkezleriyle çevrili büyük bir meydan Ankara’ya kazandırılmış olacak. 42.000 m2’lik toplam alana sahip proje içerisinde 8.500 m2’lik ticari alan, 77 adet dükkan ve 750 araçlık kapalı otopark bulunuyor. 

Meydan AVM Projesi sadece Sincan’a değil Ankara’ya çok büyük bir değer katacak. Altı otoparklı, meydanlı, tek katlı açık AVM tarzında inşa edilen proje çok hızlı bir şekilde ilerliyor. Proje tamamlandığında ziyaretçiler rahat ve keyifli bir ortamda alışveriş imkanı bulacak. 

 



Anahtar Kelimeler: SİNCAN BELEDİYESİNİN BORCU YATIRIMI

Ankara

27.04.2024

  • İMSAK 04:12
  • GÜNEŞ 05:47
  • ÖĞLE 12:51
  • İKİNDİ 16:39
  • AKŞAM 19:46
  • YATSI 21:14
  • Cumartesi 25.1 ° / 9.3 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 25.1 ° / 9.3 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazar 26 ° / 12.3 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı