SİNCAN FEN LİSESİNE KAVUŞUYOR

SİNCAN FEN LİSESİNE KAVUŞUYOR

Sincan’a Fen Lisesi kazandırmak için düğmeye basıldı. Ankara Erman Ilıcak Fen Lisesinin temeli düzenlenen törenle atıldı.

Sincan Belediye Başkanı Murat Ercan “Sincan için çok güzel bir gün. Yapılacak olan Fen Lisesinde nice pırlantalar yetişecek.” ifadelerini kullandı.

 Sincan’a yönelik eğitim yatırımlarına bir yenisi daha ekleniyor.  Erman Ilıcak Fen Lisesi’nin temeli düzenlenen törenle atıldı. Törene Sincan Belediye Başkanı Murat Ercan’ın yanı sıra Ankara Valisi Vasip Şahin, MEB Bakan Yardımcısı Reha Denemeç, Ak Parti Ankara Milletvekili Hacı Turan, Ak Parti Sincan İlçe Başkanı Soner Aslanargun, Sincan Kaymakamı Abdullah Küçük, Etimesgut Kaymakamı İzzettin Sevgili, Rönesans Holding Başkanı Erman Ilıcak, MHP İlçe Başkanı Oğuzhan Alkan ve çok sayıda davetli katıldı.

 Temel atma töreninde Ankara Valisi Vasip Şahin bir konuşma yaptı. Vali Şahin, “Türkiye bu alanda ciddi bir değişim dönüşüm yaşadı. 20-30 yıl önce bir okulun tahtasını değiştirmek için ya da boyasını yapmak için hayırsever ararken, bugün artık çok modern okulları yapmak için hayırseverlerimiz yarış halinde. Türkiye belli bir eşiği aştı.” açıklamasında bulundu.

Milli Eğitim Bakan Yardımcısı Reha Denemeç ise, “Fen liseleri eğitim sistemimizin göz bebeği. Sayıları çoğalıyor, inşallah kalitesini de koruyarak sayılarını artırmaya devam edeceğiz" ifadelerini kullandı.
 

“Sincan İçin Çok Güzel Bir Gün”

 Sincan Belediye Başkanı Murat Ercan, Sincan için çok mutlu bir gün olduğunu ifade etti. Başkan Ercan, “Sincan’ın vizyonunu, ufkunu daha da yukarılara çıkartacak nice pırlantalar yetişecek. Çok istediğim bir hizmetti, en önemli hayallerimden biriydi bu. Çok temaslarımız oldu bu konuda. Sayın Bakanımız ve Bakan Yardımcımızla defalarca görüşmeler yaptık. Bölge milletvekilleri ile konuştuk. Onların çabasını ve gayretini istedik. İlçe Başkanımız, Kaymakamımız dahil herkes bu işin içine dahil oldu. Erman Ilıcak’a teşekkür ediyoruz. Allah razı olsun böyle güzel bir hizmete vesile olduğu için.” ifadelerini kullandı.



Anahtar Kelimeler: SİNCAN LİSESİNE KAVUŞUYOR

Ankara

29.03.2024

  • İMSAK 05:05
  • GÜNEŞ 06:30
  • ÖĞLE 12:58
  • İKİNDİ 16:30
  • AKŞAM 19:16
  • YATSI 20:36
  • Cuma 17.9 ° / 8 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 20.2 ° / 8.3 ° Güneşli
  • Pazar 23 ° / 10.3 ° Güneşli