SİNCAN’DA YOĞUN DENETİM

SİNCAN’DA YOĞUN DENETİM

İçişleri Bakanlığının valiliklere gönderdiği "Koronavirüs Denetimleri" konulu genelge kapsamında ülke genelinde denetimler yapıldı.

Sincan Belediye ekipleri de ilçeyi karış karış denetledi. Ankara Valisi Vasip Şahin, Sincan Kaymakamı Abdullah Küçük ile Sincan Belediye Başkanı Murat Ercan da denetimlere katıldı. İş yerleri mercek altına alındı, vatandaşlar uyulması gereken kurallar konusunda uyarıldı.

Sincan Belediye Ekipleri tam kadro sahadaydı. Ekipler; pazar yerleri, lokanta, kafe, restoran, kıraathane, düğün ve nikâh yapılan yerler, berber/kuaför, internet kafe/salon, toplu ulaşım araçları, ticari taksiler, taksi durakları, park gibi ilçede bulunan tüm yaşam alanlarını tek tek gezdi. Sık sık maske ve sosyal mesafe uyarısı yapıldı.  

Ankara Valisi Vasip Şahin, Sincan Kaymakamı Abdullah Küçük, Sincan Belediye Başkanı Murat Ercan, Ankara İl Emniyet Müdür Yardımcısı Yılmaz Ergan, İlçe Emniyet Müdürü Bülent Albayrak, İlçe Jandarma Komutanı Yüzbaşı Serdar Kaplan ve İlçe Protokolü de sahaya çıkarak denetim gerçekleştirdi.

Başkan Ercan esnaf ve vatandaşlara kurallar konusunda uyarılarda bulundu. Kurallara uyan esnafa teşekkür eden Başkan Ercan, salgının daha da yayılmaması ve toplum sağlığını tehlikeye düşürmemesi için tüm kurallara harfiyen uyulması gerektiğini hatırlattı.

Başkan Ercan “Sincan’ın her noktasında denetimler devam ediyor. Vatandaşların yoğun olarak bir araya geldiği restoran, kafe, berber-kuaför ve gıda sektörüne yönelik işletmeler başta olmak üzere denetimler sık sık yapılıyor. Koronavirüsü önlemek için ekiplerimiz temizlik ve dezenfekte çalışmalarına devam ediyor. Ancak bir taraftan da kişisel tedbirlere ve hijyene dikkat edilmesi gerekiyor.

Kendi ve sevdiklerimizin sağlığı için maske, sosyal mesafe ve hijyen kurallarına önem vermeli; Covid-19 ile mücadelede elde etmiş olduğumuz kazanımları yitirmemek adına alınan kararlara harfiyen uyulmasına özen gösterilmelidir.” açıklamasında bulundu. 



Anahtar Kelimeler: SİNCAN’ YOĞUN DENETİM

Ankara

27.04.2024

  • İMSAK 04:12
  • GÜNEŞ 05:47
  • ÖĞLE 12:51
  • İKİNDİ 16:39
  • AKŞAM 19:46
  • YATSI 21:14
  • Cumartesi 25.1 ° / 9.3 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 25.1 ° / 9.3 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazar 26 ° / 12.3 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı