Siyasilerin ilgi odağı Erciyes Kayserililer Derneği

Siyasilerin ilgi odağı Erciyes Kayserililer Derneği

Keçiören eski Belediye Başkanı Turgut Altınok Erciyes Kayserililer Yardımlaşma ve dayanışma derneğini ziyaret etti. Siyasilerin ilgi odağı haline gelen Erciyes Kayserililer Derneği?ni siyasi partilerin ilçe başkanları, Belediye başkan aday adaylarının ya

 Altınok’u kapıda karşılayan Kayserililer dernek binasında misafir ettiler. Yapılan toplantıda açılış konuşması yapan dernek Başkanı Av. Mustafa Esen yapmış olduğu konuşmasında; İlçeleri ve Şehirleri marka haline getiren fikir adamı dava adamı Ankara’nın ve Türkiye’nin siyasi, sosyal yaşantısından akil adamlar kadrosunda gördüğümüz kıymet verdiğimiz büyüğümüz başkanımız Turgut Altınok derneğimize yapmış olduğu ziyaretinden dolayı kendisine teşekkür ederiz. Keçiören’de yapmış olduğu hizmetleri İnşallah aday olursa Ankara Büyükşehirde de görmek istediklerini kaydeden Esen; Turgut Altınok’un Hemşeri derneklerine verdiği önemi dile getirerek ‘’yoluna çıkacak şeytan ve iblislerden’’ de kendisini Allah korusun dedi.

Turgut Altınok ;  dernek yöneticileri ve üyelerine akşamın bu geç saatinde kendisini misafir ettiklerinden dolayı teşekkür ederek seçimlere daha çok zaman olduğunu zamanın ne getirip ne götüreceğini şimdiden bilmenin zor olduğuna vurgulayarak Ankaralı seçmenlerin ve Ankaralıların istekleri doğrultusunda hizmet  için aday olabileceğini dile getiren Altınok istiyorum ki Ankaralı hizmetlerimizden beş yıl yararlansın beş yıl sonra çalışmalarımızı taktir ederlerse bu hizmetleri devam ettirebileceklerini dile getirdi.

 Altınok; Büyükşehir belediyesinin  Ankara’nın ve Türkiye’nin sırtında büyük yük olduğunu,  belediyelerin her kuruşunda,yapılan her hizmette, milyonların hakkı olduğunu,kaynakların iyi hizmetlerde kullanılması gerektiğini,düzgün ve adaletli hizmetin gerektiğini vurgulayarak Ankara’nın 85 yılda aldığı hizmetin beş yılda daha fazlasını alacağını söyleyen Altınok başkentimizde kaynak derdi yok Ankara belediyesinin bütçesi ve gelir kaynakları heba edilmezse Ankara dünyanın en gelişmiş ve en güzel başkenti olacağını söyledi.

Sorulan bir soru üzerine Altınok;Yaptıklarının yapacaklarının teminatı olduğunu 1994 te Keçiören’in Mamak’tan Daha çok gecekondusu olduğunu göreve geldikten sonra insanların insanca yaşayabileceği bir kent haline getirdiklerini, Keçiören’in bir milat olduğunu ilklerin yaşandığı bir kent inşa ettiklerini yürüyüş yolları park ve bahçeleri,Pazar düzenlemeleri şelaleleri, hastane, emniyet, müftülük hizmet binalarını ve yapmış oldukları hizmetlerin belediyelere örnek teşkil ettiğini söyleyen Altınok  görev verildiğinde Ankara’nın her ilçesi ile ilgili büyük pilan ve projelerinin olduğunu, zamanı geldiğinde büyükşehir belediyesi ile ilgili her şeyi rakamlarla anlatacağız rakamlar nedir gelirler nedir bütçe nedir bu bütçe ve kaynaklarla neler yapılabilir  bunları tek tek açıklanacağını vurguladı.

Diğer ilçelerden gelen dernek üyeleri bulundukları  ilçe belediyelerinden alamadıkları hizmetleri Keçiören belediye başkanı Turgut Altınok’tan aldıklarını dile getirmeleride belediyeciliğin hizmette sınır tanımadığının bir göstergesi idi.



Anahtar Kelimeler: 0

Ankara

29.04.2024

  • İMSAK 04:09
  • GÜNEŞ 05:44
  • ÖĞLE 12:51
  • İKİNDİ 16:40
  • AKŞAM 19:48
  • YATSI 21:17
  • Pazartesi 23.7 ° / 11.6 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Salı 24.2 ° / 11.5 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Çarşamba 21.9 ° / 11.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı