SOSYAL MEDYADA BELEDİYEYE HIZLI ULAŞIM

SOSYAL MEDYADA BELEDİYEYE HIZLI ULAŞIM

Çankaya Belediyesi Basın ve Yayın Halkla İlişkiler Müdürlüğü bünyesinde oluşturulan Sosyal Medya Birimi aracılığı ile vatandaş, belediyenin çalışmalarını anında öğrenebiliyor.

 
 

Gün geçtikçe toplumda önem kazanan sosyal medya uygulamaları sayesinde Çankaya Belediyesi de maksimum düzeyde yararlanıyor. Belediye yaptığı çalışmaları ve günlük çalışma programlarını sosyal medya üzerinden vatandaşların Facebook ve Twitter yoluyla daha hızlı bir şekilde haberdar olmasını sağlıyor.

 

Çankaya Belediye Başkanı Bülent Tanık’ın ilçedeki günlük çalışma programlarına da yer verilen sosyal medyada, vatandaşlar, Fen İşleri Müdürlüğü’nden Temizlik İşleri çalışmalarına, Zabıta görev alanına giren konulardan, açılışlara kültür sanat etkinliklerine kadar birçok konuda bilgi sahibi olabiliyorlar. Günümüzde sık kullanılan bir araç haline gelen sosyal medya, vatandaşların belediyenin çalışmalarını takip etmelerine imkan sağlayarak, vatandaşların talep ve şikayetlerinin yerine getirilmesi konusunda da zaman kaybını önlüyor.

 

HİZMET ARACI OLARAK KULLANILIYOR

 

Belediye çalışmalarında teknolojinin tüm imkanlarından yararlanmaya özen gösterdiklerini belirten Çankaya Belediye Başkanı Bülent Tanık, “Sosyal medya araçlarını sadece belediyenin duyuruları için değil aynı zamanda halkımızla aktif iletişimde bulunmanın da bir yolu olarak görüyoruz. Facebook ve Twitter gibi araçlarla da bize ulaşan vatandaşlarımızın talep, öneri ve şikaytelerini önemsiyor ve özenle üzerinde durup kısa sürede çözüme kavuşmasını sağlıyoruz. Çankayalılar, belediyemize bizzat ulaşabildikleri gibi Çözüm Merkezi, Halkla İlişkiler ve Sosyal Medya üzerinden de ulaşma olanağı buluyorlar. Biz de bu sayede Çankayalının ne beklediği konusunda ilk ağızdan bilgi sahibi oluyoruz. Yeni Toplumcu Belediyecilik anlayışının, yerel yönetimi halkla bütünleştirerek halkla buluşturarak gerçekleşeceğine inanıyorum.” dedi.

 

Çankaya Belediyesi’nin kurumsal hesapları Facebook ve Twitter üzerinden Bülent Tanık, Çankaya Belediyesi, Kuğulupark, Çankaya Basın1 adreslerinden takip yapılabiliyor. Çankaya Belediyesi soysal medya iletişim bilgileri ise şöyle;



Anahtar Kelimeler: 0

Ankara

06.05.2024

  • İMSAK 03:57
  • GÜNEŞ 05:36
  • ÖĞLE 12:50
  • İKİNDİ 16:41
  • AKŞAM 19:55
  • YATSI 21:27
  • Pazartesi 16.5 ° / 2.2 ° Güneşli
  • Salı 18 ° / 4.1 ° Güneşli
  • Çarşamba 21.6 ° / 6.9 ° Güneşli