Susuz artık kimsesiz değil

Susuz artık kimsesiz değil

Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar, Susuz Mahalle sakinleriyle bir araya geldi. Ankor düğün salonunda yapılan toplantıya, Başkan Vekili Başar Bal, Başkan Yardımcıları Şenol Balaban ve Erhan Aras, CHP Yenimahalle İlçe Başkanı Ali Buçan ve ilçe yöneti

 Toplantıda konuşma yapan Fethi Yaşar, “Dört yıl önce göreve geldiğimde Susuz Mahallesi yetim, öksüz bir çocuk gibiydi. İlk işim, çamur içinde olan yollarını tamir etmek oldu, Susuz Yenimahalle’nin yeni gelişen ve hergeçen gün değer kazanan bir mahallesidir. Bu değerin artması için Yenimahalle Belediyesi olarak elimizden gelen gayreti göstermeye devam edeceğiz” dedi.

 

Birlikte başaracağız

 

Susuz Mahallesi’nin gelişmekte olan bölgelerden birisi olduğunu ifade eden Yaşar “Yolları yapıyoruz ama bir taraftan da inşaat hafriyatı  taşıyan kamyonlar yolları bozuyor. Sizler görseniz de görmeseniz de ben gece gündüz, sabah akşam demeden tüm mahallelerimi adım adım geziyorum. Susuz mahallesinde gördüğüm ve çözeceğim konulardan biri de hafriyat meselesi. Siz değerli Susuzlular bu süreçte biraz sabredeceksiniz ve bizler de bıkmadan usanmadan sizlere hizmet etmeye devam edeceğiz” dedi.

 

Susuz kürsüde

Site yöneticileri ve sakinlerinin sorunlarını dile getirdiği toplantıya katılımın yoğun olması sebebiyle söz alamayan vatandaşlar taleplerini dilekçeyle sundu. Taşkent Site Yöneticisi “Uzun uğraşlardan sonra Yenimahalle Belediyesi’ne bağlanmayı başardık. Site kurulduğundan bu yana birçok sorunla mücadele ettik ve bunlardan birçoğunu Belediyemiz zaten çözdü. Kalan sorunlarımızın çözümü noktasında da Belediyemize güveniyoruz” dedi. Mahalle sakini bir vatandaş ise, ulaşım sorunlarının çözülmediğini, ulaşımın Susuzlular için işkence olduğunu söyledi. Bu sorunun çözümü için Büyükşehir Belediyesi’ne başvurduklarını ancak sorunun çözülmediğini dile getirdi.

 

Bitmeyen sorunlarınızı bitireceğiz

Katılımcıların sorularını cevaplayan Fethi Yaşar “Batıkent, Çayyolu, Yenimahalle Merkez bizim için ne ifade ediyorsa, Susuz da bizim için onu ifade ediyor. Sizin sorunlarınız bizim de sorunlarımız” ifadesini kullanarak Susuz Mahallesi’nin dertlerine derman olacaklarını, Yenimahalle Belediyesi görev alanı dışındaki kurumlarla ilgili sorunların giderilmesi için de gerekli yazışmaları yapacaklarının altını çizdi.

 

 

Yaşar, Mekan Sitesi sakinleriyle bir araya geldi

Yaşar, Susuz Mahallesi sakinleri ile yaptığı toplantının ardından Turgut Özal Mahallesi İlk Yuvam Mekan Sitesi sakinlerinin daveti üzerine, CHP Yenimahalle İlçe Örgütü Başkanı Ali Buçan, belediye meclis üyeleri ve mahalle muhtarı ile birlikte Mekan Sitesini ziyaret etti.  

 

Yıldızı parlayan bölge Turgut Özal

 

Site sakinlerinin talep ve ihtiyaçlarını dinleyen Yaşar, “Evlerinizin içi ne kadar güzel olursa olsun, içini altından da kaplasanız yaşam alanı olmayan bölgelerde yaşamanız imkansızdır. Ben sokağa indiğimde mutlu bir insan tablosu görmek istiyorum. Tüm gayretlerimiz bunun için. Biz buraya gözümüz gibi bakıyoruz. Yaşam alanlarını oluşturuyoruz. Allah’a şükür ilçemizin her yerine gücümüz yetiyor. Her yere yetişiyoruz. Turgut Özal Mahallesi Ankara’da yıldızı parlayan bir bölge. Birkaç yıla kalmaz burada yaşam çok farklı yerlere gelecek” dedi.

 



Anahtar Kelimeler: 0

Ankara

10.05.2024

  • İMSAK 03:50
  • GÜNEŞ 05:31
  • ÖĞLE 12:50
  • İKİNDİ 16:42
  • AKŞAM 19:59
  • YATSI 21:33
  • Cuma 22.9 ° / 10.2 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 19.4 ° / 10.5 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazar 9.8 ° / 7.5 ° Orta kuvvetli yağmurlu