TANIK?TAN CHP ETİMESGUT ÖRGÜTÜNE ZİYARET

TANIK?TAN CHP ETİMESGUT ÖRGÜTÜNE ZİYARET

Çankaya Belediye Başkanı Bülent Tanık, Çankaya Kent Konseyi Başkanı Işıkhan Güler ve Çankaya Belediye Başkan Yardımcısı Buğra Gökçe ile CHP Etimesgut İlçe Başkanlığı?nı ziyaret ederek, yeni İlçe Başkanı Faruk Özdemir ve yeni yönetim kurulunu ziyaret edere

 Önceki günlerde yapılan olağanüstü kongre ile işbaşına gelen Başkan Faruk Özdemir ve yeni yönetim kurulu ziyaretinde önceki İlçe Başkanı, Etimesgut Belediye Başkan Aday Adayı Mehmet Yula ve parti üyeleri de yer aldı. Yula’ya da adaylık sürecinde başarılar dileyen Tanık, seçimlerde Etimesgut’ta sandıktan CHP’nin çıkacağına inandığını aktardı. 

 

ETİMESGUT’TA DA SANDIKTAN CHP ÇIKACAK

CHP Etimesgut İlçe Başkanı Faruk Özdemir, Bülent Tanık`ın yaptığı ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek başladığı konuşmasında "Yeni yönetimle partimizin emrindeyiz. Çankaya gibi Etimesgut`u da kesin sonuç alacağımız bir yer olarak düşünüyoruz. Çankaya Belediyesi bizim için çok önemli ve örnek aldığımız bir ilçemizdir," diyen Özdemir, 1990 yılından bu yana Etimesgut siyasetindeki gelişmeleri aktarıp, İlçe Örgütü olarak aday kim olursa olsun Etimesgut`u mutlaka alacaklarını belirtti.

 

BELEDİYECİLİK ANLAYIŞIMIZ TALEBİ DE ARTIRDI

Çankaya Belediye Başkanı Bülent Tanık, İlçeye yaptığı ziyarette, Faruk Özdemir`in ve örgütünün son derece kararlı olmasından duyduğu memnuniyeti dile getirerek yeni yönetimi kutladı. "Etimesgut, Ankara`nın her zaman dinamik bir bölgesi olmuştur ve inanıyorum ki, Çankaya`yı geçecek de bir potansiyeli var. Çankaya da uyguladığımız belediyecilik ve siyaset sizlere örnek oluyor ise bu bizim gurur kaynağımız olur. Merkez ilçe olarak Ankara`ya hizmet eden bir ilçeyiz. Örneğin iyi olması dünya görüşümüz açısında da umut vaat ediyorsa, bununla sizlere moral verebiliyorsak ne mutlu bizlere," diyen Tanık, Çankaya Belediyesinde son 4 buçuk yıl içerisinde yaptıkları çalışmalara da değindi.

Bu süre içinde bütçeyi ikiye katladıklarını, yatırımları artırarak Yeni Toplumcu Belediyecilik modeliyle daha düzeyli ve istikrarlı bir belediyecilik hizmeti verdiklerini söyleyen Tanık, başarılı bir belediyeye karşın Çankaya`da CHP`nin aday adayı sayısının fazla olmasıyla ilgili bir soruya "Başarılı belediyelerin talibi çok fazla olur. Bunu futbol kulüplerinin yönetimlerinde de görüyoruz. Şampiyonluğa oynayan, borcu olmayan bir takımın talibi de çok olur. Biz bütçemizi artırdık, borçlarımızı azalttık, tabii ki belediyemize talip çok olacaktır" dedi.



Anahtar Kelimeler: 0

Ankara

27.04.2024

  • İMSAK 04:12
  • GÜNEŞ 05:47
  • ÖĞLE 12:51
  • İKİNDİ 16:39
  • AKŞAM 19:46
  • YATSI 21:14
  • Cumartesi 25.1 ° / 9.3 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 25.1 ° / 9.3 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazar 26 ° / 12.3 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı