Tanrıverdi; " Keçiören`in Hakkını Büyükşehirden Söke Söke Alacağım"

Tanrıverdi;

MHP Keçiören Belediye Başkan Adayı Mehmet Ali Tanrıverdi Türkiye Yerel Gazeteciler Derneği üyeleri ile kahvaltılı basın toplantısında bir araya geldi.

Keçiören`in yıllardır gözü büyükşehir de olan bir başkan yüzünden büyükşehir kavgası ile hizmet alamadığını kaydederek son 5 yılını da sokak ve caddelerini bilmeyen bir başkan tarafından yönetildiğini ifade etti.  A takımı kurmak yerine A kalite hizmet ile Keçiören`de yaşanan sorunlara çözüm bulacaklarını kaydeden Tanrıverdi ; " ilkokula kadar inen uyuşturucu ve 253 parkın hepsinde bulunan baz istasyonlarına kesin çözüm ile önce vatandaşın sağlığı ve güvenliğini çözeceğini kaydetti.   

Keçiören MHP Adayı Mehmet Ali Tanrıverdi eşi Zekiye Tanrıverdi ile birlikte ağırladığı gazetecilerin sorularını yanıtladı. Türkiye Yerel Gazeteciler Derneği Başkanı Kenan Akçahanoğlu, Başkan Yardımcısı Beril Çuhadaroğlu, Ayna Gazetesi,  Öz Ankara Gazetesi,Gazete Yenimahalle,Angara ve Haber Angara Temsilcisi,Yeniufuk,İlke  ve ulusal basından muhabirlerin katıldığı toplantıda Tanrıverdi yerel basının sorunlarına da çözüm olacaklarını ifade ederek ama bunlar arasında seçimden seçime ve Ankara kamuoyunda göstermelik yayın yapan gazetelere prim vermeyeceklerinin de altını çizdi.

Kulenin Yapımı Yanlış, Yıkımı daha büyük Yanlış"

Gazetecilerin proje ve seçim çalışmaları üzerine sorularını yanıtlayan Tanrıverdi; "  Kule davası ile ilgili kule yapılması yanlış bir olay olduğunu ifade ederek ; " Yükseklik oranına bakılmadan, hava sahasına bakılmadan yanlış bir proje için Keçiörenli`nin paralarını harcamak zaten yanlış ama bu kadar para harcanmış bir proje yıkmak daha büyük bir  yanlışa imza atmak demek. Yapıldı para harcandı, yıkılacak yine para harcanacak.Kimin parası Keçiörenlinin.

Keçiören`in büyükşehirden hakkını söke söke alacağım

1 milyon nüfusun Keçiören`den büyükşehre oy kullandığını ama ne yolu ne de alt yapısı yapıldığını söyleyen Tanrıverdi; " İnsanlarla dalga geçer gibi doğalgazlı eve kömür veriyor. Yapacaksan bir iyilik doğalgazlı eve doğalgaz ver, ama vermezler çünkü yardımlar göstermelik. Bizim dönemimizde kimsenin yardımı kesilmeden bir elin verdiğini diğer el görmeden tüm vatandaşlarımızın sorunlarına ortak dertlerine çözüm olmak için çalışacağız.Keçiören`de  şimdi insanlarımız gıda alacak kömür alacak ama bunun için oy vermeyecek” şeklinde konuştu.

Engelli Köyü Kuracağız

En büyük projesinin engelli köyü kuracaklarını kaydeden Tanrıverdi, Keçiören`de engelleri aşarak ve engelli ailelerinin sorunlarına çözüm Türkiye`de ki ilk engelli köyü projesi ile hem engellerin topluma kazanması hem yaşam kalitelerini yükseltecek hem de ailelerin mağdur olmadan iş istihdam sahaları ile topluma kazandırılacak çok büyük ve özel bir proje olacak" dedi.

"450 trilyon ne için borç yapıldığı sorgulanacak"

Keçiören belediyesinin şuan 450 trilyon borcu olduğunu da ifade eden Tanrıverdi bunun incelemelerinin yapılıp halka açıklanacağını ifade etti. Tanrıverdi son olarak Keçiören`de seçim bürolarının rakipleri ile yan yana açılmasının sebebini soran gazetecinin sorusu üzerine biz nereyi tuttuysak geldiler yanımıza büro açtılar. Herkes Ülkücülerin oylarına talip bundan şüpheniz olmasın büyükşehirde Mevlüt Karakaya, Keçiören`de Tanrıverdi ile yaşabilir A takımları kurmadan A kalite hizmet ile vatandaşımıza hizmet için oylarına talibiz" dedi.

Haber: Beril Çuhadaroğlu



Anahtar Kelimeler: 0

Ankara

02.05.2024

  • İMSAK 04:04
  • GÜNEŞ 05:40
  • ÖĞLE 12:51
  • İKİNDİ 16:40
  • AKŞAM 19:51
  • YATSI 21:21
  • Perşembe 16.4 ° / 9.2 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cuma 18.2 ° / 8.5 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 14.5 ° / 8.5 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı