TEK ADAM HEGEMONYASINI YIKACAĞIZ

TEK ADAM HEGEMONYASINI YIKACAĞIZ

İyi Parti Ankara İl Başkanlığı 1. Olağan Kongresinde açılış konuşmasını yapan İl Başkanı Dr. Mesut Özarslan, Demokrasi mücadelesi verdiklerini belirterek bütün yargı organlarını ve basını istediği gibi kullanmaya çalışanlara karşı artık bir dur diyenin ol

Özarslan;´´ Ülkemizi hedef alan hain terör saldırılarının yoğunlaştığı, şehit haberlerinin yüreklerimizi dağladığı acı dolu günlerde, adı konulmamış ekonomik buhranın, iktisadi hayattaki hızlı ve önlenemez daralmanın soframızda ki ekmeği azalttığı, hukuk müessesesine güvenin azaldığı, iktidarın keyfine göre şekillenme tehdidi altındaki adalet mekanizmasının vicdanları yaraladığı bir Türkiye haline gelmiş durumdayız´´diye konuştu.

Huzurlu bir Türkiye için İyi parti

Her alanda dışarıya bağımlı bir toplum oluşturulmaya çalışıldığı, huzursuzluğun giderek arttığı ve yaşanması zor olan bir ülke durumuna getirildiğini belirten Özarslan sözlerine şöyle devam etti;

´´ Bölgesinde ve dünyada dost ve müttefikleri azalmış; Dış politikada çatışma ve geri adım siyasetinin hüküm sürdüğü, rüşvetin, irtikâbın, yolsuzluk sarmalının devlet hayatını felce uğrattığı,Siyasi kayırmacılık, yandaşa, yakına iltimasın; adaleti, liyakati ve hakkın hatırını yenmeye başladığı,Ağır siyasi, sosyal ve ekonomik krizin gölgesinde gerçekleştiriyoruz´´ diye vurguladı.

Özarslan;´´Türkiye artık huzur, gecikmeyen adalet, güvenli ve istikrarlı bir ülkenin sabahında uyanmak istiyor,Türkiye artık hoşgörülü, katılımcı sivil bir demokratik sistemi istiyor,Türkiye artık gerçekçi, zikzaksız onurlu ve millî bir dış politika istiyor,Türkiye artık fakirliğin yok olacağı, gelirde adaletin sağlandığı müreffeh bir ülke istiyor,Bu istekler, Büyük ve Güçlü Türkiye inancı, İYİ Partiyi bir halk hareketi olarak doğurmuştur´´diye konuştu.

 Milli ittifak oldu mühür ittifakı

Ankara İyi Parti İl kongresinde konuşma yapan Genel Başkan Yardımcısı Koray Aydın:

´´İyi Parti ile bugün Türkiye´de yeni bir dönem başladı. İyi Parti, Ülkenin gidişatını beğenmeyen, hangi isimden ve fikirden olursa olsun elini taşın altına koymaya karar veren seven insanlardan oluşuyor. Partimizin kuruluşu ile Türkiye´yi ele geçirdiklerini zannedenlerin hesapları bozuldu kaybedeceklerini anlayınca yanlarına yandaşlar aramaya başladılar. Bugün ittifak arayışı alsında Recep Tayyip Erdoğan´ın tek başına çaka satarak Yürüttüğü karizmasının yerle bir olduğunun göstergesidir. Yerli ve milli ittifak anlayışı sözü artık mühür ittifakı oldu. Biz Cumhurbaşkanlığının 1. turunda hiç kimse ile ittifak yapmayacağız çünkü yapılan bütün anketler gösteriyor ki Cumhurbaşkanlığı seçiminde iki adayın 2.tura kalacağı şimdiden kesinleşti 2.turda ise Recep Tayyip Erdoğan´ın kazanma şansı yüzde sıfır hiç bir şekilde kazanma şansı yok´´ dedi.

İL YÖNETİM KURULU Yapılan oylama sonrasında İYİ Parti Ankara İl Yönemi ve Üst Kurul Delegeleri şu isimlerden oluştu:İl Başkanı: Mesut Özarslan,İl Yönemi: Abdullah Burgaz,Abdullah Karaman, Abdullah Serkan Karakoç, Ahmet Peksarı, Ahmet Saygılı, Ali Kök, Alp Çevik, Alparslan Yılmaz,Ali Çetin, Arif Yalçınkaya, Assiye Yıldırım, Ata Özdemir, Avniye Albayrak, Aydın Bilecen, Ayla Kuşçuoğlu Ayaş, AyşeGökçen Akbulut, Bahar Önder, Batuhan Yılmaz, Bekir Günhan Aktan, Bengi Yıldız, Beyhan Kırıkkale, Buğra Keskin,Burak Dalkılıç, Derviş Vural, Durmuş İşeri, Ece Özen Akan, Edip Şahin, Emrah Mehmet Taşkın, Ergin Yaman, Erol Sayyıdan, Erol Yenidemirci, Evren Öz, Evrim Kızıldemir Kartal, Fahrettin Değirmenci, Fehmi Kandemir, Fevzi Şahin, Gülseren Şenyüz, Gürkan Erenel, Hakan Sungur, Haluk Özmaden, Harun Özgül, Hikmet Durğut, İbrahim Canlı, İlhan Yoldaş, İrfan Bayar, Julide Nihal Yılmaz, Kadir Emre Ergüder, Kenan Türüdü, Mehmet Fatih Akıcı, Mehmet Kodaz, Mehmet Tolga Akdoğan, Melin Yılmaz, Mert Tuna, Meryem Hacıimamoğlu, Mesut Özdemir, Mustafa Ahmet Şengel, Mustafa Çölbeyi Yıldız, Nadir Çetinkaya, Nafz Atak, Necati Koçak, Nermin Aykanat Ünal, Nurhayat Erbek, Nuran Kayıran, Özer İncegül, Özgür Erpolat, Rahmi Kale, Recai Yılmaz, Sahra Karahan Erguvan, Salih Ziya Kul, Selim Sönmez, Serdal Gök, Serkan Bedirhanoğlu, Sevgi Yalav, Şehri Sayın, Tuğba Demirbağ, Uğurhan Ferudun Berat Tiryaki, Veysel Alkan, Veysel Karani Yeniçeri, Vural Akkol, Yasin Çakır, Yonca Çatak, Yusuf Uca, Yüksel Mermerkaya, Zülfikar Altay. Üst Kurul Delegeleri Reşat Doğru, Dilşat Erdil, Güçlü Şenel, Saim Ataman, Erdal Şanlı, Tansel Geyik, Ali Ünal, Kadir Türkmen, Özcan Dağgeç, Yetkin Öztürk, Mahmut Aksoy, Mustafa Aydos, Adem  Başaran, Fazıl Köremezli, Müslüm Gökçe, Avni Yıldırım, Emrah Bilen, Selami Ünür, Memiş Güngör, Birol Ataseven, Nurullah Ünsal, Mithat Keskin, Coksun Ünal, Necati Deli, Hasan Hüseyin Bayram, Yalçın Çevik, Tuğba Demirbağ, Hikmet Durğut, Nafiz Atak, Derviş Vural, Özer İncegül, Batuhan Yılmaz, Fehmi Kandemir, Necati Koçak, Uğurhan Ferudun Berat Tiryaki, Sevgi Yalav, Alparslan Yılmaz, Serkan Bedirhanoğlu, Burak Dalkılıç, Bengi Yıldız, Erol Sayyıdan, Salih Ziya Kul, Sahra Karahan Erguvan, Emin Erdoğan, Ali Çebi, Feryal Tanrıverdi, Burak Üzüm, Reşat Erdoğan, Mustafa Sami Barsan, Ali Göven, Selim Sönmez, Korkmaz Aykanat, Hakan Dülkar, Mehmet Altıparmak, Hüseyin Güzel, Yavuz Hancıoğlu, Ömür Ersoy, Begüm Menziletoğlu, Şerife Kantar, Kerime Yeşil, Hamza Çelikkan, Emre Kartal, Osman Başer, Osman Topal.

 

HABER: İBRAHİM ŞAHİN



Anahtar Kelimeler: ADAM HEGEMONYASINI YIKACAĞIZ

Ankara

18.04.2024

  • İMSAK 04:28
  • GÜNEŞ 05:59
  • ÖĞLE 12:53
  • İKİNDİ 16:37
  • AKŞAM 19:37
  • YATSI 21:01
  • Perşembe 23.8 ° / 10.4 ° Güneşli
  • Cuma 21.3 ° / 8.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 21.1 ° / 8.2 ° Orta kuvvetli yağmurlu