TEKİN; YENİDEN BAŞKAN SEÇİLDİ

TEKİN; YENİDEN BAŞKAN SEÇİLDİ

İYİ Parti Yenimahalle İlçe 2. olağan Kongresi, 22 Şubat 2020 Cumartesi günü, iki liste ile gerçekleştirilirken 243 delegenin oyunu alan Kemal Dursun Tekin güven tazeleyerek ilçe başkanı seçildi.

Yenimahalle belediyesi 4 Mevsim tiyatro salonunda yapılan kongreye İYİ Parti Ankara il başkanı Yetkin Öztürk, parti sözcüsü Yavuz Ağıralioğlu, Ankara Milletvekillerinden Ayhan Altuntaş, Durmuş Yılmaz, Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar, CHP İlçe başkanı Feridun Güngör, Saadet İlçe Başkanı Arif Karamanoğlu, İlçe Başkanları, Meclis Üyeleri, partililer katıldı.

Kongrede konuşan İlçe Başkanı Kemal Dursun Tekin; Ülkemizin geçtiği şu zor dönemde hepimize çok fazla sorumluluk ve görev düşüyor bizler bunu İYİ Parti çatısı altında hep birlikte en iyi şekilde gerçekleştirmekle mükellefiz biz bunu atalarımıza ve Türkiye Cumhuriyetine borçluyuz.

Tekin; Mustafa Kemal Atatürk’ün kurduğu Cumhuriyete ve demokrasiye sahip çıkmakla yükümlüyüz partimizin birinci amacı budur. Partimizin   25 ekim 2017 tarihinde kurulduğu günden bu güne kadar büyük   gelişme ve başarılar kaydettiğinin altını çizen Tekin Yenimahalle ilçe başkanlığını devraldığım   günden bu   güne kadar bir    çok başarıya imza attıklarını belirtti.

Tekin; Cesur yürekli kurucu üyelerimizle çıktığımız bu kutlu yolda  görevi devraldığım günden bu yana bine yakın üye sayımızı artırarak Türkiye genelinde ilçeler arasında 10.sıradaya taşımış durumdayız .partimiz ve ilçemiz her geçen gün daha da çoğalarak güçleniyor. ülkemizin geleceğini vatanın bütünlüğünü korumak için var gücümüzle çalışmayı, çocuklarımızın daha iyi eğitim almasını, aç yatmamasını sağlamak, gençlerimizin gelecek kaygısını ortadan kaldırıp işsiz gençler ordusunu yok etmeyi hedefleyerek Genel Başkanımız Sayın Meral Akşener’i Cumhurbaşkanı yapana kadar çıktığımız bu kutlu yolda yolumuza hep birlikte yılmadan, yorulmadan, omuz omuza devam edeceklerini söyledi.

Ülkemizi İYİ Partimizin güneşi ile aydınlatacağız

Kongrede konuşan İl Başkanı Yetkin Öztürk Partimiz her geçen günde adım adım iktidara doğru yürümektedir. Bunun en güzel örneği de sahada yapmış olduğumuz çalışmalarda milletimizin partimize olan teveccühünü gözlemledik. Başkentimizde İl ilçe teşkilatları olarak gece gündüz demeden yapacağımız çalışmalarımızla   partimizi iktidara taşıyarak ülkemizin düştüğü karanlıktan İYİ Partimizin güneşiyle aydınlatacağız dedi.



Anahtar Kelimeler: TEKİN; YENİDEN BAŞKAN SEÇİLDİ

Ankara

19.04.2024

  • İMSAK 04:27
  • GÜNEŞ 05:58
  • ÖĞLE 12:53
  • İKİNDİ 16:37
  • AKŞAM 19:38
  • YATSI 21:03
  • Cuma 21.3 ° / 8.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 21.1 ° / 8.2 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Pazar 18.1 ° / 3.8 ° Güneşli