TOPLUMU AYRIŞTIRAN DEĞİL BİRLEŞTİREN PROJELER ÜRETECEĞİZ

TOPLUMU AYRIŞTIRAN DEĞİL BİRLEŞTİREN PROJELER ÜRETECEĞİZ

Ankara’ya Hizmet Edenler Derneği ( AHİD ) Genel Başkanı Av. Ercan Kınacı, toplumsal birlikteliğin güçlü bir Türkiye’nin mihenk taşını oluşturduğunu ifade ederek ayrıştırıcı değil birleştirici amaçlarla hareket eden sivil toplum kuruluşları Türkiye’nin ay

Merkezi Ankara ‘da bulunan AHİD Genel Başkanı Av. Ercan Kınacı uzun yıllardan beri toplumun her kesiminin ayrışmadan bir arada yaşayarak ülkenin geleceğini sağlam temellere dayandırma konusunda ciddi hamleler yapıldığını, bu meyanda Sivil Toplum Kuruluşlarının da elini taşın altına koyarak “birlikte yaşayarak,birlikte gelişmek” mantalitesine önemli katkılar sağlamak konusunda ciddi projeler üreterek bu projeleri uygulamaya sokmanın Türkiye’nin geleceğine büyük hizmetler inşa edeceğine işaret ederek şunları söyledi: “ Dış güçler ülkemizin gelişmemesi için elinden gelen sinsi planlarla birlikte finansörlükte yaparak bir iç kargaşaya neden olmak için durmadan çalışmaktadır. İçerde de bunların maşaları bilinçsiz bir şekilde bu dış mihraklara maşa olmaktadırlar. Türkiye’ye karşı 300 yıldır yapılan bu saldırı hedefleri günümüzde de teknolojiden aldıkları güçle daha da akıl almaz boyutlara gelmektedir. Türkiye’nin üreten değil tüketici toplumu olması ve dış mihrakların hegemonyası altında istenildiği şekilde yönetilmesi için her türlü yöntemleri denemektedir. Ama tarihin derinliklerinde bildikleri bir gerçekten dolayı da bu iç karışıklığın son derece güç olduğunu bilmektedirler. Türkiye’de yaşayan bütün halk kitlesinin zor anlarda çok iyi kenetlendiğini bu örnekleri de kurtuluş savaşı gibi tarihi süreçlerde bildiklerinden dolayı iç karışıklıklara daha fazla finans akıtmaktadırlar.”

Ülkenin milli menfaat ve birlikteliği konusunda devlete her zaman destek olmak gerekliliğine inandıklarını da vurgulayan AHİD Genel Başkanı Ercan Kınacı sözlerini şöyle sürdürdü:

“ Türkiye’de yüzlerce Sivil Toplum Kuruluşu var. Hepimiz ortak payda da birleşerek ülkemizin yarınları ve çocuklarımıza daha güzel bir dünya için hepimizin bir arada kardeşçe yaşamanın ehemmiyeti iyi hesaplanarak bu konuda bizlere düşen sorumluluğu en iyi şekilde yerine getirmek zorundayız. Bu manada tüm sivil Toplum Kuruluşları ortak projelerde birleşerek bu konuda milli bir hamle yapmalıdır. Ankara toplumun her kesimini birleştiren ve paylaştıran bir Türkiye gibi. Biz bu konuda ortak proje geliştirebilmek için ciddi çalışmalar yürüterek ve projelerde elimizin taşın altına sokacağız. Toplumun her kesimi ile görüşerek aydınlık bir Türkiye’nin yarınlarında el ele olmanın sırt sırta olmanın güzelliklerini yansıtmaya çalışacağız”



Ankara

18.04.2024

  • İMSAK 04:28
  • GÜNEŞ 05:59
  • ÖĞLE 12:53
  • İKİNDİ 16:37
  • AKŞAM 19:37
  • YATSI 21:01
  • Perşembe 23.8 ° / 10.4 ° Güneşli
  • Cuma 21.3 ° / 8.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 21.1 ° / 8.2 ° Orta kuvvetli yağmurlu