Tüm Sağlık-Sen 2. Olağan Genel Kurul?u yapıldı

Tüm Sağlık-Sen 2. Olağan Genel Kurul?u yapıldı

Tüm Sağlık-Sen 2. Olağan Genel Kurulu Ankara?da Sağlık-İş Genel Merkezi kongre salonunda gerçekleşti. Olağan kongre ye tek aday olarak giren Okay Erözgün, 2. dönem başkanlık görevini kazanarak güven tazeledi.

 Tüm Sağlık-Sen 2. Olağan Genel Kurulu Ankara’da Sağlık-İş Genel Merkezi kongre salonunda gerçekleşti. Olağan kongre ye  tek aday olarak giren Okay Erözgün, 2. dönem başkanlık görevini kazanarak güven tazeledi.

Tüm Sağlık ve Sosyal Hizmet Çalışanları Sendikası (Tüm Sağlık-Sen) 2. Olağan Genel Kurul’u,  6 Ekim 2012 Cumartesi günü Sağlık- İş Genel Merkezi Kongre Salonu’nda gerçekleşti.

Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, Başbakan Recep Tayip Erdoğan ve Cumhuriyet Halk Partisi Kemal Kılıçdaroğlu’nun kutlama mesajı gönderdiği kongreye, AK Parti İstanbul Milletvekili Emre Muş, DSP eski Ankara İl Başkanı  ve medyadan sorumlu genel başkan yardımcısı Nahit Söyler, Türk Metal Sendikası Genel Sekreteri Yücel Yücel, Sağlık Sen eski Genel Sekreteri Hüsnü Kaymaz, Libya Büyükelçiliği Çalışma Ataşesi Halit masrat, Filipinler Büyükelçiliği ikinci katip ve konsolosu Leilani Siyam, ve Tüm Sağlık-Sen üyeleri katıldı.

Kurulda konuşma yapan Erözgün, “ Türkiye’de kamu sendikacılığı artık değişim geçirmek, her gün  yeniden doğmak zorundadır. İşte bu değişim ve mücadeleden yana olan sendikamızın ikinci olağan genel kurulunu bu duygu ve düşünceler içinde gerçekleştiriyoruz. Tüm Sağlık- Sen olarak hak arayacağız, dik duracağız, hesap soracağız. Hiç kimse bizi herhangi bir siyasi partinin ön ya da arka bahçesi olarak göremeyecek” dedi.

Erözgün, Tüm Sağlık-Sen’in kurulduğu tarihten bu yana sergilediği ilkeli ve seviyeli tavrını bundan sonra da sürdüreceğini ifade etti.

Sağlık çalışanlarının yanındayız

AK Parti İstanbul Milletvekili Emre Muş, sağlık çalışanlarının sorunlarının çözümünde gerekli adımların atılacağını ifade ederek, kurulun hayırlara vesile olmasını diledi.

DSP medyadan sorumlu genel başkan yardımcısı Nahit Söyler, ise yaptığı konuşmada sağlıkta yaşanan özelleştirmeye dikkat çekti. Söyler, 10 yıl içinde özelleştirmeye bağlı olarak sağlıkta artan sorunlara işaret ederek, yaşanan sorunların AK Partinin sağlık politikasından kaynaklandığını söyledi.

Haber: Birgül UZUN

?? e.8?U ?6^ ve Dünya genelinde meydana gelen gelişmeleri değerlendiren Kurdaş ve Yılmaz, izledikleri yanlış politikalar dolayısıyla hükümeti eleştirdiler.

 

Orhan Aydan



Anahtar Kelimeler: 0

Ankara

28.04.2024

  • İMSAK 04:10
  • GÜNEŞ 05:45
  • ÖĞLE 12:51
  • İKİNDİ 16:39
  • AKŞAM 19:47
  • YATSI 21:15
  • Pazar 26 ° / 12.3 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 23.7 ° / 11.6 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Salı 24.2 ° / 11.5 ° Orta kuvvetli yağmurlu