Turgut Altınok`tan Melih Gökçek`e belgeli cevap

Turgut Altınok`tan Melih Gökçek`e belgeli cevap

Turgut Altınok`tan Gökçek`e belgeli cevap. BBP Keçiören Belediye Başkanı Adayı Turgut Altınok yaptığı yazılı bir açıklama ile Melih Gökçek`in "Turgut Altınok`un hakkında kesinleşmiş hapis kararı var" iddialarına cevap verdi.

 İşte BBP Keçiören Belediye Başkan Adayı Turgut Altınok`un Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek`e verdiği o cevap..

Geçtiğimiz günlerde Keçiören’de bir açılışa katılan ve burada yaptığı konuşmada,BBP Keçiören Belediye Başkan Adayı Sayın Turgut Altınok’u karalayıcı nitelikte ifadelerde bulunan Sayın Melih Gökçek’e ,Sayın ALTINOK’un yanıtıdır;

Söz konusu açılışta yanına AKP Belediye Başkan Adayı Mustafa Ak’ı da alarak konuşan Gökçek,seçim arefesinde bu tür iddialarda bulunarak Keçiören halkının kafasını karıştırmaya ve Sayın Turgut ALTINOK’a gidecek oyları engellemeye çalışmaktadır.

 

GÖKÇEK,HALKIN İRADESİNE İPOTEK KOYUYOR”

 

Ortada kesinleşmiş herhangi bir mahkeme kararı olmadığı halde hiç de ahlaki olmayan bir şekilde her yerde Turgut Altınok hakkında kesinleşmiş ceza olduğuna dair konuşmalar yapan Gökçek’in bu çabaları, Keçiören’de halen başkanlık görevini yürüten AKP’li aday Mustafa Ak’ın başarısızlığını ve yaptıkları anketlerde ne kadar kötü durumda olduğunu da ortaya koymaktadır.

 

Keçiören halkı Turgut Altınok’ın Başkan olduğu süre içinde neleri yaptığını,neleri başardığını,Keçiören’e neler kazandırdığını ve Keçiören’i Türkiye’nin en çok tanınan örnek bir ilçesi yaptığını çok iyi bilmektedir. Son beş yılda görevde olan AKP’li Mustafa Ak ise bırakın Keçiören’e eser kazandırmayı,Altınok tarafından yapılan ve halka mal olmuş eserleri de yıkmış ve halen de yıkmaya çalışmaktadır.

 

Keçiören’liler bunları son derece iyi görmektedir.Keçiörenlilerin tepkisini gösteren bu durum AKP’nin ve Mustafa Ak’ın yaptırdığı anketlerde de açıkça görülmektedir.Bu nedenle Keçiören’de oy kaygısına düşen,kazanamama endişesini derinden yaşayan Mustafa Ak ile destekçisi Melih Gökçek el birliğiyle hiç de etik olmayan bir şekilde kaybettikleri oyları kurtarma telaşına düşmüşlerdir.

 

Gökçek, yaptığı konuşmalarla Turgut ALTINOK hakkında kesinleşmiş bir ceza varmış gibi ifadelerde bulunmakta,halkı kasti olarak yanlış bilgilendirerek kendilerine yönlendirmeye çalışmakta ve dolayısıyla,”HALKIN İRADESİNE İPOTEK KOYMAYA” ÇALIŞMAKTADIR.

Ayrıca Gökçek,” Kesinleşmiş karar var” diyerek kendisini mahkeme yerine de koymaya çalışmaktadır.

 

Sevgili Keçiörenliler bilmelidir ki ; Sayın Turgut ALTINOK hakkında kesinleşmiş herhangi bir mahkeme kararı yoktur. Bu çabalar Melih Gökçek’in sıkıştığı ve oy telaşına düştüğü zamanlarda uyguladığı her zamanki etik olmayan girişimleridir. Aynı şekilde son beş yılda Keçiören’i yapamadığı yatırımlarla,yapamadığı icraatlarla,yapamadığı projelerle geriye götüren Mustafa Ak’ın da başvurduğu karalama çabalarıdır. Sevgili vefakar Keçiörenliler,Turgut Altınok’un kendilerine ve ilçemize verdiği hizmetleri,yaptığı eserleri,Keçiören’in Altınok’un başkanlığındaki en parlak dönemlerini çok iyi bilmektedir. Mustafa Ak ve destekçisi Melih Gökçek , gösterdikleri tüm ahlak dışı çabalarının cevabını 30 Mart sabahı sandıkta vefakar Keçiörenlilerden çok acı bir şekilde alacaklardır .

Haber: Beril Çuhadaroğlu


 



Anahtar Kelimeler: 0

Ankara

10.05.2024

  • İMSAK 03:50
  • GÜNEŞ 05:31
  • ÖĞLE 12:50
  • İKİNDİ 16:42
  • AKŞAM 19:59
  • YATSI 21:33
  • Cuma 22.9 ° / 10.2 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 19.4 ° / 10.5 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazar 9.8 ° / 7.5 ° Orta kuvvetli yağmurlu