Turgut Özal pazarına kavuştu

Turgut Özal pazarına kavuştu

Yenimahalle Belediyesi, Turgut Özal Mahallesi?ne yaptığı pazar yerini halkın yoğun katılımıyla hizmete açtı. Açılışın ardından pazar yerinin yanındaki alana 700?e yakın çam ağacı dikildi.

 Halkın yoğun ilgi gösterdiği pazar yeri açılışına, Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar, Başkan Vekili Müslüm Ertekin, Başkan Yardımcıları Başar Bal, Erhan Aras, Gürol Karahisaroğlu, Yenimahalle CHP İlçe Başkanı Ali Buçan ve ilçe yönetimi, meclis üyeleri, muhtarlar, mahalle sakinleri ve Ankara Milletvekili Levent Gök katıldı.

4 yılda 5 pazar yeri açtık

Son dört yıl içerisinde beşinci pazar yerini hizmete açtıklarını ifade eden Yaşar, “64 yıllık belediye olan Yenimahalle’de 5 tane kapalı pazar yeri vardı. Biz 4 yıl içinde 5 kapalı pazar yeri inşa ederek halkımızın hizmetine açtık. Bundan birkaç yıl önce çamurdan geçilmeyen Turgut Özal Mahallesi, bugün Ankara’nın en iyi mahallerinden birisi oldu. Yaptığımız parklar, sağlık ocakları ve spor merkezleri sayesinde mahallemizde yaşayan her kesimden halkın, en iyi şekilde hizmet almasını sağlıyoruz” diye konuştu.

‘Halktan başka kimseye borcum yok’

Yapılan anketlerde vatandaşların yüzde 47’sinin oturmak istediği ilçe olarak Yenimahalle’yi belirlediğine dikkat çeken Yaşar, şunları ekledi: “Ankara’daki belediyeler arasında yalnızca Yenimahalle Belediyesi, TSE’nin verdiği ISO 9000 Belgesi’ni almaya hak kazanmıştır. Ayrıca geçtiğimiz gün üçüncü kez, ‘Kalite Yönetim Sistemi Belgesi’ ve ‘IQNET - Uluslar arası Tanınırlık Belgesi’ni düzenlenen törenle aldık. Yenimahalle Belediyesi olarak hizmetleri en üst noktaya taşıdık. Daha yapılacak çok işimiz var. Benim halktan başka kimseye bir borcum yok. Verdiğim sözleri yerine getirmek için gece gündüz demeden çalışıyorum. Yeni pazar yerimiz herkese hayırlı, uğurlu olsun.”

 ‘Başkanınızla övünün’

Pazar yerlerinin insanların sosyalleşmesi için gerekli olduğunu dile getiren Ankara Milletvekili Levent Gök, “Turgut Özal Mahallesi çok kısa bir sürede gelişti. Yeni binalar, sosyal alanlar sayesinde de gelişmeye devam ediyor. Bir mahalleyi pazar yerine kavuşturmak, sosyal demokrat bir anlayışın hizmetidir. Başkanımız Fethi Yaşar dur durak bilmeden çalışmaya devam ediyor. Yaşar, projelerini hayata geçirmek için sabırsızlanıyor. Halkla bütünleşen Yaşar, her zaman desteğinizi bekliyor. Başkanınızla övünün, ona sahip çıkın” dedi. Açılışın ardından Yaşar ve Gök, Pazar yerlerini gezerek esnafla sohbet etti.

700 çam ağacı dikildi  

Turgut Özal Mahallesi’nde gerçekleşen pazar yeri açılışının ardından yanda bulunan alana, Yaşar ve Gök 700 tane çam ağacı dikti.

 



Anahtar Kelimeler: 0

Ankara

19.05.2024

  • İMSAK 03:37
  • GÜNEŞ 05:23
  • ÖĞLE 12:50
  • İKİNDİ 16:45
  • AKŞAM 20:07
  • YATSI 21:45
  • Pazar 23.9 ° / 9.5 ° Güneşli
  • Pazartesi 24.6 ° / 9 ° Güneşli
  • Salı 25.8 ° / 11.8 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı