Türkiye’nin Dönüm Noktası İYİ Parti.

Türkiye’nin Dönüm Noktası İYİ Parti.

İyi Parti Yenimahalle İlçe teşkilatı ilçe delegeleri ile kahvaltıda bir araya geldi.

Kahvaltıya İyi Parti Milletvekillerinden Derviş Yılmaz, Prof. Dr. Ayhan Altunbaş, İl Başkanı Yetkin Öztürk ve yönetim kurulu üyeleri Yenimahalle İlçe delegeleri katıldı.

 

Parlamenter Sisteme Yeniden Geçmek

Kahvaltıda açılış konuşmasını yapan İlçe Başkanı Dursun Tekin ilçe yönetimi olarak demokratik bir ortamda delege seçimlerini yapmıştır. Sizler geleceğimizi ve ülkemizi yeniden güçlendirecek Mustafa Kemal Atatürk’ün kurduğu Cumhuriyete sahip çıkmak üzere yola çıkmış olan partimizin delegeleri olarak Genel Başkanımız Sayın Meral Akşener’in liderliğinde çıktığımız bu kutlu yolda her birimize görev düşmektedir dedi.

 

Tekin; Partimizin kurulduğu 25 Ekim 2017 tarih   bir dönüm noktasıdır. Vatanını ve  milletini seven, Türk Milliyetçisi, Atatürk ilke ve inkılaplarından taviz vermeyen,  adalet ve hakkaniyete inanan, güçlendirilmiş parlamenter sisteme yeniden geçmek ve   gelecek nesillerin daha iyi bir Türkiye ortamında yaşamasını hedef edinen biz İYİ partililer, mücadelemizin kutsallığının bilinci ile hareket etmekteyiz. Kuruluş aşamasında Genel başkanımız sayın Meral Akşener´in cesareti ve dik duruşu bize her anlamda örnek olup kuruluştan bu güne  gönüllerimizde oluşan İyi Parti ailesine aidiyet duygusu ile her konumda devam edecek olan  mücadelemizde, 22 Şubat 2020 tarihinde yapılacak olan ilçe  başkanlığı kongremizde  değerli  partililerimizin desteklerini beklediğini söyledi.

 Ülkemizi İYİ Partimizin güneşi ile aydınlatacağız

Kahvaltıda konuşan İl Başkanı Yetkin Öztürk Partimiz her geçen günde adım adım iktidara doğru yürümektedir. Bunun en güzel örneği de sahada yapmış olduğumuz çalışmalarda milletimizin partimize olan teveccühünü gözlemledik. Başkentimizde İl ilçe teşkilatları olarak gece gündüz demeden yapacağımız çalışmalarımızla   partimizi iktidara taşıyarak ülkemizin düştüğü karanlıktan İYİ Partimizin güneşiyle aydınlatacağız dedi.



Anahtar Kelimeler: Türkiye’ Dönüm Noktası Parti.

Ankara

28.03.2024

  • İMSAK 05:07
  • GÜNEŞ 06:32
  • ÖĞLE 12:59
  • İKİNDİ 16:29
  • AKŞAM 19:15
  • YATSI 20:35
  • Perşembe 21.3 ° / 5 ° Güneşli
  • Cuma 17.9 ° / 8 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 20.2 ° / 8.3 ° Güneşli