TÜSİAV Verimlilik Ödülleri sahiplerini buldu

TÜSİAV Verimlilik Ödülleri sahiplerini buldu

Türk Sanayici ve İş Adamları Vakfı (TÜSİAV) Verimlilik Platformu, kuruluşunun ilk yılında Yılın En Verimli İsimlerini ödüllendirdi. Holiday Inn Kavaklıdere´de düzenlenen gecede Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar “En Verimli Belediye Başkanı” ödülünü

İş, siyaset, eğitim, sanat ve medya dünyasından birbirinden değerli isimlerini bir araya getiren gecede yılın en verimli isimleri ödül aldı. Yılın En Verimli Belediye Başkanı ödülüne layık görülen Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar´a ödülünü Kazan Belediye Başkanı Lokman Ertürk ve Ankara Kulübü Derneği Genel Başkanı Dr. Metin Özaslan verdi.

Her kuruşu harcarken halkın menfaatini düşündüm

Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar “Verimlilik önemli. Artık ülkeler de şirketler de aileler de kaynakları zor buluyor. Kaynaklarını verimli kullanan devletler, şirketler ayakta kalacaktır. Yenimahalle´de her vatandaşımızın yaşamaktan mutlu olduğu bir kenti oluşturmak için 7 senedir durmadan çalışıyoruz. Çok büyük yol aldık. Yenimahalle´yi Ankara´da da Türkiye´de de belli bir noktaya getirdik. Daha yapacağımız çok büyük işler var. Her kuruşu harcarken halkın menfaatini düşündüm. Buna büyük özen gösteriyorum. Tüm yönetenler buna özen gösterirse, kaynağı verimli kullanırsa Türkiye´nin kaynaklarının da herkese yeteceğine yürekten inanıyorum” dedi.

Beni iş dünyasında en çok etkileyen Japonlar olmuştur sözleriyle konuşmasına başlayan TÜSİAV Başkanı Veli Sarıtoprak da Japonların kalkınma sırrının ibadet eder gibi çalışmak olduğunu, işlerini ve ülkelerini severek verimli çalıştıklarını anlattı.

TÜSİAV Verimlilik Platformu Başkanı Kutlu Tamay ise  “Amacımız en iyiye değil, gösterdiği performansa, sivil topluma olan ilgisine, iş becerisine göre en verimli isimleri seçmekti ve bu isimleri seçtik. Bundan sonraki yıllarda daha fazla iş insanını ödüllendireceğiz” diye konuştu.

Gecede Başkan Yaşar da Yılın En Verimli Ankara Temsilcisi seçilen Habertürk Gazetesi Ankara Temsilcisi Bülent Aydemir´e ödülünü verdi.



Ankara

29.04.2024

  • İMSAK 04:09
  • GÜNEŞ 05:44
  • ÖĞLE 12:51
  • İKİNDİ 16:40
  • AKŞAM 19:48
  • YATSI 21:17
  • Pazartesi 23.7 ° / 11.6 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Salı 24.2 ° / 11.5 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Çarşamba 21.9 ° / 11.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı