ÜLKEDE GİDİŞAT FECAATE DÖNÜŞÜYOR

ÜLKEDE GİDİŞAT FECAATE DÖNÜŞÜYOR

Güneş, geçtiğimiz günlerde evladı vefat eden Ayaş Belediye Başkanı Burhan Demirbaş’a taziye ziyaretinde bulundu.

Saadet Partisi Genel Başkan Yardımcısı Cafer Güneş Ayaş’ta bir dizi programa katıldı.

Güneş, geçtiğimiz günlerde evladı vefat eden Ayaş Belediye Başkanı Burhan Demirbaş’a taziye ziyaretinde bulundu. Yine geçtiğimiz günlerde hanımı vefat eden MSP Ayaş eski ilçe Başkanı Muzaffer Aldemir’i de evinde ziyaret ederek taziyede bulunan Cafer Güneş, merhum ve merhumaye rahmet, ailelerine ise sabrı cemil niyazında bulundu.

GİDİŞAT FECAATE DÖNÜŞMESİN

Daha sonra Ayaş’in en büyük mahallesi olan Oltan Mahallesi’nde kahvehane ziyaretler gerceklestiren Güneş, Türkiye’ye yönelik değerlendirmelerde bulundu. Ülkenin içinde bulunduğu ekonomik krizin herkesin belini büktüğünü, vatandaşın bir gün önce aldığı malın ertesi günü aynı fiyata alamadığını belirten Güneş, gidişatın fecaate dönüşmeye başladığını söyledi. 

HÜKÜMET BİR ŞEY YAPMIYOR

Artan fiyatlar karşısında geçimin mümkün olamaz hale geldiğini belirten Cafer Güneş, işsizlik ve yoksulluğun katlanarak devam ettiğini dile getirdi. Ekmek fiyatlarının yanısıra akaryakıttan doğalgaza, soğandan yağ fiyatlarına kadar inanılmaz hale geldiğini ifade eden Güneş, iktidarın ise bunların karşısında eli kolu bağlı vaziyyet seyretmekle yetindiğini söyledi.

GENÇLERİN UMUDU YOK

Bu gidişatın sürdürülemez olduğunu belirten Güneş, umutsuzluğun had safhada olduğuna dikkat çekerek, “İnsanların geleceğe yönelik umutları bitme noktasına geldi. Herkes umutsuz, en kötüsü gençlerimiz ümitsiz. Gençlerimizin çok büyük kısmı işsiz. Gençler yurt dışına gitmeyi düşünüyor. Gitme imkanı olmadığından dolayı da insanlarımız stres altında yaşamayı öğrenmeye çalışıyor” dedi.

KİMSENİN EKMEĞİNE YAĞ SÜRMEYİN

Sorunun bir tek ekonomi de olmadığını, her alarda sorunların artarak devam ettiğini söyleyen Saadet Partisi Genel Başkan Yardımcısı Cafer Güneş, siyaset alanında konuşan üslup ve dilin toplumu gerdiğini belirtti. Tansiyonun düşmesi için herkesin kullandığı diline, söylediği sözlere dikkat etmesini isteyen Güneş, aksi taktirde toplum arasındaki huzursuzluğun kavgaya dönüşeceğini ifade etti. Bunu engellemek için herkesin üzerine düşeni yapmasını beklediklerini belirten Güneş, “Kimse, huzursuzluktan nemalananların ekmeğine yağ sürmesin” ifadesini kullandı.

ÇÖZÜM, SAADET PARTİSİ

Sorunların temelinde ülke ve millet sevgisinde olduğunu belirten Güneş, “Bu ülkenin ve milletimizin kalkınmasının yegane anahtarını yıllarca Milli Görüş iktidarlarında ortaya koymuştuk. Bunu yapmak yine mümkündür. Ancak yapabilmek için Milli Görüş’ün, Saadet Partisi’nin iktidara getirilmesi gerekiyor. 1996-1997’de kurulmuş olan 54. Erbakan hükümeti 11 ay içerisinde yaptıklarını hatırlayalım. Bugün esnafımız, çiftçimiz, memurumuz, emeklimiz o günleri mumla arıyor” diye konuştu.



Ankara

27.04.2024

  • İMSAK 04:12
  • GÜNEŞ 05:47
  • ÖĞLE 12:51
  • İKİNDİ 16:39
  • AKŞAM 19:46
  • YATSI 21:14
  • Cumartesi 25.1 ° / 9.3 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 25.1 ° / 9.3 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazar 26 ° / 12.3 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı