Ülkemizi Cumhuriyetimizin kuruluş ayarlarına döndüreceğiz

Ülkemizi Cumhuriyetimizin kuruluş ayarlarına döndüreceğiz

Ekim 2021 tarihinde ilçe başkanı olarak ataması yapılan Adem İlhan Zafer partisi Etimesgut İlçe başkanlığı olağan genel kongresi ilçe binasında gerçekleştirildi.

Kongreye Etimesgut İlçe başkanı Adem İlhan, Genel Başkan Yardımcısı Lütfi Şahsuvaroğlu, Ankara il Başkanı Tuğba Mızrak Demirbağ, Çankaya ilçe Başkanı Neslihan İrvana ve Parti üyeleri Katıldı.

Açılış konuşmasını Yapan Kurucu İlçe Başkanı Adem İlhan “Öncelikle bu şerefli ve onurlu göreve bizi layık gören Genel Başkanımız Prof. Dr. Sayın Ümit ÖZDAĞ’a, çok teşekkür ederim. Sorumluluğumuzun farkındayız Bizler sözde değil özde Atatürk çizgisindeki Türk Milliyetçileriyiz. Biz, Zafer Partililer birileri gibi makam değil, vatan mücadelesi veriyoruz. Biz, Zafer Partililer Alparslan’dan Atatürk’e uzanan çizgiyi geleceğe taşımanın mücadelesini veriyoruz. Türk Milleti, liderler ve partiler ekseninde düşmanlaştırılamaz. Biz Türk vatandaşlarını hangi siyasi partiye oy verirse versin öz kardeşimiz olarak görüyoruz. Büyük Türk Milleti’ne söz veriyoruz. Ülkemizi içinde bulunduğu milli birlik krizinden çıkartacağız. Ayrıca, son sığınmacı ülkesine dönene kadar bıkmadan, usanmadan çalışacağız dedi.

İl Başkanı Tuğba Mızrak Demirbağ konuşmasında Etimesgut ilçemizin kongresini yapmanın gururunu yaşıyoruz. Ülkemizin içinden geçtiği bu zorlu süreçte yaşamakta olduğumuz başta geçici sığınmacılar ve ağır ekonomik kriz olmak üzere tüm zorluklara çözüm üretecek kadrolarımızla saray rejiminin ve sarı muhalefetin teslim olduğu saldırılara biz dur diyeceğiz.

Atatürk çizgisinde Türk milliyetçiliği ülkümüzle Ülkemizi Cumhuriyetimizin kuruluş ayarlarına döndürecek sığınmacıları ülkelerine geri göndereceğiz. Hırsızlık, rant ve talan ekonomisine son vererek planlı sürdürülebilir kalkınma modelimizle sanayi, tarım, hayvancılık, gibi sektörlerde yatırımlar yaparak Türk Milletini layık olduğu bolluk,  bereket seviyesine ulaştıracağız ded.



Ankara

29.03.2024

  • İMSAK 05:05
  • GÜNEŞ 06:30
  • ÖĞLE 12:58
  • İKİNDİ 16:30
  • AKŞAM 19:16
  • YATSI 20:36
  • Cuma 17.9 ° / 8 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 20.2 ° / 8.3 ° Güneşli
  • Pazar 23 ° / 10.3 ° Güneşli