Ülkücü İşçiler Derneği Ankara İl Başkanlığı Açıldı

Ülkücü İşçiler Derneği Ankara İl Başkanlığı Açıldı

Ülkücü İşçiler Derneği Ankara İl Başkanlığı yeni hizmet binasının açılışına MHP Ankara Milletvekili ve siyasilerin yoğun katılımı ile gerçekleştirildi. Ülkücü İşçiler Derneği açılışının gündeminde yaklaşan yerel seçim süreci vardı.

  

Ülkücü İşçiler Derneği Ankara İl Başkanlığı görevine seçilen Ahmet Kürşat Akça ve yönetimi faaliyetlerine başlamak için ilk adımlarını attı. Sıhhıye Sezenler Caddesi üzerinde bulunan yeni hizmet binasının açılışı Ülkücü işçilerin ve Ülkücü camianın pek çok isminin bir araya geldiği bir programda gerçekleştirildi.

Yeni hizmet binasının önünde gerçekleştirilen açılışa MHP’nin üst kadrolarından da yoğun katılım oldu. Pek çok yerel ve ulusal basın mensubu da açılışta hazır bulundu. Programın başlamasından önce hizmet binasına gelen MHP Genel Başkan Yardımcısı ve İstanbul Milletvekili Atilla Kaya Ülkücü işçilerle hasbihal etti ve çalışmalarını yakından izledi. Kaya’nın ardından programa MHP Ankara Milletvekili Mustafa Erdem, MHP Tokat Milletvekili Reşat Doğru, MHP Genel Başkan Yardımcısı Mevlüt Karakaya, MHP MYK üyesi İbrahim Çiftçi, MHP MYK Üyesi Mehmet Ali Tanrıverdi, MHP Genel Başkan Baş Danışmanı Muzaffer Şahin, MHP Ankara İl Yöneticileri, Ülkücü İşçiler Derneği Genel Başkanı Hakan Kandemir, Ülkücü İşçiler Derneği İç Anadolu Bölge Başkanı Şükrü Kayabaş, MHP Yenimahalle Belediye Başkan Adayı Devran Kutlugün, MHP Ankara İl Yönetim Kurulu Üyesi Firdevs Poyrazoğlu, Ankara Ülkü Ocakları İl Başkanı Mehmet Onur Kasım ve yönetimi, Fatih Ülkü Ocakları Başkanı İsa Alper Doğu, Bağlum Ülkü Ocakları Başkanı Mehmet Akif Gürbüz, Çankaya Ülkü Ocakları Başkan Yardımcısı Samet Keskin, MHP Çankaya İlçe Yönetim Kurulu Üyesi Hasan Oğuz Öbekçi, MHP Etimesgut İlçe Yöneticileri, Aka Güvenlik Yönetim Kurulu Başkanı Ayhan Yazıcı, Ankara Ülkü Ocakları Eski Başkanı Necmi Yıldırım ile pek çok Ülkücü katıldı. MHP Genel Başkanı Dr. Devlet Bahçeli de bir telgraf ile Ülkücü İşçiler Derneği Ankara İl Başkanlığı’nın yeni hizmet binasının hayırlı olması dileklerini iletti ve yönetimi tebrik etti. Kesilen kurdelenin ardından Ülkücü İşçiler ve programa katılan misafirler yeni hizmet binasını gezip yöneticilerden ve görevlilerden bilgi aldı. Misafirler Ülkücü İşçilere ve Ülkücü İşçiler Ankara İl Başkanlığı yönetimine tebriklerini sunduktan sonra program sona erdi.

Haber: Beril Çuhadaroğlu- Orhan Aydan 



Anahtar Kelimeler: 0

Ankara

17.05.2024

  • İMSAK 03:40
  • GÜNEŞ 05:25
  • ÖĞLE 12:50
  • İKİNDİ 16:44
  • AKŞAM 20:05
  • YATSI 21:42
  • Cuma 24.3 ° / 9.2 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 25.7 ° / 11.6 ° Güneşli
  • Pazar 23.9 ° / 9.5 ° Güneşli