Ülkücüler salona sığmadı

Ülkücüler  salona sığmadı

MHP´li muhalifler, referandumda ´hayır´ kampanyasını Ankara´dan başlattı. MHP´li eski yeni vekiller, ülkü ocakları başkanlarının oluşturduğu ´Hayır Platformu´, Ankara Yenimahalle Belediyesi´nin Nazım Hikmet Kültür Merkezi´nde buluştu.Ülkem için Ülküm içi

Muhalif MHP´liler salona sığmadı Saat 13.00´te başlayan toplantı´Türk Milliyetçileri Hayır Diyor´ buluşmasına gelen partililer, davul zurna ile karşılandı. Yoğun güvenlik önlemler alınan toplantıda sık sık elekrik kesintisine rağmen katılanlar, salonunun içinde ve dışında Tek Adama HAYIR sloganları yankılandı.

Salonda Mustafa Kemal Atatürk ile MHP´nin kurucusu Başbuğ Alparslan Türkeş´in fotoğraflarının yanısıra´Ülkem için, Ülküm İçin Hayır" yazısıda yer aldı.

Kadın Partililerin Ellerinde Kına

Muhalif MHPliler salona sığmadıToplantıda, ´Çırpınırdı Karadeniz´ ezgileri eşliğinde Türk bayrakları dalgalandı. Kadın partililerin ellerine kına yaktığı görülürken, program öncesinde de salonda kına dağıtıldı. Toplantı öncesi, halk müziği sanatçıları konser verdi.

Meral Akşener, Sinan Oğan, Koray Aydın, Ümit Özdağ´ın geldiği salonda konuşacak tek isim MHP Kayseri Milletvekili Yusuf Halaçoğlu olacak.

Sağ Partiler Davet Edildi

Şehir dışından da çok sayıda katılımcının geldiği toplantıya, referandumda hayır diyeceğini açıklayan ya da ´hayır´a yakın duran Demokrat Parti, Saadet Partisi, Büyük Birlik Partisi, Yurt Partisi, Liberal Demokrat Parti gibi sağ partiler de davet edildi.

Alparslan Türkeş´in kızı Çağrı Türkeş inde katıldığı toplantıya Sadi Somuncuoğlu, Meral Akşener, Koray Aydın, Ümit Özdağ, Sinan Oğan, Yusuf Halaçoğlu, Nuri Okutan ve İsmail Ok, sunucunun anonsu sonrası alkışlar eşliğinde salona geldi.

´´Alparslan Türkeş´in Askerleriyiz´´ Sloganları

´Mustafa Kemal´in askerleriyiz´, ´Alparslan Türkeş´in askerleriyiz´, ´Vur vur inlesin Bahçeli dinlesin´ sloganları sonrasında Alparslan Türkeş´in gençleri selamladığı görüntü sinevizyondan yayınlandı, Atatürk´ün Gençliğe Hitabesi ve andımız okundu.

4 İsim 15´er İlde Konuşacak

MHP´deki muhalif isimlerden Koray Aydın ve Sinan Oğan ile partiden ihraç edilen Meral Akşener ve Ümit Özdağ, Cumartesi günü yapılacak bu toplantının ardından Anadolu turuna başlayacak. Her bir isim birbirinden farklı 15 ile giderek neden ´hayır´ denmesi gerektiğini anlatacak. İstanbul, Ankara, İzmir gibi büyük şehirlere ise 4 isim de gidecek ancak her biri ayrı yerlerde konuşacak.



Anahtar Kelimeler: Ülkücüler salona sığmadı

Ankara

23.04.2024

  • İMSAK 04:19
  • GÜNEŞ 05:52
  • ÖĞLE 12:52
  • İKİNDİ 16:38
  • AKŞAM 19:42
  • YATSI 21:08
  • Salı 23.1 ° / 9.1 ° false
  • Çarşamba 26.6 ° / 13.5 ° false
  • Perşembe 26.4 ° / 14.5 ° Güneşli